Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emenike'yi biz alabilsek keske bizde kendini bulur parlar tekrar , boga gibi bir forvet

başkannn yüzsüz müüüü

Dünyanın en büyük dijital spor medya ve içerik sağlayıcısı Perform, Galatasaray’ın Dijital Medya ve İçerik Sponsoru oldu.
Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Fatih İşbecer ile Perform Türkiye ve Doğu Avrupa Genel Müdürü Sayın Emre Uğurlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni ve basın toplantısında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

https://www.galatasaray.org/haber/galatasaray-haberleri/medya-bilgilendirme-perform/31688

yeni sponsor ovvv yea

Chelsea, Alexandre Pato'yu kadrosuna katamaması durumunda Robin van Persie için Fenerbahçe'ye teklif yapacak. (Express)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu nedir çektirdiğiniz yeter artık.
Sağlıklı yaşam için kendi irademle 15 yıldır günde ortalama 2.5 paket içtiğim Sigarayı bıraktım
Şekerli doğal olmayan yiyecekleri bıraktım,
Kolayı bıraktım
ekmek yemeyi bıraktım,
3-4 yıl oynadığı oyunlarımı bıraktım.
Ama Galatasarayı bırakamıyorum. Lanet gelsin ya. Yapacağınız en fazla 2-3 transfer. Taraftarı verem ettiniz. Diğer takımların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Tamam kulübün borcu olabilir.Daha önce kötü yönetilmiş olabilir. Kulübü düzeltmeye de çalışıyor olabilirsiniz. Ancak taraftarı takıma küstürmeye, sinir etmeye hakkınız yok. Alın 1 kanat ve golcü. Gönderin takımda gelişim gösteremeyecek fulbolcuları. Fazla maaş alan futbolculardan indirim isteyin yapmayanı da takımdan ayırın. Gitmiyorsa da paf takıma gönderi gitsin. Başka birşey istemiyoruz.
Sayın Dursun Başkan. Duy sesimizi artık.

Alp Yalman:"Başkan fevkalade dirayetli davranıyor.Problemlerin ne olduğunu gayet iyi anlamış.Gördüğüm kadarıyla GS gayet iyi yönetiliyor."
Alp Yalman:"Ben Dursun Başkan'a inanıyorum ki belki hiç hasarsız bu dönemi atlatacak. Herkesin ona köstek değil, destek olması lazım"

Alp Yalman:"Galatasaray her zaman mücadelenin içindedir,hiçbir zaman pes etmez."

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa, Blackburn Rovers'tan golcü oyuncu Fode Koita ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun yarın imza atması bekleniyor. via @Sporundibi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener Doumbia ile anlasmis.Emenike'den gelecek parayı Doumbia'ya yatıracaklar.Rakiplerle kalite farkı cok aciliyor.

Fener Doumbia ile anlasmis.Emenike'den gelecek parayı Doumbia'ya yatıracaklar.Rakiplerle kalite farkı cok aciliyor.
abi ben iptall.. bu ne biçim iş ya bizden çok borçları var çekinmiyolar transfer yapmaktan .. diken üstündeyiz diye hiç mi adam almıcaz çöpleri de gödnermiyoruz en çok kızdıran beni Dursunun şu açıklaması oldu : 18aralık 2015: Bu transfer dönemine çok iyi hazırlandık alıcağımız göndericeğimiz oyuncular belli... Bunu bize yapmaya hakkı yok ne beter bir başkan

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi ben iptall.. bu ne biçim iş ya bizden çok borçları var çekinmiyolar transfer yapmaktan .. diken üstündeyiz diye hiç mi adam almıcaz çöpleri de gödnermiyoruz en çok kızdıran beni Dursunun şu açıklaması oldu : 18aralık 2015: Bu transfer dönemine çok iyi hazırlandık alıcağımız göndericeğimiz oyuncular belli... Bunu bize yapmaya hakkı yok ne beter bir başkan

Hamza'dan sonra getirebilecek en sacma isimlerden birini getirdik.Bu adamı yakından tanıyan insanlar dahi hayal kırıklıgı yasıyor.

UEFA'dan ceza da beklenen birseydi.Yeni birseymis gibi anlatıp duruyorlar.Madem öyleydi de neden bastan transfer yapıldı.FFP transfere mani degil diyen adamlar birden agiz degistiriyor.Bu taraftar nasıl sogumasın ki bu yalanlardan sonra.Onu satmam bunu satmam sonra FFP filan.Bende artık bezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt