Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duyum alabilirmiyiz

Osvaldo icin Kiralik+Satin Alma Opsyonu konusiliyor..Prandelli Forvet hatdini yetersiz buldu hakli bi sekilde.

Giacherini haberi masa basi haberi..öyle bi girisim yok.

Cassano icin süpriz bi girisim olabilir :)

Menajer ile görüsme oldu. Ama Osvaldo bir adim önde yas itibaren.

Bedelsiz Parma'ya gitdi...ama GS+Prandelli ona kolayca ikna eder.

Prandelli teknigi yüksek oyunu görüsü olan bi forvet istiyor.

Gokhan Zan in kontrati bitmemismiydi? Takimda var cunku..

Bu istatistiklere ne diyorsunuz renktaşlar

bence yenilgi oranı yüksek !!!

BsB20T5IUAAdhSq.jpg

Yüksek değil cok berbat İtalya ile o kadar mağlubiyet almamıştır bence cok fazla.

Hocam İtalya kariyeri pek iyi değil bunda bir yanlışlık olmasın

Aldığı yenilgilerin çoğu hazırlık maçları , yani önemli maçlar değil. Yoksa İtalya'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde başarısı yüksek, Avrupa Şampiyonası'nda zaten final , Konfederasyon Kupası Yarı Final, Dünya Kupası Elemeleri yine başarılı , Dünya Kupası'nda ise gruplarda iki yenilgi. Eğer Fatih Hoca kadar hazırlık maçlarıyla galibiyet kasma düşüncesi olsaydı emin olun mağlubiyet sayısı o kadar olmazdı.:)

Sneijder gelsin diye Öss sonucu bekler gibi nöbet tuttuk giderse cok üzülürüm hedefler yalan olur eger giderse 20 milyona yerine 10 numara değil yıldız bir forvet alınmalı ancak kesinlikle gitmesin.

Yönetim 20 milyon Sneijder parasıyla bir forvet alır birde Melo ve Selçuk'un yanına orta saha

Sneijder'in satılması zor 30 yaşındaki adama 20 milyon euro yatırım yapmazlar , Manchester United zaten Ander Herrera 'yı aldı ve o bölgede Mata da var Manu almaz Monaco ise daha genç birisine yatırım yapar.

Prandelli Fiorentinada cok basariliydi. Ligi hep üst siralarda bitirdi diye hatirliyorum, sadece son sezonunda, Clde hakem nedeniyle Bayerne elendikleri sezonda, 9.olmuslardi. Prandelli gittikten sonra Fiorentina büyük düsüs göstermesti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt