Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatsaraydaki en büyük eksiklik kurumsal akıl. Bu her yabancı hoca geldiğinde bir şekilde kendini gösteriyor. Hiçbir yabanci hoca takımın kaptanını 26 kişilik kamp kadrosuna almamak gibi bir hadsizlik yapamaz yapmamalı. Buna kulübün profesyonelleri izin vermemeli. Takımın teknik direktörüne bütün yetkileri veriyoruz. Sonra kurumsallasmadan bahsediyoruz. Sevmeyeni çok olabilir ancak Sabri camia için bir sembol haline gelmiştir. Ayrıca mevki itibariyle turkiyedeki en iyi 5 yerli sagbekten biridir. Altyapıdaki oyuncular için bir idoldür. Ama şimdi bir td kararı ile bu kadar değer yok sayılıyor. Yazık çok yazık! !

11 yil oldu bence sabri gereken her saygiyi sevgiyi gordu kaptanlik yapti. Bu klup 2000 efsane kadrosuna yaptigi haksizligi kimseye yapmadi sabri miladini doldurmustur uzun zaman once

Mourinho barca macinda oynatti sence anlamiyor mu

Mourinho aek macinda hamit'i bir kez sol bek oynatmisti. Hamit'in belini kirdilar, adam rezil oldu, izlerken ben utandim. Hamit agir oyuncu. Hiz gerektiren bek pozisyonunda oynayamaz. Bu konuda fikrim sabittir. Hamit ofansif oyuncusu. Gercek hayatla fifa / pes'i ayirt etmek lazim.

Tarık oynayacak Tarık.

Daha iyisi yok diye diye saçma sapan adamlara bel bağlamayı bırakmamız lazım artık. Daha iyisi yoksa yaratacaksın, bulacaksın. Ne yapacağız o zaman Sabri futbolu bırakınca şubeyi mi kapatacağız.

Sabri iyi güzel hoş ama ne kendine baktı nede kendini geliştirmek için bir çaba gösterdi maalesef vasattan öteye geçemedi zamanında milli takımda bile ilk 11'de yer alırken fizik ve teknik olarak hiçbir zaman kendini geliştiremedi çaba dahi göstermedi bence yoksa Sabri gerçekten yeteneği olan bir oyuncu tek eksiği çalışkanlıktı 36 yaşına gelmiş Drogba bile antremanlar bittikten sonra 30dk. kendine özel antreman yaparken bu isteği maalesef başka hiç bir oyuncuda göremiyoruz yaptığı tek hırs oyunda zaman zaman yaptığı sprintler 30 yaşına geldi hala orta açmayı şut çekmeyi istikrarlı yapamıyor. Bu sebeplerden dolayı kazandığı parayada bakarsak alternatifi olduğu vakit teşekkür edip GS yapısı içinde bir kadroya alabiliriz daha oynamak istersede anadolu kulüpleri alır diye düşünüyorum ama o gidermi GS'daki rahatı huzuru bulurmu bilmem.

Mourinho aek macinda hamit'i bir kez sol bek oynatmisti. Hamit'in belini kirdilar, adam rezil oldu, izlerken ben utandim. Hamit agir oyuncu. Hiz gerektiren bek pozisyonunda oynayamaz. Bu konuda fikrim sabittir. Hamit ofansif oyuncusu. Gercek hayatla fifa / pes'i ayirt etmek lazim.

Hamitin etinden sutunden yararlanmak lazim. Tr liginde her pozisyonda oynar akilli oyuncu cunku

Anlasildi, prandelli'nin sonunu da sabri getirecek. Ayaginin tozuyla yapilabilecek en ama en kotu hamle olur. Bence daha slow bir giris yapmali. Bu hamle yuzunden turkiye'de cok userine duserler. Hele diger bekler tutmazsa, bize de cok zarari dokunur bu hamle nin.

