Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM'nin Wonderkid'leri her zaman tutmuyor ama genelde doğru görüyorlar nasıl bir sistem izleme komitesi veya başka birşeyi var bilmiyorum adamlar cidden iyi buluyor.En büyük örneği Khouma Babacar FM'nin yıllardır en iyi oyuncularından biri idi ama o beklenen parlamayı yapamadı. Geçen kim paylaştı bilmiyorum orda mesela Balde var Lazio'da feci bir oyuncu Bruma gibi aynı ama daha tecrübeli.

Sağol caner ben birde bu lenon yaşına şasirdim fm de gordümde adam hala 26 yaşında benim bildiğim nerdeyse bu adam 10 yıldır oynuyor bana çok ilginç geldi ben lenon u ntv premier ligi verirkenden beri seyrediyorum ya(:

Gökmen Özdemir yazıyor..

Galatasaray İzet Hajroviç'i sezon sonu elden çıkartmaya çalışıyordu. Hajroviç kaçtı. Galatasaray bu işten büyük zarar etti. Galatasaray, Hajroviç'i yollasa ya az da olsa bir bonservis bedeli elde ederdi ya da geri kalan 4 senenin parasını ödemezdi, ödemeyecekti.

Şimdi durum farklı. Hem Hajroviç kaçtı, hem de Galatasaray'ı bekleyen maliyet 5 ay için korkunç bir rakam.. Peki bu işte kimin hatası var? İsterseniz bunu açayım size..

İzet Hajroviç bizzat Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı bir transfer. Kendisi İsviçre'den bir tanıdığının vasıtasıyla oyuncuyu buldu, beğendi ve transfer etti. Galatasaray scout ekibi bu oyuncuyu hiç izlemedi. 23 Nisan'da yapılan toplantıda Galatasaray Scout Ekibi başı Emre Utkucan Aysal'a "Hajroviç bizim futbolcumuz değil. Kim vasıtasıyla bu oyuncuyu aldık başkanım?" diye sordu. Ama doğaldır ki cevap alamadı..

Gidişinden kim sorumlu? Aslında cevap ya "Galatasaray'daki herkes" ya da "Kimse sorumlu değil." Anlatacağım.. Siz karar verin..

Nasıl mı? Geçen haftaya kadar 'ödemelerin büyük bölümü yapılmadan' Galatasaray futbol takımındaki bütün futbolcular FIFA'ya başvurup serbest kalabilirdi. Hiçbirinin ödemesi yapılamamıştı. Sadece Hajroviç bu fırsatı kullandı ve kaçtı. Onun içindir ki başkan Ünal Aysal'ın "Bilseydim ben 400 bin Euro'yu öderdim. Oyuncu kalırdı" demeci bana çok samimi gelmiyor. O zaman sormak lazım sayın başkana "Hajroviç kaçtıktan sonra neden diğer oyuncuların paralarını ödemediniz?" diye..

Yani işin özeti şu; futbolcu transfer ederken sadece Youtube'a bakmak, arkadaşının 'Çok iyi topçu' demesi yetmiyor. O futbolcunun karakterini de, hayat tarzını da, insanlığını da araştırmalısınız. Neden aynı fırsata sahip Sneijder, Melo, Burak, Selçuk kaçmıyor da Hayroviç kaçıyor?

5. sınıf futbolcuya, senede 300 bin Euro brüt kazanan adama 1 milyon 100 bin Euro net verirsen, onu araştırmadan 'bakkal' hesabıyla alırsan, o da fırsatını bulduğu zaman kaçar! Bu kadar basit.. Galatasaray bu transfer hüsranında baştan sona hatalıdır.. Düşünürken de, alırken de, kullanırken de, oyuncu kaçarken de!

Bizim yönetimin iç yapısını gerçekten çok merak ediyorum.Bundan sonra gelecek Baskan da bence Emir Sarıgül olabilir çok iyi bir lobisi var gibi geliyor bana.

BsMDa1fIMAAHFT7.jpg:large

[attachment=11681:upload_2014-7-10_17-38-50.png]

[attachment=11682:upload_2014-7-10_17-39-26.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-10_17-38-50.webp
    upload_2014-7-10_17-38-50.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 238
  • upload_2014-7-10_17-39-26.webp
    upload_2014-7-10_17-39-26.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 305
[media]https://www.youtube.com/watch?v=YdXFmyMOdEI[/media]

Lider futbolcu nasil olur, iste boyle olur. Mascherano penaltilardan once Arjantin kalecisine "Sen bugun kahraman olacaksin"...

Eğer cidden lisansı elinde değil ise çok büyük bir ceza ile karşı karşıya kalıcaktır hajrovic ve werder bremen yani yönetim sadece böyle bir koz kullanasa bile UEFA 'da dosyayı erkenden sonuçlandırabilir ve çok yüklü bir tazminat alırız ama tersi bir durum mevcut ise biz Drogba'yı nasıl aldı isek Werder Bremende öyle aldı ve Çin kulübu 1 sene sonra yüklü miktarda Drogba'ya tazminat ödedi yani bizde Hajro için aynısını yaşıyabiliriz adamlar sağlam ah etmiş olabilir bize inşallah 1. durumdur hajrovicten ümit kesmiş para bile talep etmeden yollamayı düşünüyorken bir piyango vurur.

Shaqiri az süre aldigi icin rahatsizmis, ayrilmayi düsünüyormus !!

B_431551b83eff4c88f8e0d74219ded578.jpg

Gitmeye niyeti yok gibi.Bunu da zor göndeririz.

Gökmen Özdemir yazıyor..

Galatasaray İzet Hajroviç'i sezon sonu elden çıkartmaya çalışıyordu. Hajroviç kaçtı. Galatasaray bu işten büyük zarar etti. Galatasaray, Hajroviç'i yollasa ya az da olsa bir bonservis bedeli elde ederdi ya da geri kalan 4 senenin parasını ödemezdi, ödemeyecekti.

Şimdi durum farklı. Hem Hajroviç kaçtı, hem de Galatasaray'ı bekleyen maliyet 5 ay için korkunç bir rakam.. Peki bu işte kimin hatası var? İsterseniz bunu açayım size..

İzet Hajroviç bizzat Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı bir transfer. Kendisi İsviçre'den bir tanıdığının vasıtasıyla oyuncuyu buldu, beğendi ve transfer etti. Galatasaray scout ekibi bu oyuncuyu hiç izlemedi. 23 Nisan'da yapılan toplantıda Galatasaray Scout Ekibi başı Emre Utkucan Aysal'a "Hajroviç bizim futbolcumuz değil. Kim vasıtasıyla bu oyuncuyu aldık başkanım?" diye sordu. Ama doğaldır ki cevap alamadı..

Gidişinden kim sorumlu? Aslında cevap ya "Galatasaray'daki herkes" ya da "Kimse sorumlu değil." Anlatacağım.. Siz karar verin..

Nasıl mı? Geçen haftaya kadar 'ödemelerin büyük bölümü yapılmadan' Galatasaray futbol takımındaki bütün futbolcular FIFA'ya başvurup serbest kalabilirdi. Hiçbirinin ödemesi yapılamamıştı. Sadece Hajroviç bu fırsatı kullandı ve kaçtı. Onun içindir ki başkan Ünal Aysal'ın "Bilseydim ben 400 bin Euro'yu öderdim. Oyuncu kalırdı" demeci bana çok samimi gelmiyor. O zaman sormak lazım sayın başkana "Hajroviç kaçtıktan sonra neden diğer oyuncuların paralarını ödemediniz?" diye..

Yani işin özeti şu; futbolcu transfer ederken sadece Youtube'a bakmak, arkadaşının 'Çok iyi topçu' demesi yetmiyor. O futbolcunun karakterini de, hayat tarzını da, insanlığını da araştırmalısınız. Neden aynı fırsata sahip Sneijder, Melo, Burak, Selçuk kaçmıyor da Hayroviç kaçıyor?

5. sınıf futbolcuya, senede 300 bin Euro brüt kazanan adama 1 milyon 100 bin Euro net verirsen, onu araştırmadan 'bakkal' hesabıyla alırsan, o da fırsatını bulduğu zaman kaçar! Bu kadar basit.. Galatasaray bu transfer hüsranında baştan sona hatalıdır.. Düşünürken de, alırken de, kullanırken de, oyuncu kaçarken de!

Sence, Aysal Atamana futbol takimin TDliğini teklif etti, teyit ettirdik diyenlere inanmak ne kadar doğru? Terim ayrildiktan sonra bazi kisiler Aysal ve yönetime sallamak icin yer ariyorlar. Prandellide onlara katildi. İtalyan basininda Prandelli hakkinda futbolla alakasi bile olmayan adamlarin kötü sözlerini yayinliyorlar. İtalyada Prandelli hakkinda kim kötü bir sey söylemis, aninda bu kisiler yayinliyor. Neden bunu yapiyorlar acaba? GSyi cok sevdikleri ve iyiliğini düsündükleri icin mi?

Taraftar, yönetim,futbolcu, camiaanin kenetlenmesi gereken bir yilda, düsmaninde cok fazla olduğu bir ortamda, medyadaki Terimin adamlarina inanip yönetime sallamak ne kadar doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt