Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediginiz gibi Almancilarin (benimde dahil) türkcesi tamamen aileye baglidir. Tabi türkce dersi veren okullarda var olmasina ragmen , en önemli rolü aile alir

Vallah benim ilkokulda Türkçe dersi vardı ama her defasında öğretmen kitaptab okurdu bizim de yazmamızı isterdi(Diktat). 3 yıl boyunca bunu yaptık:D:D

I am the one who knocks!

Astori ve Osvaldo gelsin . Bir de iyi bir kanat gelsin ligde şampiyonluk Ultra garanti - CL'de çeyrek final ultra garanti .

Burak kanat yapmışsın Bruma varken.2 tane yabancı almışsın.Tarık'ı saola koymuşsun Telles yok.Sabri yedekte duruyor.Beğenmedim.Zaten Bruma'sız kadro gördüm mü cinnet geçiriyorum.

Abi bende isterim Telles,Bruma oynasın ama koduğumun yerinde sınır saçmalığı var.Burak-kanat açıklamasını altta yaptım zaten.

Yapacak birşey yok ben 2 Türk stoper artı defansı zayıf Telles'li +sağbek ağır(veysel,hamit) bir savunma düşünemiyorum açıkçası.Bence en azından stoper yabancı olmalı.

Tek forvet Burak oynarsa top tutamayız ortasahaya çok yük biner.Yerli top tutan forvet olmadığına göre mecbur yabancı olacak.Eee Burak'ı da kesemezsin mecbur kanada atıcan ama yardımcı forvet gibi olacak.

Yani ben böyle düşünüyorum.Olabilecek en iyi kadro bu.Alınacak olan yabancılar değişebilir ama bence sistem böyle olacak.

Kaan Baysal´in daha cok zamana ihtiyaci var ama bence Sinan Gümüs bir sürpriz yapabilir.

Yani oyun tarzi heyecan verici. Sans buldugunda kendini hemen gösterirse, iyi bir oyuncu kazanabiliriz.

Abi bende isterim Telles,Bruma oynasın ama koduğumun yerinde sınır saçmalığı var.Burak-kanat açıklamasını altta yaptım zaten.

Yapacak birşey yok ben 2 Türk artı defansı zayıf Telles'i bir savunma düşünemiyorum açıkçası.Bence stoper yabancı olmalı.

Tek forvet Burak oynarsa top tutamayız ortasahaya çok yük biner.Yerli top tutan forvet olmadığına göre mecbur yabancı olacak.Eee Burak'ı da kesemezsin mecbur kanada atıcan ama yardımcı forvet gibi olacak.

Yani ben böyle düşünüyorum.Olabilecek en iyi kadro bu.Alınacak olan yabancılar değişebilir ama bence sistem böyle olacak.

Forvetin yabancı olması imkansız gibi.Ki Burak'ı da bu kadar küçümsemeyin.

Muslera

Tarık

Semih

Hakan(Koray)

Telles

Melo

Selçuk

Olcan

Bruma

Sneijder

Burak

Bu kadro çok iş yapar.

Umut'u satip ve Ontivero'yu kiralamayiz, onun yerine de Osvaldo gelmeli bence.

Kesinlikle 3 forvetimiz olmali: Burak, Umut ve bir kisi daha lazim..

Koray Günter iyi calisiyor beyler. Iste genc dedigin böyle olacak ya.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=USZ0hVbxdJw[/media]

Muslera

Tarık

Semih

Hakan(Koray)

Telles

Melo

Selçuk

Olcan

Bruma

Sneijder

Burak

Bu kadro çok iş yapar.

Bilirsin abi ben Burak'ı küçümsemem hatta en başta savunanlar arasındayım.

Fakat tek forvet oynayacak özelliklere pek sahip değil.Yani oyun tarzı o değil.Bize mutlaka bir pivot lazım.

Bruma veTelles'in açıklarını Koray veya Hakan kapatamaz bence. O yüzden sola Tarık yapıp onun açıklarını kapatacak sağlam stoper almalıyız.

Muslera

Tarık

Semih

Hakan(Koray)

Telles

Melo

Selçuk

Olcan

Bruma

Sneijder

Burak

Bu kadro çok iş yapar.

Aynı kadroyu düşünüyoruz abi :) Bence de bu şekilde olması lazım. Hem kanatlar geçen seneden çok daha etkili olacak zaten bu sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt