Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende denizliye kızmıyorum, çünkü transfer lazım, eminim yasini yüz kere uyarmış pas at diye adam atmıyor ne yapmak lazım yasini gönderip yerine adam almak lazım, başkan bozuntusu almıyor..forvetlerimiz gol atmıyor, gol atan forvet lazım adam almıyor.. Donku uzun boylu ayağı türkiye ligini biliyor diye aldı patladımı evet patladı ama zaten donk yerine oynayacak oyuncu yoktu mecbur.

Herşey yönetimde bitiyor, ben şaşıyorum bu adam bu zeka bu akıla bu konuşma tarzıyla nasıl başkan olmuş, hele bir yalapşap deyişi varki beni benden aldı:)

Denizliye nasil kizmiyorsun yahu ? Bu bunak degil mi "ben oldugum surece takimdan kimse gitmeyecek" diyen ?

Fiko yine çıkarmış tabloyu
10d663a100c2ac196f4be0aae45b775b.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Fener Van Persie, Fernandao varken Doumbia haberleri normal karşılanıyor da bizde Burak ve Umut yanına alınacak forvet neden lüks oluyor!?!?

Sampanya reis bizim baskan olsun, UEFA yla ugrasmasin

Twitter dan bakiyorum da Fenerliler Doumbiayi begenmiyor :(

Allah belanizi versin.
Umuta kaldik be umut umut

V. Persie yi kiralayalim bence

Bu şerefsizle Avrupa'ya gideceğime Ünal Aysal ile ffp yüzünden gitmemeyi tercih ederim . Biz bu kadar basit bir kulüp olmamalıyız dursun gibi adam bile olmayan insanlar için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yani böyle durucaz ha mal gibi.floryayı falan basmak lazım,adnan öztürükü göreve çağırmak lazım.

UltrAslan adlı para köpek organizasyonu 1 zahmet uyansın artık

Bu şerefsizle Avrupa'ya gideceğime Ünal Aysal ile ffp yüzünden gitmemeyi tercih ederim . Biz bu kadar basit bir kulüp olmamalıyız dursun gibi adam bile olmayan insanlar için.

+1905 Ünal Başkan farklıydı adam konuşmasını biliyordu

maskotumuzun bi süre aslan yerine kedi olmasi daha faydali olur kendimizi dev aynasinda görmeyiz en azindan!

+1905 Ünal Başkan farklıydı adam konuşmasını biliyordu

Ya kardeşim Aysal Hatalı doğru ama ne zaman son senesinde Hatalı onun dışında 2 sene bu adam fıstık gibi yönetti Takımı . Fenerli medya aysalı yerden yere vuruyor , bizim saflarda aa bak ffp diyor. Ya gitsek ne olur hadi şimdi bu malla ffp yi ufak ceza ile Atlattık Avrupa'da ne yapacağız . Ya şampiyonlar ligine bile gidemeyeceğiz ne yapayım kıçı kırık AVRUPA'YI . Yok Ünal Aysal hiç doğru yapmamış. Adamın aldığı riera bile 3 milyondan fazla katlı verdi , donk 2.5 ALIN farkı. Neyse bu adamın başkan olduğu kadroyu izlemem ben. Takımımı çok sevmeme rağmen bu aklıma geldikçe sinirlerim bozulacak çünkü .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt