Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero 2 milyon + Salih 2.75 + Hajrovic 3.75 = 8.5 milyon euro.

Bu Para ile saglam bir Yabanci Forvet alabillirdik :(

Bu paraya şuan ki yaz transfer sezonunda bu arkadaşımızı alabilirdik.

article-2146066-1325AA07000005DC-425_468x461.jpg

Ontivero ile Gökhan'ı Eskisehir istiyor.Büyük ihtimal oraya verirler.

tekrar canlı bağlantı olacak. çift kale maç verilir herhalde.

Bunları anlayacak kadar izlemişiz demek ki süre aldığında , kendisinin zaten birçok takımda denenmesi fakat tutunamamasının nedeni de bu.

Lucas Ontivero , teknik özellikleri açısından iyi fakat mental özellikler açısından çok zayıf bir durumda. Ayakları istediği kadar iyi olsun.

daha henuz 20 yasindaki oyuncunun mental olarak gelisim surecinde olmasi kadar dogal birsey yok...bircok takimda denendi ama tutmadi lafida bir mit'tir groningen, milan, genoa gibi kulupler kendisine sozlesme vermek istemistir ama FIFA yasi geregi buna izin vermemistir...bize gelmeden oncede catania, roma ve boca gibi takimlarin ilgisini cekmistir.

sans verilmediler seneye, en azindan sivasspor gibi roberto carlos'un oynattigi acik futbolun oynandigi bir yerde yeteneklerini gosterebilme firsati verilsin.

oynatılcak oyuncu yok yerine diyo altyapıda şu an.seneye de u19 kadrosuyla devam etmesi normal yani.

Oynatılacak oyuncudan ziyade , sezonun ikinci yarısında İbrahim Coşkun'dan daha iyi oynayan isim bile A takıma alınmadı , İbrahim'in U19 kadrosu ile devam etmesi normal şeklinde düşüncesini belirtmiş Gökay abimiz.

İbrahim den iyiside vardı geçe sezonun 2.yarısında ve a takımda değil şu an demek.

Teşekkürler abi , altyapı iyi gibi senin düşüncelerin ne bu konuda ? Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal zaten geçen sezondan beri A takımda.

Bu sezonda bunlara ; kaleci olarak İsmail ve Alperen ve onun dışında Emre Tosun , Birhan Vatansever , Berk Yıldız , Altuğ Taş gibi isimler eklendi.

ibrahim coşkunun daha zamanı var.sezon içerisinde a takım kadrosuna alınır yine.TR kupası maçlarında şans da bulur.kaan baysala şaşırdım ama hoca en iyisini bilir.altyapıda oynasın o da bi süre..sezon içerisinde şans bulabilir belki.

Ben sana söyleyim.. Hicbirsey olmaz o cocuklardan. Mancini hicbir isik görmedi, A takima aldigi Berk bile PTT 1.Lig'de oynamaz.. Orta sahaya alternatif gelmezse Yekta-Hamit yedek kadroda olur.

Ben sana söyleyim.. Hicbirsey olmaz o cocuklardan. Mancini hicbir isik görmedi, A takima aldigi Berk bile PTT 1.Lig'de oynamaz.. Orta sahaya alternatif gelmezse Yekta-Hamit yedek kadroda olur.

çok karamsarsın murhan.daha genç yaşta yazık ediyosun kendine.

Mancini her firsatta "buyuk yetenek" dedigi Berk'te mi isik gormedi? Anladim sen cocuksun falan ama konusmadan once dusun biraz.

bence berk gelecekte forvetimiz olacak :) oğuzhanda üstünde durulursa iş yapar ama ontiverodan umudum yok

daha henuz 20 yasindaki oyuncunun mental olarak gelisim surecinde olmasi kadar dogal birsey yok...bircok takimda denendi ama tutmadi lafida bir mit'tir groningen, milan, genoa gibi kulupler kendisine sozlesme vermek istemistir ama FIFA yasi geregi buna izin vermemistir...bize gelmeden oncede catania, roma ve boca gibi takimlarin ilgisini cekmistir.

sans verilmediler seneye, en azindan sivasspor gibi roberto carlos'un oynattigi acik futbolun oynandigi bir yerde yeteneklerini gosterebilme firsati verilsin.

20 yaşında elin oyuncuları mental olarak vs. nerelerde , bizimkiler nelerde ona bak , birde 5+3 olan yabancı sınırına ondan sonra Ontivero'yu savunma , zaten savunmazsın.

Mental olarak gelişimin ilk süreci altyapıda başlar , Ontivero bu konuda gerçekten zayıf hatta o kadar zayıf ki yaşının gerekli mental özelliklerine dahi sahip değil , o yüzden bu oyuncu büyük bir sürpriz gerçekleşmediği sürece , gelişim gösteremez.

Hele ki birde düzenli oynaması gerekiyor ki , 5+3 yabancı sınırı olan bir ülkede ve bizim gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynaması imkansız.

O yüzden hazır teklif varken ya satılmalı iyi bir fiyata zarar edilmemeli yada Astori'nin transferinde takasta kullanılmalı Cagliari'nin ilgisinden dolayı.

Oynatılacak oyuncudan ziyade , sezonun ikinci yarısında İbrahim Coşkun'dan daha iyi oynayan isim bile A takıma alınmadı , İbrahim'in U19 kadrosu ile devam etmesi normal şeklinde düşüncesini belirtmiş Gökay abimiz.

Teşekkürler abi , altyapı iyi gibi senin düşüncelerin ne bu konuda ? Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal zaten geçen sezondan beri A takımda.

Bu sezonda bunlara ; kaleci olarak İsmail ve Alperen ve onun dışında Emre Tosun , Birhan Vatansever , Berk Yıldız , Altuğ Taş gibi isimler eklendi.

Müsait olunca daha detaylı yazarım ama şunu kısaca söyleyebilir. Altyapıda her zaman iyi oyuncular var. buradaki sorun oyuncunun a takıma zamanında alınıp alınmadığı. şu an için oyuncular için çok iyi bir zamanlama oldu. inşallah devamı gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt