Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fifa bu tip davalarda genelde oyuncu lehine karalar veriyor.

Hatta Drogba'yı biz o şeklide aldık diye hatırlıyorum.Karışıktı biraz o süreçte.

Çinlilerin ahı tuttu.

Sorun Hajro'nun gitmesi değil kaybedilen 4 milyon euro ve dava sonucunda haksız olursak 8.5 milyon euro.

Cl geliri falan diyoruz sonra gidip elin kıçı kırık adamına saçma sapan hatalar yüzünden bu parayı yediriyoruz.

Kurumsal takımız diyede kendimizi avutuyoruz.Yazık ya para bak
Hajroviç'ten bişey olmaz zaten.Orada hemfikiriz.Bence sorumlusu kimse ödemeli hatasını. o zaman bir daha oluyor mu bak.Birde alacağı ücreti bari kaptırmayalım

Davide Astori --> Ontivero + 3-4 Mn €

Georgios Samaras --> Bedelsiz

Nasıl olur sizce renktaşlar ?

Astori'yi izlemedim ama Samaras alternatif oyuncu olmayı da kabul edebileceğini düşündüğüm, elimizdeki forvetlerden farklı özellikleri olan iyi bir transfer olur. Yıllık maliyetini de uygun şekilde planlarsak alalım derim.

Astori'yi öven çok.. Övülen oyuncudan korkmaya başladım Chedjou'dan sonra:)

Ceyuhun var mı antremanlarda arkadaşlar.

Sözlesmesi bitti.İdmanlarda yoktur herhalde.Yahu takım antrenman yapıyor kimler gelmis kimler gelmemis,hoca takımın basında mı hicbirini bilmiyoruz.Ne kulüp kanalı veriyor ne resmi sitede antrenman raporu var.İnanılır gibi degil.

Davide Astori --> Ontivero + 3-4 Mn €

Georgios Samaras --> Bedelsiz

Nasıl olur sizce renktaşlar ?

Samaras olmasin be kardesim. Bilmiyorum niye etkilendi bazi arkadaslar. Topla yapabilecekleri cok sınırlı ve yavas bir oyuncu. Gelirse yine cöp ilan edilir. Yerli olsa bile almadan iyi düsünürüm yani. Kontenjan harcamaya hic ama hic degmez.

Onti den de umutluyum asil. Prandelli umarim üzerindd durur

Chedjou kötü stoper degildi ki zaten. Belindeki sakatlik onu cok etkiledi. Son haftalarda takimin en iyilerinden biriydi.

3-4 gol atti stoper olarak, normalde hic atamazdi bizimkiler.

Genel anlamda bekledigimiz katkiyi alamadik, ama fena stoper degil Chedjou.

Yine de satilabilirse satilsin tabi. Astori iyidir.

Ceyhunun sözlesmesi uzatilmassa istedigim oyuncu bize transfer olmus gibi sevinirim. Ben bukadar gereksiz ve yeteneksiz bir oyuncu görmedim.

Astori'yi izlemedim ama Samaras alternatif oyuncu olmayı da kabul edebileceğini düşündüğüm, elimizdeki forvetlerden farklı özellikleri olan iyi bir transfer olur. Yıllık maliyetini de uygun şekilde planlarsak alalım derim.

Astori'yi öven çok.. Övülen oyuncudan korkmaya başladım Chedjou'dan sonra:)

Astori'yi bende çok fazla izlemedim ancak çok izleyenden , dinledim ve takip ettim birazda tabi , gelirse bizim defans hattını toparlayacağına inanıyorum ben.

Samaras olmasin be kardesim. Bilmiyorum niye etkilendi bazi arkadaslar. Topla yapabilecekleri cok sınırlı ve yavas bir oyuncu. Gelirse yine cöp ilan edilir. Yerli olsa bile almadan iyi düsünürüm yani. Kontenjan harcamaya hic ama hic degmez.

Onti den de umutluyum asil. Prandelli umarim üzerindd durur

Samaras'ı çok bilmiyorum şahsen ne yalan söyleyeyim.

Basında adı sık sık bizle geçtiği için yazdım , sanırım bonservissiz olması bize yazılmasında büyük etken , alternatif olarak kötü mü olur acaba ?

Kanat / forvet olarak ihtiyacımız olduğunda oynatır ve verim alırız diye düşünüyorum ama bilmiyorum pek.

Ontivero'dan ise pek bir beklentim yok şahsen teknik özellikleri gerçekten iyi ancak mental olarak çok zayıf bence , bunun yanında boyu , fiziği vs. de vasat.

Yolanthe Yenge´nin Türkcesi Sinan´dan iyi :)

Kaan´in Türkcesi iyi sayilir yine :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ptPHLN9zz9U[/media]

Kaan Sneijder´i, Sinan da Robben´i örnek aliyormus.

Sinan´i Robben´e benzetirlermis Almanya´da :) Koray´la da Milli takimda beraber oynamislar.

Davide Astori'de , Adil Rami'de gerçekten iyi ve işimizi görecek hatta taraftarın sevgilisi olabilecek oyuncular.

Ancak ikisinin arasında İtalyan olması ve özellikle sol ayaklı olmasından dolayı Davide Astori'yi şahsen daha çok istiyorum.

Ek olarak Davide Astori'ye gelirsek sözleşmesinin son senesi ve Cagliari , Ontivero'ya talip o yüzden çok daha uygun maliyetle alınabilir.

Örneğin ; Lucas Ontivero + 3-4 Mn € gibi bir fiyata Davide Astori parçalı formayı sırtına geçirebilir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt