Prandelli tüm maçları izlese Selçuk gibi bir adam var kullanamamış ileri zekalılar der.
Bitmiyor transfermarket transfercileri hiç bir zaman cidden.
Ben FM oynarken bile pahalı transfer değil, kafama göre belirlediğim ihtiyaç ve takım kimyasına dikkat ederek kadro kuruyorum.
Burada Sneijder'in yanına 2. Sneijder gelse ses çıkarmaz millet ooo yıldız gelsin o da der.
1 senedir diyorum.
Bruma- iyi kumaş ama eksiği çok ( topsuz oyun, takip becerisi ve gol sezisi, yaratıcı zeka- üst seviye değil şu an bunları kim planlıyor peki? )
Alex Telles- Yine topsuz oyun zayıf yani çok yer kaybediyor, mental yönden güçlü değil (mentör var mı, hiç sanmıyorum)
Emre Çolak- yıllardır bir tutturmuşlar fizikte fizik, İniesta çok mu fizikli, HATASI : Pas değil her Türk gibi çalım basma derdinde, Sneijder gibi oyun için tek pas oynayacak teknik var ama o Amerika'yı baştan fethetme derdinde. Saha içinde Sneijder'i takip etse ve onun kanalında olsa dilinden en iyi anlaması muhtemel oyuncu, Ama söyleyen oldu mu acaba?
Selçuk Inan- Türk futbolcuların aksine topsuz oyunda çok iyi mental açıdan -doğru zamanda doğru yerde(KİMSE FARKINDA DEĞİL, ÇÜNKÜ NEDEN 3-4 FRİKİK EKSİK ATTI BU SENE), temposu düşük çünkü yanlış antrene ediliyor, bu tarz oyunculara aşırı yükleme yaparsan zindeliği kaybolur aksine, özel program ile hazırlaman lazım, AYRICA BELLİ Kİ ÇOK PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENİYOR, TÜM SPORCULARIN ÖZEL AKDENİZ DİYETİ VAR YAĞ ORANINI DÜŞÜRMELİ.
Ayrıca Selçuk bir deep lying playmaker tipi, yani geriden uzun topla oyun kuran, araya adam kaçıran tip -Sneijder ise tam tersi TİKİ TAKA, YANİ DAR ALANDA KISA-PAS VE DUVAR OLAN FORVETLERİN ETRAFINDA KONUÇLANMASI İLE PARLAYACAK BİR OYUNCU.