Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapan sensin kulüp nasıl yönetilir haberin yok.Hmen küçük kulüpmüyüz laga lugalarına giriyorsun.

Hep alarak bir yere varamazsın.Böyle ceza yersin işte UEFA'dan.

Sana kalirsa elindeki para eden oyuncularin hepsini satarsin, sonra ohh para var dersin, yarisi borca gider, diger yarisi da cop yeni transferlere, sonra gelir yonetime sallarsiniz basari nerde diye.. Evet boyle devam edin.. Hala kavrayamadiginiz ortada bes belli..

Hellas Verona bile bir oyuncu icin 15 Milyon € veriyor, ulan bu Italyanlarda iyi para var gercekten. Biz 3 senedir direkt Sampiyonar Liginde katiliyoruz ama 10 Milyon dan fazla vermedik, bir Jardel vardi 2000'de o da Cem Uzan almis bize :S

BsF_IiSCEAATv6A.jpg:large

İnşallah gelecekte hepsi birer yıldız olur ve bizde bu fotoğrafları paylaşıp vay be nerden nereye deriz.

Kaan , Sinan diğer ikisi kim ?

Morata Juve'de 22 Milyon Euroya..

Paraya bak ya, ulan bu Italyanlar nerde bulmus o parayi. Roma,Juve,Napoli falan.

Biz 10 Milyon dan fazla vermiyoruz bir oyuncu icin bunlar her sene 20 milyon bir oyuncu icin veriyorlar

ŞL market pooldan en çok parayı italyanlar götürüyor

sky italia sağolsun

Amrabat kadro disi kalsin, bu nasil hal, baya kilo aldi, birde utanmadan kameraya gülüyor..

Sana kalirsa elindeki para eden oyuncularin hepsini satarsin, sonra ohh para var dersin, yarisi borca gider, diger yarisi da cop yeni transferlere, sonra gelir yonetime sallarsiniz basari nerde diye.. Evet boyle devam edin.. Hala kavrayamadiginiz ortada bes belli..

Niye ön yargılısın :)Çöp transfer niye yapayım ki.Ama kulüp menfaati olduğu yerdede durup düşünüceksin.Ronaldo'yu satan Manu sence memnun mu değildi ronaldodan

Adnan Polat mı yapmış o borcu ?

Ben adnan polatı başarısız hemde çok başarısız bir insan olarak soruyorum sana.

Adnan Polattan önce inamoto transferi yapıyordu senin kulübün.

Aysal mi yapti o borcu peki? Neden Aysal yapmis gibi konusuyorsun o zaman? Canaydin dönemi hatirladiğim kadariyla 185 milyon dolar borcla bitti. Polat dönemi de 314 milyon dolar borcla bitti. 2014 kadar harcanmis gelir kalemleri ve bombos bir kasayi ve enkaz bir takimida düsünürsek, Polatin bizi biraktiği durum ortada.

Aysal geldi, Sneijderler Drogbalar geldi. İlk defa bu ülkeye world class bir oyuncu transfer etti. Sneijderle. ilk defa world class potansiyeli tasiyan bir oyuncu geldi. Bruma. Sneijderin bu ülkeye geleceğine italyanlar gelene kadar inanmadi bile.

3 senedir Clde oynuyoruz. Diğer branslarda basari var. Galatasarayin marka değeri bugün 16.sirada. Gelirlerde dünyada 17.sirada. Tüm engellemelere karsi, tüm bunlari Ünal Baskan yapti.

ŞL market pooldan en çok parayı italyanlar götürüyor

sky italia sağolsun

bizde nasil? D Smart ve Star TV var...Sky Türkiye olsa bu bizi etkilencek mi? cok kötü bir durum...Ceyrek Final'e kadar geldik, her sene Gruptan cikiyorz ama en fazla 8-10 milyon veriyoruz bir oyuncu icin...Bu sene zaten skandal FFP diye en fazla 10 Milyon transfer bütcemiz var diyorlar. Ah ... :S

Hellas Verona bile bir oyuncu icin 15 Milyon € veriyor, ulan bu Italyanlarda iyi para var gercekten. Biz 3 senedir direkt Sampiyonar Liginde katiliyoruz ama 10 Milyon dan fazla vermedik, bir Jardel vardi 2000'de o da Cem Uzan almis bize :S

Juventus yada Milana 30 milyon euro civari bonservisle satacaklarda ondan veriyorlar.

Niye ön yargılısın :)Çöp transfer niye yapayım ki.Ama kulüp menfaati olduğu yerdede durup düşünüceksin.Ronaldo'yu satan Manu sence memnun mu değildi ronaldodan

Arkadas o olayla bu olay cok farkli, Manchester United gibi takimlarin oturmus sistemleri var 30-40 yildir, onlarda bi Ronaldo gider bi baska Ronaldo gelir, onlar da ozamani hatirlarsak kac defa satmayacagiz demislerdi, ama karari veren CR7 olunca, oda gitmek istiyorum beni tutmayin deyince sattilar. Yoksa paraya bakan yoktu. Onlar gider yerine yine kral bir oyuncu alabilirler, ama bizdeki durum bundan ibaret degil, bizde soylenen, para yokmus, borclar varmis, onu odemek icin hemen satalim filan falan, bi kismini da yeni transfere ayiracagimiz falan/. Bunun nereye varacagi belli, o 20 milyon euro cop olacak, yada tekrar borc olarak geri donecek. Biz Manchester falan degiliz ;)

Sneijder i zorla gondermek gibi bir luksumuz yoktur olamazda, Real, Chelsea falan degiliz sonucta. Adam mutluyum derse kalacaktir bu kadar basit, yok Ronaldo gibi (zamaninda) beni birakin derse zaten yapacak birsey yoktur, ama burada zorla gitsin gitsin gitsin gitsin diyenlere Allah akil fikir versin, sanki o para kendi ceplerine inecekmis . Oyle birsey yok ;)

Sinan Kurt ve Kaan Baysal benden 1 yas büyük :D

Vay be demek futbolcu olabilsem beni bile alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt