Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene hazırlık maçlarında da döktürüp ligde döküldü.

La Liga onun ligi bura değil gönderilmeli.

Ben Selçuk'un yerinde birkaç maç denenirse başarılı olacağını düşünüyorum.La Liga'ya gidecekse kiralık gitmesini isterim.

Bu sene ikinci kaleci İsmail ya da Alperen olur

Eray sakatlık sorunu yaşar gibi geliyor niyeyse.

Kaan Baysal'ı bu sezon için düşünmek yanlış zaten. Ama Sinan Gümüş'ten baya umutluyum.

Ayrıca bu sezon üzerine düşülmesi gereken bir diğer futbolcu da Umut Gündoğan. Adam resmen ben futbolcuyum diye bağırıyor. Biraz güçlense eminim Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olur.

Ben Selçuk'un yerinde birkaç maç denenirse başarılı olacağını düşünüyorum.La Liga'ya gidecekse kiralık gitmesini isterim.

Selçuk'u kessek bile onun yerine Yekta oynar Emre değil.

Selçuk ne kadar bitik olsa da saha da bir duruşu var rakip karşımda Selçuk var hissine kapılır.

Emre fiziğinin gerektirdiği hiçbirşeyi tam yapmıyor.

Ya Shaqiri gibi fiziklenip birşeyler yapar o yok zaten , ya çok hızlı olur driblingle adam eksiltir o da hiç yok , e tekniği çok iyiydi maestro oynar diyoruz o konu içinde oyungörüşü ve mental açıdan yetersiz.

Kaan Baysal'ı bu sezon için düşünmek yanlış zaten. Ama Sinan Gümüş'ten baya umutluyum.

Ayrıca bu sezon üzerine düşülmesi gereken bir diğer futbolcu da Umut Gündoğan. Adam resmen ben futbolcuyum diye bağırıyor. Biraz güçlense eminim Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olur.

Kaan Baysal buraya A takımda oynayacağı için seçti . Diğer kulüpler altyapı için istedi reddetdi..

Şu an ne olacak bilmiyorum..

Oğulcan Çağlayan gibi olmaz sonu umarım

Risk budur vol.2:

Muslera

Tarik--semih--koray--telles

Sinan--melo--sneijder--selcuk--bruma

Berk

Sinan Gumus'ten ben de cok umutluyum. Hizli, guclu, ve dripling yetenegi var. Bu sezon cok buyuk isler yapabilir.

Bence hiçbir teknik adam altyapıdan yeni çıkmış bir TÜRK oyuncuyu böyle bir takımda pivot santrafor yapma riskini göze almaz.

Evet maalesef. Ama mancini yavastan forma vermeye baslamisti. Eminim prandelli de firsat verecektir. Ilk basta pek tutmamistim ama son 2-3 macinda baya umut vaat etti. Uzerinde durulursa burak ve umut'tan cok daha fazla katki verecektir.

BsRumpGIcAAa3N9.jpg

Bu resimi pek sevmesemde bu bir ayarlama olmuş resmen rte tarafından.

Koltuklar isimlere göre kayıtlı.

Neden gitti soran olacaksa, Türkiye başbakan makamı daveti ile Galatasaray başkanı mecburdur gitmeye.

Prandelli'den bu sene beklentim en az 1 veya 2 genç oyuncuyu ilk 11'e monte etmesi. Hem başarıya daha aç hem de daha kolay motive olabilen bir ekip yaratılması durumunda uzun vadeli bir başarının ve devamlılığın yakalanması adına oldukça önemli bir mesafe alınmış olacaktır.

Evet maalesef. Ama mancini yavastan forma vermeye baslamisti. Eminim prandelli de firsat verecektir. Ilk basta pek tutmamistim ama son 2-3 macinda baya umut vaat etti. Uzerinde durulursa burak ve umut'tan cok daha fazla katki verecektir.

Üstündeki hantallığı atıp , güçlenir ve kendine güvenirse Umuttan kat ve kat iyi.

Prandelli'den bu sene beklentim en az 1 veya 2 genç oyuncuyu ilk 11'e monte etmesi. Hem başarıya daha aç hem de daha kolay motive olabilen bir ekip yaratılması durumunda uzun vadeli bir başarının ve devamlılığın yakalanması adına oldukça önemli bir mesafe alınmış olacaktır.

En fazla Koray ve Bruma bekliyorum

Kaan Baysal buraya A takımda oynayacağı için seçti . Diğer kulüpler altyapı için istedi reddetdi..

Şu an ne olacak bilmiyorum..

Oğulcan Çağlayan gibi olmaz sonu umarım

Öyle bir ihtimal yok. Çünkü resmi sözleşme imzalandı. Oğulcan ile resmi sözleşme imzalamamıştık.

Ayrıca Kaan'ın eti ne budu ne hemen öyle A takımda oynayacak? Yani başka mevkide olsa tamam da orta saha şu anda çok kalabalık ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt