Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CZmCjvFWEAENJLh.png

Luiz Adriano,ilac olur yoksa bu taraftarin öfkesi Burak-Umut-Sabriye patlayacak TT Arenada,bunu nasil göremiyor,bu capsiz yönetim aklim hayalim almiyor...bir lafimda bu asalak oyunculara,ulan istenmiyorsunuz iste ne kadar yüzsüz insanlarsiniz,adam olsaniz kariyerinizi düsünseniz,bir dakika bu takimda durmassiniz,eger acilen transferler yapilmassa inanin bu kadro degil,ilk 3 ilk 8 e giremez,nedenini size söyleyeyim, BAM li sezonu hatirlayin, canli TT Arenada o berbat kadroyu canli izlemis biri olarak,oyuncularin neredeyse hepsi rakip oyuncularin arkasina saklaniyordu,top bana gelmesin ,yanlis bir pas yada top kaybi yüzündne taraftardan tepki alirim korkusuyla,ve ligi o sezon 8.bitirmistik,bu senede ayni seyler oluyor sorumluluk alacak oyuncu sayisi neredeyse kalmadi.sneijder den baska..selcuk bile kacak oynuyor dikkat edin,takimin kaptani bile bu ruh halindeyse,siz Burak-Sabri-Umut-Semihin halini düsünün..

Biraz zamanım olsa ve kabul görülse üst forum yönetim tarafından mod olmayı rica edecektim. 1 ay yeter aslında temizlik için. Ceza yağdırır kimsenin gözüne yaşına bakmam.

Fatih senden gözüm korkuyor. Beni harcarsin gibi geliyor. Sana hiç güvenmiyorum renkdaş. Onun için sen mod olma.:(

Yilmaz Vural "Burak duvar olur" dedi simdi arkadas.

Bilmem 20 küsür yildir futboldan para kazanan adam bunu diyor. Hey Allahim ya.

Yönetim Kurulumuzun 15.01.2016 tarihli kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci maddesi kapsamında Şirketimizde yatırımcı ilişkileri faaliyetlerinin yöneticisi ve Kurumsal yönetim komitesi üyesi sıfatıyla Finansal Kontrol ve Ytırımcı İlişkileri Genel Sorumlusu Emel Gür tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.

Yatırımcı İlişkileri bölümüne 0212 305 19 05 numaralı telefondan ve [email protected] adresinden ulaşılabilir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Transfer resmen kapanmis. Arastirdim simdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yönetim Kurulumuzun 15.01.2016 tarihli kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci maddesi kapsamında Şirketimizde yatırımcı ilişkileri faaliyetlerinin yöneticisi ve Kurumsal yönetim komitesi üyesi sıfatıyla Finansal Kontrol ve Ytırımcı İlişkileri Genel Sorumlusu Emel Gür tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.

Yatırımcı İlişkileri bölümüne 0212 305 19 05 numaralı telefondan ve [email protected] adresinden ulaşılabilir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Dur bu maile iyi bi söveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt