Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Aydın niye ceza aldı
Sneijder gibi kutsalımıza neler dedi.. Ben yazmayayım şimdi ben de myc alırım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın niye ceza aldı
manuya 500 bin euro ödedi diye hatırlıyorum
Biraz zamanım olsa ve kabul görülse üst forum yönetim tarafından mod olmayı rica edecektim. 1 ay yeter aslında temizlik için. Ceza yağdırır kimsenin gözüne yaşına bakmam.
Yilmaz Vural "Burak duvar olur" dedi simdi arkadas.
Bilmem 20 küsür yildir futboldan para kazanan adam bunu diyor. Hey Allahim ya.
Kendime bile myc veririm gerek duyarsamFatih senden gözüm korkuyor. Beni harcarsin gibi geliyor. Sana hiç güvenmiyorum renkdaş. Onun için sen mod olma.![]()
Selim Arda Üçer @selimardaucer 16 Haz 2015Rakip için duvar oldugu dogrudur. Vural adam olmaz. sevmemde bu herifi.
Dur bu maile iyi bi söveyimYönetim Kurulumuzun 15.01.2016 tarihli kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci maddesi kapsamında Şirketimizde yatırımcı ilişkileri faaliyetlerinin yöneticisi ve Kurumsal yönetim komitesi üyesi sıfatıyla Finansal Kontrol ve Ytırımcı İlişkileri Genel Sorumlusu Emel Gür tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.
Yatırımcı İlişkileri bölümüne 0212 305 19 05 numaralı telefondan ve [email protected] adresinden ulaşılabilir.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
fm 2016 dnr'da 59 tl indirime girmiş..Bu ne ya ? Bir de yöneticiymiş bu adam. Antin kuntin adamlar yönetici oluyor.
Selim Arda Üçer @selimardaucer 16 Haz 2015
Maçlar oynanmasın, kupalar kazanılmasın sadece Football Manager gibi transfer konuşalım. Çoğunluğunuz böyle daha mutlu olacak sanırım![]()
Dur bu maile iyi bi söveyim
Olm kafam güzel bak benden alıntı falan yapıp durma işin sonu kötüye gidiyor

Yilmaz Vural "Burak duvar olur" dedi simdi arkadas.
Bilmem 20 küsür yildir futboldan para kazanan adam bunu diyor. Hey Allahim ya.
Olm kafam güzel bak benden alıntı falan yapıp durma işin sonu kötüye gidiyor![]()
Olm kafam güzel bak benden alıntı falan yapıp durma işin sonu kötüye gidiyor![]()