Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir bu Burak'la alığ veremediğiniz adam takır takır topunu oynuyor yerli piyasadaki en iyi forvet hala yok ne ise yarıyor yok oyle yok boyle muhabbetleri yapıyorsunuz size Serkan Çalıklar-Yaser Yıldızlar müstahak !!!

Sneijder gitmezde işte,benim kafama bişey takıldı.? Kagawa'yı istemeyenler neye göre bunu söylüyorlar merak ediyorum.?

Renktas ben onu senin sahsina soylemedim. Eger oyle anladiysan kusuruma bakma. Ben onu 2 gundur yaygara yapan satilsin diye yirtinan ergen kesime hitaben soylemistim. Hic uzerine alinma yani.

Ayrica soylediklerin tamamen varsayimlar uzerine. Bende sana soyle soylerim o zaman Wesley bu sene 20 gol 10 asist ile oynayacak. Ayrica her mac 12 km kosacak.

Unutmayin Wesley brezilyali degil. Meloda dustugumuz duruma dusmeyelim cunku wesley cok iyi bir sene gecirecektir.

Samimiyetine inanıyorum renkdaş eyvallah tamam sorun yok..

Konumuza gelirsek , evet doğru tabii ki varsayımlar üzerine konuşuyorum.. e n'olacağını bilemezsin bu yaşından sonra çünkü.. dediğin gibi inşallah 20 gollük bir performans da sergileyebilir , 4-5 gol 3-4 asistle de tamamlayabilir sezonu.. sneijder dediğinde durup 2 kere düşünüyorum yaşı ne olursa olsun..ama ben biraz garanticiyim ve düşüncem iyi bir sezon geçireceğine değil; özellikle dünya kupasında form tutmasına bağlı olarak sezon ortasına doğru performansının düşeceği yönünde.. yaşı itibariyle tekrar form tutması da zaman alacağından dolayı , öyle az biraz paraya değil de dendiği gibi 20 verene gönderilmesi taraftarayım.. veren yoksa da umarım yanılırım da 20 gol atamasa da takımı kalitesiyle form düşüklüğü yaşamadan yukarı çeker , herkese kalitesini gösterir şekilde sezonu tamamlar..

melo konusunda benim olumsuz bir düşüncem olmadı hiçbir zaman.. O yüzden oraya değinmiyorum..

prandelli sabah antrenmanda olur mu:( ona göre erken kalkacam. hoca geldi ama antrenmana çıkmıyo...:dispirited:5 gün sonra maça çıkacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt