- 2 Temmuz 2011
- 140.078
- 60.174
- 5.628
nöbeti kapatın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende denizliye kızmıyorum, çünkü transfer lazım, eminim yasini yüz kere uyarmış pas at diye adam atmıyor ne yapmak lazım yasini gönderip yerine adam almak lazım, başkan bozuntusu almıyor..forvetlerimiz gol atmıyor, gol atan forvet lazım adam almıyor.. Donku uzun boylu ayağı türkiye ligini biliyor diye aldı patladımı evet patladı ama zaten donk yerine oynayacak oyuncu yoktu mecbur.
Herşey yönetimde bitiyor, ben şaşıyorum bu adam bu zeka bu akıla bu konuşma tarzıyla nasıl başkan olmuş, hele bir yalapşap deyişi varki beni benden aldı![]()
Adam almıyorsa başkan kimi nasıl gönderiyim kendini yerine koy denizlinin. Adam oyuncu almıyprDenizliye nasil kizmiyorsun yahu ? Bu bunak degil mi "ben oldugum surece takimdan kimse gitmeyecek" diyen ?
Siz kimsiniz kardeşim? Hangi topluluğa üyesin Alpay? Açıkla, öğrensin millet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Henry ve Drogba diyeceksin onlara, anlasildi mi?Fener Van Persie, Fernandao varken Doumbia haberleri normal karşılanıyor da bizde Burak ve Umut yanına alınacak forvet neden lüks oluyor!?!?
Sampanya reis bizim baskan olsun, UEFA yla ugrasmasin
+1905 Ünal Başkan farklıydı adam konuşmasını biliyorduBu şerefsizle Avrupa'ya gideceğime Ünal Aysal ile ffp yüzünden gitmemeyi tercih ederim . Biz bu kadar basit bir kulüp olmamalıyız dursun gibi adam bile olmayan insanlar için.
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1905 Ünal Başkan farklıydı adam konuşmasını biliyordu
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk