Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilirsin abi ben Burak'ı küçümsemem hatta en başta savunanlar arasındayım.

Fakat tek forvet oynayacak özelliklere pek sahip değil.Yani oyun tarzı o değil.Bize mutlaka bir pivot lazım.

Bruma veTelles'in açıklarını Koray veya Hakan kapatamaz bence. O yüzden sola Tarık yapıp onun açıklarını kapatacak sağlam stoper almalıyız.

Benim yaptığım kadro ile Burak 25 gol atmasa bende bişey bilmiyorum.

Keske bank asya 1.ligde pilot bir takimiz olsa

sinan gumus, kaan, koray, eray, berk,yigit, sercan, ontivero, furkan, oguzhan,serdar gibi gencler daha cok sans bulurdu

Bu saydiklarimdan hic biri bizde ilk 11de oynayamaz.. hele bu zamanda, hic birir zaman bulamaz, bu yil ilk hedefimiz lig sampiyonlugu galiba! avrupa ile turkiye kupasi hedefte var ama ilk oncelik lig

Adama küfür etmek için bahane arama Nuri.: )

Abi inan ona küfür edilince istemsizce bana edilmiş gibi algılıyorum.Yani o derece severim ama bizim tarftarıda tanıyorum yani böyle olacak adım gibi eminim.

Heee Burak iyi bir çizgi yakalar topları olumlu kullanırsa rüzgar tam tersine döner orasıda çok ayrı bir konu.

Biz resim boyadık ve bingo oynadık

* LG G2 Tapatalk *

Bu da iyiymiş:D

Bizde alman bir çocuk vardı, babası türk dü onun için Türkçe öğrensin diye türkçe dersine geliyordu.

Diktat yapıyorduk işte hep, herkes 1 veya 2 alıyordu bu çocuk da yazık hep altı alıyordu:D

I am the one who knocks!

6 yabanci kurali devam etseydi iyiydi

simdi mecburen yine bruma kesik yiyecek :(

muslera, stoper, telles, melo, sneijder

Bu da iyiymiş:D

Bizde alman bir çocuk vardı, babası türk dü onun için Türkçe öğrensin diye türkçe dersine geliyordu.

Diktat yapıyorduk işte hep, herkes 1 veya 2 alıyordu bu çocuk da yazık hep altı alıyordu:D

I am the one who knocks!

yazik la :(

beyler ISRARLAR SNEIJDERYI SATMAYIN yeter ama artik

Buraga da kufur etmeyin bismillah Lig baslamadi ve simdiden basladiniz saymaya..

Genelleme yanlış. Bende Almanya da yaşıyorum. Iş tamamen ailede bitiyor.

Ailen iplemezse sende türkçe yi iyi ve doğru konuşmazsın çünkü başka bir ülkede yaşıyorsun ve o ülkenin dilini öğrenmen daha mühim.

Benim burda benim gibi Türkçesi mükemmel olan arkadaşlarım var ve ya 10-20 kelime fazladan bilmeyen arkadaşlarım da var. Herşey ailenin ilgisine bağlı. Benim annem babam iki dili de aynı seviyede ögrenmeme özen gösterdiler allaha şükür.

I am the one who knocks!

Olcay Sahan?

yazik la :(

beyler ISRARLAR SNEIJDERYI SATMAYIN yeter ama artik

Buraga da kufur etmeyin bismillah Lig baslamadi ve simdiden basladiniz saymaya..

Testiyi Burak'ın kıracağını önceden biliyoruz peşin peşin saydırıyo millet. Haklılar.. Eğer sezonu burakla başlayıp bitirirsek hüsran olur. En iyi olduğu dönemde bile istenileni veremiyodudüşüş dönemi çekilmez bu adamın seneye çok küfrederiz burda Burak'a

Keske bank asya 1.ligde pilot bir takimiz olsa

sinan gumus, kaan, koray, eray, berk,yigit, sercan, ontivero, furkan, oguzhan,serdar gibi gencler daha cok sans bulurdu

Bu saydiklarimdan hic biri bizde ilk 11de oynayamaz.. hele bu zamanda, hic birir zaman bulamaz, bu yil ilk hedefimiz lig sampiyonlugu galiba! avrupa ile turkiye kupasi hedefte var ama ilk oncelik lig

Trabzonspor var :P

Canin mesajlarini okurken Almanya da yasadigj belli olmuyor mesela. Baska örnek vermek gerekirse bizim Hakan Delikanlinin da Türkcesi baya iyi (mesajlarindan okudugum kadariyla)

Ama bir yandan da bizim Arif veya Nuriye bak (kusura bakmasinlar :D )

Benim de Türkcem pek iyi degildir. Tamamen aileye bagli olan birsey Canin dedigi gibi.

Olm neden arkamdan konuşuyorsun lan dayak mi istiyorsun :D ben 2-3 yil önce türkce bile bilmiyordum hic bir sey anlamadim, konsumadim de zaten, hala cok fazla konusmuyorum...full türk de degilim, ama bunlar özel konular :P :) ben 2 yil icinde türkcegim iyi gelistirdim bence, türkce ders falan almadim sadece gazetelerden,haberlerden,forumdan ve bazen babamdan konusuyorken ögrendim/ögreniyorum..Siz gibi tam bir türk ailede büyümedim...yine de türkcegim daha iyi olmasi icin calisiyorum..

Olm neden arkamdan konuşuyorsun lan dayak mi istiyorsun :D ben 2-3 yil önce türkce bile bilmiyordum hic bir sey anlamadim, konsumadim de zaten, hala cok fazla konusmuyorum...full türk de degilim, ama bunlar özel konular :p :) ben 2 yil icinde türkcegim iyi gelistirdim bence, türkce ders falan almadim sadece gazetelerden,haberlerden,forumdan ve bazen babamdan konusuyorken ögrendim/ögreniyorum..Siz gibi tam bir türk ailede büyümedim...yine de türkcegim daha iyi olmasi icin calisiyorum..

yav dedim ya benim türkcem de mok gibi :D italyan ve sirplarla büyüdük biz hep almanca konustuk dogal olarak. türkiyede bir dondurma alirken hemen 'sen burdan degilsin, nerden geliyon' diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt