Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen göndersinler onu

Büyük ihtimal gönderilecek zaten Nuriciğim.

Davide Astori transferi gerçekleşirse takasta Cagliari'ye verilir fakat gerçekleşmezse birçok İtalyan kulübü peşindeymiş.

4 Mn € teklif almışız kendisi için hatta İtalyan basını Ontivero için 6 Mn € istediğimizi yazıyor o derece. :D

İtalyan basını resmen bize çalışıyor bu güzel bir şey. :D

Ontivero'yu en azından 4 Mn €'ya okutmak bizi rahatlatır ve fena bir kar olmaz sonuçta 2 Mn € verdik ve Ontivero'dan anca Acun'un programlarına katılan top cambazlarından olur daha ötesi olabileceğini sanmıyorum , futbol ve oyun zekası olarak çok çok geride.

Hoca yerli yardımcı yerine Tafo'yu yardımcısı yapsın.Açıklamalar da o yönde sanki.

endoğan ve ontivero kiralansın.takımda kalsalar en kötü TR kupasında oynarlardı.olcan-bruma-sinan gümüş varken zordu.aydın var daha ,berk yıldız var...

Büyük ihtimal gönderilecek zaten Nuriciğim.

Davide Astori transferi gerçekleşirse takasta Cagliari'ye verilir fakat gerçekleşmezse birçok İtalyan kulübü peşindeymiş.

4 Mn € teklif almışız kendisi için hatta İtalyan basını Ontivero için 6 Mn € istediğimizi yazıyor o derece. :D

İtalyan basını resmen bize çalışıyor bu güzel bir şey. :D

Ontivero'yu en azından 4 Mn €'ya okutmak bizi rahatlatır ve fena bir kar olmaz sonuçta 2 Mn € verdik ve Ontivero'dan anca Acun'un programlarına katılan top cambazlarından olur daha ötesi olabileceğini sanmıyorum , futbol ve oyun zekası olarak çok çok geride.

kac kere izledinde bu yorumu yapiyorsun merak ediyorum

Giden hiçbir oyuncu kalmayı haketmiyordu zaten..

Üzüleceğim kimse yok..

Sabri konusuna gelince artık doydu bu kulüpte..

Kamyonla kazandı sınırlı yeteneğine rağmen fazla koştu göz boyadı sürekli..

Farketmez gidişi yeri dolmayacak bir adam değil..

Onti kesin bi yere kakalarız ama Endoğan'nın pasaport sorunu var galiba.İnş halledilir ve bir yere kiralarız.

ibrahim coşkunun daha zamanı var.sezon içerisinde a takım kadrosuna alınır yine.TR kupası maçlarında şans da bulur.kaan baysala şaşırdım ama hoca en iyisini bilir.altyapıda oynasın o da bi süre..sezon içerisinde şans bulabilir belki.

Arkadaşlar bu işi yakından takip eden biri olarak şunu söyleyeyim. İbrahim i U19 da ikinci yarı kesen oyuncu bile yok burada. İbrahim in olmaması normaldir.

kac kere izledinde bu yorumu yapiyorsun merak ediyorum

Bunları anlayacak kadar izlemişiz demek ki süre aldığında , kendisinin zaten birçok takımda denenmesi fakat tutunamamasının nedeni de bu.

Lucas Ontivero , teknik özellikleri açısından iyi fakat mental özellikler açısından çok zayıf bir durumda. Ayakları istediği kadar iyi olsun.

Ontivero tam bir dana yatip kilo aliyor anca. o cocuk daha buyuyememis mental olarak. Aydin yilmaz izinliymis buraklarla falan

Ontivero 2 milyon + Salih 2.75 + Hajrovic 3.75 = 8.5 milyon euro.

Bu Para ile saglam bir Yabanci Forvet alabillirdik :(

Bugün kaynaklı ve Webaslan'da yayınlanan haberde ;

Trabzonspor'un genç kalecisi Fatih Öztürk'e duyduğu güven ve artık gerekli şansı hak ettiği yönündeki düşünceleri vurgulanmış.

Onur Recep Kıvrak'ın 10 Mn € gibi bir teklif gelmesi dahilinde satılmasına onay verileceğinden bahsedilmiş.

Bizim ise 9.5 Mn €'yu gözden çıkardığımız söylenmiş. (Muslera'nın gerekli ücretle satışı şartıyla.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt