Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Tarık tan br şey olmaz apachi tipli ıst gecelerinde parcalarlar kardeşi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim 20 milyon Sneijder parasıyla bir forvet alır birde Melo ve Selçuk'un yanına orta saha
Aynen Lahm 'ın da kısa ama dünyanın en büyük iyi sağ beki.
Gökhan İnler, Hatem Ben Arfa, kiralık olarak da Osvaldo-Pazzini gibi isimlerle değerlendirilebilir ama Sneijder içimizde bir ukde olarak kalır.
Sneijderi niye illahi yollamaya calisiyorsunuz
Oyuncu satan hangi takimin büyüdüğünü gördün arkadasim? Sadece bana bir örnek ver.
Hangi takimlisin bilmiyorum, zira bizim forumda fbli üyelerin sayisi hicte az degil. Sneijder yeni yeni toparlaniyor. Sneijder yüzde 100le Galatasarayi ligde tek basina sampiyon yapacak seviyede bir oyuncu.
Uyum saglamis, yüzde 100ünü yavas yavas ulasan Sneijderi satip ne yapacaksin? Avrupada piyasa ucmus durumda. Genc oyuncu alalim desek, zaten yeterince genc oyuncumuz var, önce onlari yetistirelim. Birde Galatasaraya gelip, basarili olan yabanci sayisi cok azdir. Misimovic, Elano vs hepsi basarisiz oldu.
Sneijder 30 yasinda ama Sneijder hiziyla oynayan bir oyuncu degil ki. Sneijder Pirlo gibi oyun zekasi, vizyonu, teknigiyle öne cikan bir oyuncu.
Bu elde patlamadan kastınız nedir ? Elde patlama derken bombamı aldık. TNT falanmı saklıyoruz kulüpte. Adam elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. En basitinden tur getiriyor, kupa getiriyor nasıl elde patlayabilir ki ? Elbette fiyatını bulan herşeyi satabilirsiniz hatta armanızı bile satabilirsiniz. Nasılsa fiyatını bulmuştur. Gözleriniz $ olmuş geziyorsunuz piyasada sonrada başarı diyorsunuz. Sen elindeki adamları satarak ancak küçük takım olursun.
Oyuncu kazandırdıkları kadar değerlidir. Bu sene şöyle bir düşünün bakalım ŞL turunu, Türkyie kupasını ve Türkiye 2. liğini getiren adam kimdi ve kasaya bunlar sayesinde ne kadar para girdi. Böyle elde patlamaya can kurban. Keşke bütün futbolcular böyle Melo gibi Wesley gibi elde patlasa da kimse almasa![]()
Sneijderi niye illahi yollamaya calisiyorsunuz
Elde patlama olayı yaş babında ve buna oranla verebilecekleri babında... Renkdaş bak ben Sneijder'i severim.. Şimdiye kadar verdiklerini de yadsımıyorum kesinlikle.. 20m€ kötü para mı? 31 yaşına gelmiş bir oyuncuya..? tartışmayı takıma daha önce verdikleri üzerinden değil bunun üzerinden yapmak daha doğru.. Aynı performansı gösterebileceğinin bir garantisi var mı.. bu konuda güven vermiyor bana sneijder ha inşallah yanılırım ama ben çok bariz şekilde sezon ortasına doğru formunun düşeceğine inanıyorum.. ha bunların dışında bu yaşta allah korusun bi sakatlık geçirse yaşına kıyasla toparlayana kadar sezon sonu gelir.. İnşallah 20m'nu veren çıkar ve satılır.. Satılmazsa da iyi durumda olan Sneijder'i oturur zevkle izlerim sıkıntı yok...
ve İlk defa şu forumda bana gelipte biri sen febeli misin dedi şu sneijder 'den dolayı , ve ilk defa sen de yine şahsıma armanı da satarsın diyerek edepsizliğin dibine vurdun bana göre sneijder yüzünden.. lan küfür edin cidden şikayet etmem öyle kompleksli bir adam da değilim ama bir insanı tanımadan bunların söylenilebileceğini hiç edepli bulmuyorum.. 30 yaşındayım ; bak küfret burada dokunmaz ama bu dokunuyor.... edep biraz...
cünkü hazir iniesta bekliyor ondan
Diego Ribas Istanbul'a inmis :S
Sistemleri değişecek mecburen. Diego forvet arkası oynayacak. Gerçek kanatları yok ve orta sahada bir kişi eksik olacak.
heeee öylese tamam
yahu aldiniz 20 mio € . eeeee ondan sonra? Hajrovic, yigitlermi alcaz?
Kagawa diyip duruyorsunuz
1. Kagawa Turkiyede bi halt yapamaz. Hurriyetler Yalcinlar bacaklarini eline verirler
2. Kagawa Bizim Takimda oynayamaz ki. Stili uygun degil
nereye satiyorsunuz
heeee öylese tamam
yahu aldiniz 20 mio € . eeeee ondan sonra? Hajrovic, yigitlermi alcaz?
Kagawa diyip duruyorsunuz
1. Kagawa Turkiyede bi halt yapamaz. Hurriyetler Yalcinlar bacaklarini eline verirler
2. Kagawa Bizim Takimda oynayamaz ki. Stili uygun degil
nereye satiyorsunuz