Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.transfermarkt.com.tr/laurent-depoitre/profil/spieler/90583
https://www.transfermarkt.com.tr/moses-simon/profil/spieler/274862

Şu iki oyuncu tamda aradığımız tipte oyuncular..İkiside Gent te oynuyor..İzleyeniniz var mı bilmiyorum ama Depoitre tam bir pivot santfor da olması gereken tüm özellikleri taşıyor.Moses Simon da çok hızlı,çok rahat adam geçen tipik kanat oyuncusu vede yaşı 20..
dejaegere yi begeniyorum bende gent ten cok iyi top sakliyo bana arda nin bizdeki halini hatirlatiyo pir pir cok teknik

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler çılgınca sövüp sınırsız ban yemeyi düşünüyorum. var mı özel olarak sövmemi istedikleriniz? yoksa genel olarak sövüp güzel bir veda edicem sizlere

beyler çılgınca sövüp sınırsız ban yemeyi düşünüyorum. var mı özel olarak sövmemi istedikleriniz? yoksa genel olarak sövüp güzel bir veda edicem sizlere
camı aç bağır, nezarethanede daha az yatar çıkarsın.

Burak'ı sat, bu açıklamalardan sonra Denizli de bırakır zaten. Tazminat ta vermezsin bi taşla iki kuş

D5803 cihazımdan gönderildi

Juve pogbayi ne kadara almıştı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trt 3 : cimbom kapuska ve luiz adriano da silva nascimento ile ilgileniyor

gent den oyuncu alamayız belçikadan oyuncu alamayız geçti o dönem artık belçika bütün avrupanın radarında bir lig ucuz oyuncu istiyorsak iskandinav pazarına ve balkan pazarına dönmeliyiz

Fransa derim kacarim kanka. Ligue 2 den sec begen al, 3-4 tane hayvani adam toplarsin oradan.

Herkes girdi su Fransa pazarina bir biz giremedik.

Biraz zamanım olsa ve kabul görülse üst forum yönetim tarafından mod olmayı rica edecektim. 1 ay yeter aslında temizlik için. Ceza yağdırır kimsenin gözüne yaşına bakmam.

Biraz zamanım olsa ve kabul görülse üst forum yönetim tarafından mod olmayı rica edecektim. 1 ay yeter aslında temizlik için. Ceza yağdırır kimsenin gözüne yaşına bakmam.
Transfer donemi haftaya kapaniyor Haci, normale doner ozaman bence. :)

1 hafta da yaparim diyorsan buyur ;)

Şu an çok ufakta olsa bir umut transfer olur diye Bakıyoruz ama yarın Denizli maçtan sonra yine geçen maç dediğim gibi transfer kapandı bu yüzden de kısıtlı kadro olduğu için Burak bizle kaldı Tarzı açıklama yapacağından eminim . Adam umut tacirliği yaptı 1 ay sonra Hamza oldu birden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt