Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir bu Onur sevdası arkadaş.

I am the one who knocks!

Tarık Çamdal , Astori , Yabancı Kanat , Osvaldo alıp transferi bitirelim . Belki extra'dan Hakan Arıkan da gelebilir . 5 kişi yeter .

İshak gelsin 2 gün sonra Veysel muamelesi görür. Memlekette solbek kıtlığı olduğundan kaz görünüyor bize bu adam. Telles'i aldığımız sıralarda bi isim çıkmıştı sol bek için ne oldu ona.

+3'teki oyuncuların en az 2'si, ilk 11'deki 5 yabancının alternatifi yani aynı pozisyonda olmasıdır mantıklı olanı.

Yoksa +3'tekilerin hepsi, ilk 11'dekilerden farklı pozisyonda olursa, oyuncu değiştirmek için sürekli sistem değiştirmen veya yerli oyuncu değişikliği yapman gerekir ki kaliteli yedek yerliyi geçtim, elimizde 11'e koyacak 6 isim yok henüz.

Lütfen biraz gerçekçi olalım.

Bence cok mantikli dedigin, yoksa habire dusunmek lazim kim cikacak kim girecek kim nerede oynayacak, insanin kafasi karisir..

kaleciler: Muslera-Hakan-Ufuk

defans: Tarık-Veysel-Semih-Uğur-Astori-Koray-Telles-İshak

ortasaha: Melo-Hamit-Selçuk-Yekta-Sneijder-Bruma-Olcan-Sinan-Amrabat-Oğuzhan

forvet: Osvaldo-Burak-Kurt-Berk

10413427_740991832613113_7178070733738201629_n.jpg

Muslera

Tarık-Semih-Astori-İshak

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak

olay bu.

Olay bu diyoruz, elimiz mahkum.

Ama bu kadronun cok ahim sahim bi tarafi da yok. Yanilmamak gerekir.

Galatasaray gibi takimin beklerini Tarik ve Ishak´a emanet ediyoruz. Bunlar sadece yetenek.

Önde de yine cok genc bir Bruma, forvette Burak. Yani CL seviyesinde cok siradan bir takim.

Ne olmus arkadas bu foruma yahu?

Nuri denen ve iki kelime bi araya getiremeyen cocuk duyumcu kiligina girmis. Ulan iyi ki baska forumun adresini verdik sunlara. Ordan okuduklarini buraya yapistiriyorlar. Mirza gibi kolpaci olma derdinde millet.

Sabri kadro disi kaldi diye zirlayanlar cikmis ortaya. Iyice sasirmis bu taraftar, iyice.

Bence cok mantikli dedigin, yoksa habire dusunmek lazim kim cikacak kim girecek kim nerede oynayacak, insanin kafasi karisir..

Mancini de uğraşmak istemedi böyle şeylerle, ligde oynatamayıp Avrupa'da oynatarak olacak iş değil.

Başkan da dedi, bu 5+3'le Avrupa'da başarı hayal diye.

Ligi kazanmak için de öyle ultra kadrolara gerek yok, tempolu, sistemli, kaliteli ve artık lütfen kanatlı bir oyun anlayışıyla zaten başarılı oluruz.

Tarık, Hakan Arıkan (başka yerli yedek kaleci yok tecrübeli), Chedjou gidecekse stoper, kiralık bir forvet (Osvaldo gibi) ve bir de stoper yabancı olacaksa İshak yeter (ya da Tarık sol, Veysel sağ) bu sezon için.

Selçuk bu seneki performansının üstüne koyamıyorsa kesik yemeli. Sağlam bir alternatif şart. Prandelli en önemli sınavını orta sahaya yaptıracağı transferlerle verecek.

Selçuk bu seneki performansının üstüne koyamıyorsa kesik yemeli. Sağlam bir alternatif şart. Prandelli en önemli sınavını orta sahaya yaptıracağı transferlerle verecek.

emre + yekta da gider selçuk yine 40 maç oynar oğuzhanla umut gündoğan falan toplam 500 dakika forma giyemezler bekle ve gör

Yani kimse Muslera´yi sevmedigimi düsünmesin ama, Galatasaray´in beklerini Tarik ve Ishak´a emanet edecegime, Onur´un kalede olmasini tercih ederim. Belki maliyet olarak tuzlu bir transfer olur, ama en azindan yabanci oyuncu kullaniminda daha cok rahatlarsin. Zaten Onur Galatasaray seviyesinde bir kaleci. Süphesiz hemde.

Ben yabanci kisitlamasi yüzünden olusturulan defans hatlarinin hicbirini begenmedim acikcasi. Cok zayif.

Ya Telles silinir, ya stoper. Hicbiri de uygun secenek degil acikcasi.

Iyi bir kadro icin Telles de oynamali, stoper de iyi bir yabanci olmali.

Dolayisiyla Tarik - Ishak gibi cözümler yerine, Onur´u kalede tercih ederim.

Arkadaslar birisi bana Galatasarayin Agustos ve Temmuz aylarda nerede kamp yapacagini yazabilir mi 22-25 arasi Avusturyadayim

Ne olmus arkadas bu foruma yahu?

Nuri denen ve iki kelime bi araya getiremeyen cocuk duyumcu kiligina girmis. Ulan iyi ki baska forumun adresini verdik sunlara. Ordan okuduklarini buraya yapistiriyorlar. Mirza gibi kolpaci olma derdinde millet.

Sabri kadro disi kaldi diye zirlayanlar cikmis ortaya. Iyice sasirmis bu taraftar, iyice.

Sen de olaya hakim ol ozaman :D

Yani kimse Muslera´yi sevmedigimi düsünmesin ama, Galatasaray´in beklerini Tarik ve Ishak´a emanet edecegime, Onur´un kalede olmasini tercih ederim. Belki maliyet olarak tuzlu bir transfer olur, ama en azindan yabanci oyuncu kullaniminda daha cok rahatlarsin. Zaten Onur Galatasaray seviyesinde bir kaleci. Süphesiz hemde.

Ben yabanci kisitlamasi yüzünden olusturulan defans hatlarinin hicbirini begenmedim acikcasi. Cok zayif.

Ya Telles silinir, ya stoper. Hicbiri de uygun secenek degil acikcasi.

Iyi bir kadro icin Telles de oynamali, stoper de iyi bir yabanci olmali.

Dolayisiyla Tarik - Ishak gibi cözümler yerine, Onur´u kalede tercih ederim.

Tercih edersin ama şu saatten sonra Onur'u da alamayız artık. Olcan'ı bile sözleşmesi biterken ne zorlukla 4 milyon + oyuncuya zorla bıraktırdık.

Yabancı sınırı varken neden yerli kaptanını bize versin adamlar, kulübü yakar taraftarları artık bu transferden sonra. Ki ben bizimkilerin o paraları yerli bir kaleciye vereceğine hiç inanmıyorum.

Ayrıca atıyorum sınır kalkar veya işte AB olayı çıkarsa seneye, Muslera gibi bir kaleciden olmuş olacaksın. Bunları da düşünmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt