Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel konuştun vesselam.. o köy okullarına yardım götürenler masum insanlar katledilirken u dönüşü yaptılar. fatih terim gitti mancini geldi deplasmanda otobüsün önünü kesip fatih terim diye bağırdılar. yine şimdi benzer bir ayaklanma sabri için olursa hiç şaşırmam. kulüpte misyonunu tamamlamış adamlara tepki göstermeleri gerekirken, sabri ve terim gibi insanlara "gazla" çalışan bir oluşumun şakşakçılık yapmasına şaşırmıyorum. ultraslandan da hiç bu güne kadar doğru dürüst tezahürat görmedim. kim ne derse desin takım aysal döneminde başarılıdır. ama buna rağmen sürekli yönetime karşı gider yapmak pek alışılagelmiş bir şey değil. bence sen bu kadar büyütme uA yı..

takım aysal döneminde değil f.terim döneminde başarılıdır . Türkiyede futbol " gazla " oynanan bi oyundur . Eğer ua dan düzgün tezahürat görmediysen kendine göre haklı olabilirsin ama önemli olan tezahüratın düzgün olması değildir .önemli olan orda ben dahil çoğu öğrenci olan insanların belkide harçlıklarını biriktirip orda boğazı patlayana kadar 90 dk bağırmasıdır.ayrıca masum insanlar katledilirkenden kastın nedir ?

ultrAslanın F.terim tepkisini her zaman desteklerim . Bu takımın başına F.terimden başkasını yakıştıramam . F.terimin bize yaşattıklarını bize bidaha yaşatacak hoca yoktur. Hocanın sahada yapılan haksızlıklara verdiği tepkileri beğenmiyosanız o sizi ilgilendirir. Saha kenarın takım elbisesiyle cool bi şekilde maçı izleyen hocaları çok gördük biz sonlarınıda gördük . Türkiyede bu şekilde bi sistem yok saha kenarında bağırırsan soyunma odasında küfredersen takım kendine gelir . Bunları yaşadığım için anlatıyorum . a. polat döneminde seslerinin çıkmadığını nerden çıkardın ki . ben o dönemdede tribündeydim hiçte öyle bişey yoktu . a.s.y deki son maçı tekrardan bi izle sen mesela

yav biz bilmiyormuyuz a.polat doneminde seslerini cikarmadiklarini,diger trubunlerden tarfatar kendince bazen tepki yapiyordu okadar,evet gorduk ft nin tepki verip artistlik yaptigi beni bitirmeye calisiyorlar dedigi tupcu ve yandaslarinin elemani oldu cok dik duran!! bir adammis.bagirip cagirilan gazla kufurle top oynayan bir takimi akli basinda Galatasaray taraftari istemiyor bunun neresini anlamiyorsunuz,baslarim sabriyede ft yede ultraslanada,ne halleri varsa gorsunler

takım aysal döneminde değil f.terim döneminde başarılıdır . Türkiyede futbol " gazla " oynanan bi oyundur . Eğer ua dan düzgün tezahürat görmediysen kendine göre haklı olabilirsin ama önemli olan tezahüratın düzgün olması değildir .önemli olan orda ben dahil çoğu öğrenci olan insanların belkide harçlıklarını biriktirip orda boğazı patlayana kadar 90 dk bağırmasıdır.

orada olman için uA ya ihtiyacın mı var? ya da bağırmak için? yok... o yüzden savunacaksan eğer uA ile ilgili bir şeyler söylemen gerek. ülkenin yarısından fazlası açlık sınırında ve altında yaşıyor zaten. sen öğrencisindir harçlığından ayırırsın, diğeri asgari ücretle çalışır yemeğinden ayırır maça gider. giriş noktan çok yanlış bence.

köy okullarına yardım muhabeti de çarşı nın etkinliklerinden sonra olan bir şey olarak gözlemledim ben. ve dediğim gibi mazlumun yanında isen her zaman her şartta olacaksın. gezi de başta destekleyip sonra insanların öldürülmesine göz yummayacaksın ki senin gerçekten "samimi" bir kuruluş olduğuna inanalım.

neyse kardeşim bunun yeri burası değil. başka bir şey yazmayacağım bu konuyla ilgili. saygılar.

kim paralı oluşum değil emre ceylan ?? insanların taksimdeki yegane büyük yeşil alanı olan gezi parkına avm/rezidans/iş merkezi yaptırmamak için başlayan büyük direnişe sami yen'de destek sloganları atılırken yeni açıktan fütursuzca yuhalayan,protesto edenlere küfür edip saldıranlar kimlerdi...e bilet olayına karşı şimdi ultraslan.fişlemeye ve ranta hayır demişler.e beleş bilet yok tabi.bedava bilet alan o tribunden kombine alanlarin kombinesi 5-6 maclik el koyan, karaborsa biletleri satan,bu takima kritik her donemde kostek olan ve hala tribunden defolup gitmeyen guya galatasarayli taraftar toplulugu.gelipte artistlik yapma burda ezbere laflarla.biz salak adam değiliz.herşeyin bilincindeyiz.

siyasete karısmadığı için paralı köpekmi oldu ? mesela diyelimki ben akp liyim ve uA nın içindeyim o zaman ne olucak ? Bu ülkedeki her GALATASARAY lı gezi parkını desteklemek zorundamı ? Gezi parkına giden taraftar gruplarının takımlarının formalarıyla oraya gitmelerindeki amacı bana açıklarmısın ? Karaborsa olayına gelince yanlış biliyosun gerçekten oraya bişeyler yapmak için gidersen o stada bedavada girersin . kimsenin kombinesine el koyulmaz . ultraslanla birlikte stada girmek isteyen herkes girer . böyle şeyler ua olmasada olur ve olucaktır bunların önüne asla geçemezsin burası Türkiye eğer sistem istiyorsan Almanyaya git sezon öncesi tek tek bütün maçların biletleri satılıyor . Orda rahatça istediğin maça gidersin mesela

17.00 da antreman var.Prandelli de olacakmış.

Galatasaray muhabiri yanlız kimler antremanda olacak herkes görecek filan dedi.

Levent Tüzemen canlı yayında GSTV'de doğru şeyler söyledi hoşuma gitti.

Muslera geç gelecek zaten kampa, kaleci yok, Ufuk kalmayı hak etmişti geçen sene, eğer o yoksa, Muslera'nın arkasına tecrübeli yedek bir kaleci şart dedi.

Tarık Çamdal alınmalı dedi, Sabri kampta yok, Eboue'yi de satmayı düşünüyor yönetim dedi.

İshak Doğan da Telles'i önde kullanmak için alternatif olabilir o da alınmalı dedi.

Ya bütün sene şu çöplerden kurtulalım deriz,adam geldi radikal değişiklik yapıyor, yollıyor çöpleri ağlıyoruz anlamıyorum bu işi?

Lan uA nedir BF? Abartmayın kurum ve kişileri bu kadar gözünüzde ya.

HEM LİGDE HEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ KADROMUZ BÖYLE OLMALI

MUSLERA

TARIK SEMİH KORAY TELES

MELO SELÇUK

OLCAN SNEIJDER BRUMA

BURAK

HEM LİGDE HEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ KADROMUZ BÖYLE OLMALI

MUSLERA

TARIK SEMİH KORAY TELES

MELO SELÇUK

OLCAN SNEIJDER BRUMA

BURAK

Helal, aynen, zaten 5+3'le CL'de yapabileceğin birşey yok, (gruptan çıkarsın en fazla), en azından herkesin ezberleyeceği bir 11'imiz olsun, sistemli bir takımımız olsun.

50 maçta 50 farklı 11'le oynamayalım artık.

Şampiyonlar liginde bu savunmanın üzerinden tır gibi geçerler.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern de Real'den Almanya'da 4 yedi müthiş savunmasıyla.

Tarık yerine Eboue, Koray yerine Chedjou koyunca çok şey mi değişecek ?

Savunmadan çok takım olmak önemli bizim için, zaten şampiyon olamayız CL'de, bari takım otursun.

Öyle veya böyle gruptan çıkma şansın var.

Bu kadar küçümsemeyin artık oyuncuları. Gökhan Gönül CL'de taş gibi oynamıştı, ondan önce nerede tecrübesi vardı ? Koray dediğin oyuncunun da altyapısı, hırsı belli, bir yerde oynayacak bu adamlar da.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern de Real'den Almanya'da 4 yedi müthiş savunmasıyla.

Tarık yerine Eboue, Koray yerine Chedjou koyunca çok şey mi değişecek ?

Böyle bir önermem olmadı. Chedjou gönderilip deneyimli Ujfa gibi biri alınmalı diyorum burda yıllardır. Ayrıca Eboue ne ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt