Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri gider de Umut , Gökhan , Hakan Balta , Engin gibi isimler kalırsa çok yanlış olur..

Kadro şişmişken hepsi gitmeli o zaman.

Umut yedekten girip ne yapabiliyor. Sakatlık sorunu olan Muhammet Demir'i tercih ederim.En azından sakatlığı atlatırsa iyi iş yapar

Sabri en azindan azim gösteriyordu, her girdiginde sahadaki ruhsuzlugu bitiriyordu en azindan.

Bence onun yerine Hakan Balta veya Ceyhun (!) gitmeliydi

Olm Sabri'nin kadro dışı kalması haber niteliği taşıdığı için gündeme geldi. Bitek Sabri kadro dışı diğerlerinin hepsi kadroda diye bi durum yoktur yani. Ayrıca şu anda hazırlanan liste ön listedir. Asıl liste şu 4 günlük antrenman periyodundan sonra cikar ortaya.

Radikal kararlar alacaksa, köklü degisiklikler yapacaksa Prandelli, her sürpriz karara saygi duyarim.

Ama bunun akabinde de icraat görmek isterim. Bana simdi "Veysel orayi tek basina götürür" filan demesinler.

Tarik´i aciklayin o zaman

Sadece Sabri değil, sırada Gökhan, Engin falan da vardır.

11 yıldır Galatasaray'da bulunan, kaptanlık yapan oyuncu bile gidiyorsa, en azından gitmesi gereken diğerlerine de mesaj olur bu.

Temizlik başlamalıydı, Sabri de bunun içinde yer alıyor, bu kadar.

Radikal kararlar alacaksa, köklü degisiklikler yapacaksa Prandelli, her sürpriz karara saygi duyarim.

Ama bunun akabinde de icraat görmek isterim. Bana simdi "Veysel orayi tek basina götürür" filan demesinler.

Tarik´i aciklayin o zaman

Çalışıyorlardır herhalde Tarık için, Eboue de götürülmüyormuş kampa.

Temizlik gerekliydi, iyi oluyor yavaştan.

Sabri en azindan azim gösteriyordu, her girdiginde sahadaki ruhsuzlugu bitiriyordu en azindan.

Bence onun yerine Hakan Balta veya Ceyhun (!) gitmeliydi

Kampa 26 kişi götürdüyse büyük ihtimalle 6-7 kişiyi daha yollayacaktır kendi transferlerine yer açabilmek için. Bu gideceklerin arasında Ceyhun, Hakan Balta, Aydın gibi isimler olabilir. Sabri'nin gönderilen ilk isim olması tüm kadro için ciddi bir mesaj içeriği taşımaktadır. Buranın patronu benim, istediğim anda takım kaptanını bile gönderirim demiştir Prandelli. Aba altından sopa göstermiştir yani. İşini iyi yapmayan, istekli olmayanın burada yeri yoktur anlamını taşımaktadır bu hamle. Ayrıca başkanla bu konuyu konuştuklarını düşünüyorum. Yani çok büyük olasılıkla başkanın Sabri olayından haberi vardı. Hatta bizzat kendisi istemiş de olabilir böyle bir hamleyle kampa başlanmasını. Erdal Keser'e bana eli sopalı bir hoca bul dedi tarzı haberleri de doğrular nitelikte bir durum bu. Belli ki bu sene işi sıkı tutmak istiyorlar. Gevşeyen olursa biletini keseriz, acımayız diyorlar.

Tamam Sabri bizim için yeterli değil (mücadeleci olup olmaması Galatasaray'ın kaptanı olmasını sağlamıyor artık maalesef) onu biliyoruz da, Beşiktaş ve Trabzonlular neden bu kadar korkuyor o kısmı çözemedim, onların kalibresinde bir oyuncu en azından.

Prandelli efsane olma yönünde hızla ilerliyor.Aslanım benim.Bu arada Sabri gidiyorsa Ceyhun da gitsin diyen arkadaşlar.Merak etmeyin alayını gönderecekler.

Çalışıyorlardır herhalde Tarık için, Eboue de götürülmüyormuş kampa.

Temizlik gerekliydi, iyi oluyor yavaştan.

Mutaka iyidir de, bu temizlikten sonra kadroyu sekillendirecek paramiz var mi, belli degil.

3 günde verilen kararlarin saglikli olacagindan emin miyiz?

Ben bunlarin daha cok Mancini´nin raporlarini onayladiklarini, eski ekipten de (Tafo,Utkucan vs) dinlediklerini düsünüyorum.

Hayirlisi olsun. En kötü ihtimalle yerleri Sinan Gümüs, Oguzhan, Altug gibi oyuncularla dolar, o da fena olmaz.

Prandelli efsane olma yönünde hızla ilerliyor.Aslanım benim.Bu arada Sabri gidiyorsa Ceyhun da gitsin diyen arkadaşlar.Merak etmeyin alayını gönderecekler.

Ceyhun'un sözleşmesi bitti zaten aynı Ufuk ve Aykut gibi.

Gökhan Zan, Engin falan gider tahminimce, Aydın sakatlık yüzünden, çalışmış olması yüzünden kalır belki.

Sercan, Yiğit falan onlar da yolcu. Yabancıları da göreceğiz bekleyip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt