Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu üzülmeyin transfer yapılmadığına.Hayrımıza bile olmuş olabilir.

Hiç değilse gelecek seneyi ipotek altına almadık.Hem Denizli'nin alacağı oyuncudan ne hayır gelir? Menajerler yine ellerinde oynatacaklardı bizi.

Tek beklediğim hamle Burak'ın yollanıp, yerine aynı parayla ya da kiralık bir forvet transfer edilmesiydi, olmadı.Üstelik onu koruyacak açıklamalar yapıldı.Bu tek hamle Denizli'nin vizyonunu göstermeye yetti.

Hep yazıyorum ama bi rakiplerindeki forvetlere bak bi sendekilere.Sonra başarı bekliyorsun.Burak-Umut ikilisiyle nah başarılı olursun.Trabzon muyuz lan biz?

Saat kaçta fırtınanın basın toplantısı

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Mustafa Denizli: "Transfer yapma ihtimalimiz kısıtlı. Gelen de olmayacak, giden de olmayacak."

abv

Sanki UEFA dan ceza geleceğini en baştan bilmiyolardı. 5-6 transfer diye oyaladılar sonra UEFA çıktı olmuyo.

En baştan beri bu yönetimin planıydı gibi

Transfer olmayacak dedi Denizli bey

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
#DursunÖzbekIstifa

Donka 2.5 ver sonra kısıtlı de sizin beyninize nokta koyayım . Adnan Polat bile gözümde daha Şerifli

Burak Hamit Tarık Eray Bulut

Bu oyunculardan kurtulsaydik maddi sorunlarımızın bir kısmı çözülmüş olurdu

Bunu yapmayan kişiler FFP'den bahsetmesin

FFPden bahseden yönetici veya başkan şerefsizdir

Dursun Özbek
Mustafa Denizli nerde konusuyor yine

Tanımlamak gerekirse bayan fizyolojisinde Aysal orgazm Dursun menopoz dönemi

denizli şu an hiç bi yerde konuşmuyo sporcope denen zırvalık yaptı haberi

bugun aciklarsa nolacak aciklamasa nolacak sanki, bir hafta sonu kaldi, ordada transfer mi yapacaz sanki? lol

Scorscope umarim haksiz cikar..

Bu hayvan kılıklı şahsiyet Başımızda durduğu sürece başarı falan hayal . Ilk geldiği gün belliydi meymenetsiz tipinden bir şey olmayacağı . Hayatımda yalancı gördüm bu adi dursun kadar görmedim . Susayım susayım dedim ama dayanamadım artık. Hamza'yı en ağır eleştiren biri olarak da özür diliyorum Hamza'dan . Sorun Hamza falan ya da x kişi değil . Sorun belli. Ffp senin bir yerine kaçsın , donka neden 2.5verdin o halde . Neyse ya saçma sapan kadro Zaten . Ne b.k yerseniz yiyin .

Mustafa Denizli: "Transfer yapma ihtimalimiz kısıtlı. Gelen de olmayacak, giden de olmayacak."

abv

Ulan allahsız herifler.. Bu ne biçim mantıktır.. Şişmiş kadron var.. İşe yaramaz bir suru antreman topcun var.. Bunlar bu kulupte hayrına oynamıyorlar.. Cuval dolusu dolar alıyorlar.. Bari elinde kullanmayacagın adamları yolla.. Yeni transfer kadar sevinmezsem namertim. Yasin'e talip var diyorlar...Sat.. Umut'u sat, Burak'ı sat..Emre, Jose, Tarık sat.. Hamit sat.. Eray ı sat. Bu sene gitti zaten.. Hiç olmazsa seneye daha genç ve dsinamik bir kadromuz olur.

Mehmet Demirkol: "Doumbia yüzde 95 Fenerbahçe'de diyebiliriz. İyi bir transfer."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt