Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Beyler gelişme var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel konuştun vesselam.. o köy okullarına yardım götürenler masum insanlar katledilirken u dönüşü yaptılar. fatih terim gitti mancini geldi deplasmanda otobüsün önünü kesip fatih terim diye bağırdılar. yine şimdi benzer bir ayaklanma sabri için olursa hiç şaşırmam. kulüpte misyonunu tamamlamış adamlara tepki göstermeleri gerekirken, sabri ve terim gibi insanlara "gazla" çalışan bir oluşumun şakşakçılık yapmasına şaşırmıyorum. ultraslandan da hiç bu güne kadar doğru dürüst tezahürat görmedim. kim ne derse desin takım aysal döneminde başarılıdır. ama buna rağmen sürekli yönetime karşı gider yapmak pek alışılagelmiş bir şey değil. bence sen bu kadar büyütme uA yı..
ultrAslanın F.terim tepkisini her zaman desteklerim . Bu takımın başına F.terimden başkasını yakıştıramam . F.terimin bize yaşattıklarını bize bidaha yaşatacak hoca yoktur. Hocanın sahada yapılan haksızlıklara verdiği tepkileri beğenmiyosanız o sizi ilgilendirir. Saha kenarın takım elbisesiyle cool bi şekilde maçı izleyen hocaları çok gördük biz sonlarınıda gördük . Türkiyede bu şekilde bi sistem yok saha kenarında bağırırsan soyunma odasında küfredersen takım kendine gelir . Bunları yaşadığım için anlatıyorum . a. polat döneminde seslerinin çıkmadığını nerden çıkardın ki . ben o dönemdede tribündeydim hiçte öyle bişey yoktu . a.s.y deki son maçı tekrardan bi izle sen mesela
takım aysal döneminde değil f.terim döneminde başarılıdır . Türkiyede futbol " gazla " oynanan bi oyundur . Eğer ua dan düzgün tezahürat görmediysen kendine göre haklı olabilirsin ama önemli olan tezahüratın düzgün olması değildir .önemli olan orda ben dahil çoğu öğrenci olan insanların belkide harçlıklarını biriktirip orda boğazı patlayana kadar 90 dk bağırmasıdır.
Eboue Dany felan satilacakmis.. Kaan ve Ontivero gibi oyuncular kiralanacakmis. Galatasaray ne zaman genc oyuncuyu kiraya verip faydalandi?!
Prandelli sortiert aus: Zehn Spieler müssen gehen
kim paralı oluşum değil emre ceylan ?? insanların taksimdeki yegane büyük yeşil alanı olan gezi parkına avm/rezidans/iş merkezi yaptırmamak için başlayan büyük direnişe sami yen'de destek sloganları atılırken yeni açıktan fütursuzca yuhalayan,protesto edenlere küfür edip saldıranlar kimlerdi...e bilet olayına karşı şimdi ultraslan.fişlemeye ve ranta hayır demişler.e beleş bilet yok tabi.bedava bilet alan o tribunden kombine alanlarin kombinesi 5-6 maclik el koyan, karaborsa biletleri satan,bu takima kritik her donemde kostek olan ve hala tribunden defolup gitmeyen guya galatasarayli taraftar toplulugu.gelipte artistlik yapma burda ezbere laflarla.biz salak adam değiliz.herşeyin bilincindeyiz.
HEM LİGDE HEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ KADROMUZ BÖYLE OLMALI
MUSLERA
TARIK SEMİH KORAY TELES
MELO SELÇUK
OLCAN SNEIJDER BRUMA
BURAK
HEM LİGDE HEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ KADROMUZ BÖYLE OLMALI
MUSLERA
TARIK SEMİH KORAY TELES
MELO SELÇUK
OLCAN SNEIJDER BRUMA
BURAK
Şampiyonlar liginde bu savunmanın üzerinden tır gibi geçerler.
ümit özat mı kaçtı içine?
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern de Real'den Almanya'da 4 yedi müthiş savunmasıyla.
Tarık yerine Eboue, Koray yerine Chedjou koyunca çok şey mi değişecek ?