Prandelli radikal karar almak istiyorsa once burak'i kovmalidir. Saha icinde bos bos dolanan, top tutma ozurlusu, topa bomba muamelesi yapan, ver kactan anlamayan, calim yapamayan bir topcudur.

Sırf Sabri var diye oraya bir alternatif üretmedik 10 senedir. Bir denk getirip Eboue'yi aldık. Sabri durduğu sürece de üretmeyeceğiz. Ama giderse ister istemez yeni bir arayış olacak. Daha iyisi yoksa bulacaksın, çıkaracaksın, eğiteceksin.

Ha bu iyi idare ediyor, vasat da olsa sonsuza kadar idare edelim. Maksat tadımız kaçmasın diye takım yönetecek değiliz.

Tarık oynayacak Tarık.

Daha iyisi yok diye diye saçma sapan adamlara bel bağlamayı bırakmamız lazım artık. Daha iyisi yoksa yaratacaksın, bulacaksın. Ne yapacağız o zaman Sabri futbolu bırakınca şubeyi mi kapatacağız.

Tarık kim ya, fizik güclü her hücumcu ezip gecer Tarık'ı. Baska bir deyişle üstünden geçer. Tarık ofansif bir bek ve hücuma cıkısları iyi yapıyor ama savunmada son derece kötü. Mesela İshak ve Rizeli Koray daha diri bir oyuncu, rakip hücumcular ile kapısacak tarzda.

Kanat olarakta yeterli hıza sahip değil orta sahada Alex gibi ileriye yönelik defanstan topu alıp dağıtma rolü daha iyi gibi en azından geri pas mantığı yok Hamitte.

Tarık kim ya, fizik güclü her hücumcu ezip gecer Tarık'ı. Baska bir deyişle üstünden geçer. Tarık ofansif bir bek ve hücuma cıkısları iyi yapıyor ama savunmada son derece kötü. Mesela İshak ve Rizeli Koray daha diri bir oyuncu, rakip hücumcular ile kapısacak tarzda.

örnek olarak verdim. Sabri giderse yedek sağ bek olmayacak zannedeniyorlar. Aksine Sabri'nin gidişi farklı çözümler üretmeye iter. Bir kıpırdar kulüp. Onu izah etme çabasındayım.

Sabri kazanacağını kazandı çok bile kaldı takımda gider Tarıkı alırız olur biter.

Sabri'den iyisi var da biz mi oynatmıyoruz fikri,recepten iyisi var da biz mi oy vermedik diyen hüloğların fikriyle ölümüne yarışır.

Tarik´i bi alsinlar da, ondan sonra konusurduk. Daha ortada bi transfer yok, adam harciyoruz.

Tamam Sabri olaganüstü bir futbolcu degil, ama kadrodaki bir cok futbolcudan da öndedir benim icin.

En azindan ruhunu ortaya koydugundan emin oluyorum, ara ara gercekten de iyi oynuyor.

Sabri´yi takimdan kovmak biraz yüregimi acitir yani. Kaldi ki Veysel´den filan iyidir Sabri.

Ya Tarik´i alamazsan?

Tarık olmazsa bence Veysel idare eder sag beki.

★★★》☆

Tarik´i bi alsinlar da, ondan sonra konusurduk. Daha ortada bi transfer yok, adam harciyoruz.

Tamam Sabri olaganüstü bir futbolcu degil, ama kadrodaki bir cok futbolcudan da öndedir benim icin.

En azindan ruhunu ortaya koydugundan emin oluyorum, ara ara gercekten de iyi oynuyor.

Sabri´yi takimdan kovmak biraz yüregimi acitir yani. Kaldi ki Veysel´den filan iyidir Sabri.

Ya Tarik´i alamazsan?

Semih var :D

Tarık oynayacak Tarık.

Chelsea maçını izlemedin galiba. İvanoviç Tellesi fiziği ile ezip geçti maç boyunca solda Telles sağda Tarık bu fizikle madara ederler bizi avrupada. Sabri'de hiç birşey yoksa en azından ikili mücadelede ayakta kalma durumu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt