Selim Arıcı
Kırmızı Üye
- 30 Haziran 2014
- 1.240
- 0
- 606
Astori gelecek inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+3'teki oyuncuların en az 2'si, ilk 11'deki 5 yabancının alternatifi yani aynı pozisyonda olmasıdır mantıklı olanı.
Yoksa +3'tekilerin hepsi, ilk 11'dekilerden farklı pozisyonda olursa, oyuncu değiştirmek için sürekli sistem değiştirmen veya yerli oyuncu değişikliği yapman gerekir ki kaliteli yedek yerliyi geçtim, elimizde 11'e koyacak 6 isim yok henüz.
Lütfen biraz gerçekçi olalım.
Muslera
Tarık-Semih-Astori-İshak
Melo-Selçuk
Olcan-Sneijder-Bruma
Burak
olay bu.
Bence cok mantikli dedigin, yoksa habire dusunmek lazim kim cikacak kim girecek kim nerede oynayacak, insanin kafasi karisir..
Selçuk bu seneki performansının üstüne koyamıyorsa kesik yemeli. Sağlam bir alternatif şart. Prandelli en önemli sınavını orta sahaya yaptıracağı transferlerle verecek.
tek korkum ebouenin elimizde kalma ihtimali
Ne olmus arkadas bu foruma yahu?
Nuri denen ve iki kelime bi araya getiremeyen cocuk duyumcu kiligina girmis. Ulan iyi ki baska forumun adresini verdik sunlara. Ordan okuduklarini buraya yapistiriyorlar. Mirza gibi kolpaci olma derdinde millet.
Sabri kadro disi kaldi diye zirlayanlar cikmis ortaya. Iyice sasirmis bu taraftar, iyice.
Arkadaslar birisi bana Galatasarayin Agustos ve Temmuz aylarda nerede kamp yapacagini yazabilir mi 22-25 arasi Avusturyadayim
Yani kimse Muslera´yi sevmedigimi düsünmesin ama, Galatasaray´in beklerini Tarik ve Ishak´a emanet edecegime, Onur´un kalede olmasini tercih ederim. Belki maliyet olarak tuzlu bir transfer olur, ama en azindan yabanci oyuncu kullaniminda daha cok rahatlarsin. Zaten Onur Galatasaray seviyesinde bir kaleci. Süphesiz hemde.
Ben yabanci kisitlamasi yüzünden olusturulan defans hatlarinin hicbirini begenmedim acikcasi. Cok zayif.
Ya Telles silinir, ya stoper. Hicbiri de uygun secenek degil acikcasi.
Iyi bir kadro icin Telles de oynamali, stoper de iyi bir yabanci olmali.
Dolayisiyla Tarik - Ishak gibi cözümler yerine, Onur´u kalede tercih ederim.