Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş resmi teklif yok." (Milliyet)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun Telefonda: "Alo...Duyum var mı?" :D

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Hamza'dan sonra getirebilecek en sacma isimlerden birini getirdik.Bu adamı yakından tanıyan insanlar dahi hayal kırıklıgı yasıyor.

UEFA'dan ceza da beklenen birseydi.Yeni birseymis gibi anlatıp duruyorlar.Madem öyleydi de neden bastan transfer yapıldı.FFP transfere mani degil diyen adamlar birden agiz degistiriyor.Bu taraftar nasıl sogumasın ki bu yalanlardan sonra.Onu satmam bunu satmam sonra FFP filan.Bende artık bezdim.
cidden ben bittim Çok sevdiğimiz Galatasaraydan soğuttular dün maçı bile izlemedim ruhsuzların lig maçındaki oyunu aklımdan çıkmıyor resmen 2 1 den rezil bir futbolla maçı verdik isterseniz Kastamonuya 10 atın kazanacağınız tüm maçları verdiniz ya yazıklar olsun size.. Dursun da yetersizlikleri göremeyenlerden hala Burak iyi diyo Denizli ne diyim ben sana yaşlılık mı ego mu..

Transfer döneminin bitmesine 4 gün kaldı

1- Dede budama yapacağız dedi tek yaprak bile kımıldamadı.
2- 30 yaşındaki Burak'a teklif gelse bile satmam diyor (30 yaşındaki futbolcuya 7.5 milyon euro bonservis ücreti bile ödenmesi imkansızken bu fırsatın içine ediyor)
3- Türkiye kupasında gruptan çıkmayı garantilediğimiz 3.lig takımı Kastamonuspor karşısında bile 32 yaşındaki Umut'u oynatıyor.
4- Linnes'i orta sahada ya da sağ açıkta oynatıyor yetmiyor alternatif olarak aldık diyor. ( demek ki Dede Sabri'yi yeterli buluyor yazıklar olsun)
5- Geçen hafta sözde başkan Dursun ile birlikte söylediği yalanları hepimiz biliyoruz.

Transfer döneminin bitmesine 4 gün kaldı

1- Dede budama yapacağız dedi tek yaprak bile kımıldamadı.
2- 30 yaşındaki Burak'a teklif gelse bile satmam diyor (30 yaşındaki futbolcuya 7.5 milyon euro bonservis ücreti bile ödenmesi imkansızken bu fırsatın içine ediyor)
3- Türkiye kupasında gruptan çıkmayı garantilediğimiz 3.lig takımı Kastamonuspor karşısında bile 32 yaşındaki Umut'u oynatıyor.
4- Linnes'i orta sahada ya da sağ açıkta oynatıyor yetmiyor alternatif olarak aldık diyor. ( demek ki Dede Sabri'yi yeterli buluyor yazıklar olsun)
5- Geçen hafta sözde başkan Dursun ile birlikte söylediği yalanları hepimiz biliyoruz.
bir gün biiri çıkıcak alayını sıra dayağına geçiricek yine de akıllanmıcaklar.. bize keyfi veren pres yapan futbol lazım bunun içinde Eboue Drogba Melo amrabat gibiler gerekiyor ama onların hiçbiri artık yok 2 3 adamla bu çark yürümez Denizli Burağı bildiğin beğeniyo ciddi ciddi..Futbol bilgine ...

bir gün biiri çıkıcak alayını sıra dayağına geçiricek yine de akıllanmıcaklar.. bize keyfi veren pres yapan futbol lazım bunun içinde Eboue Drogba Melo amrabat gibiler gerekiyor ama onların hiçbiri artık yok 2 3 adamla bu çark yürümez Denizli Burağı bildiğin beğeniyo ciddi ciddi..Futbol bilgine ...
Çare Bielsa !

Dün A Spor'da Taner Karaman diye biri Galatasaray'ın forvete ihtiyacı yok ligin en çok gol atan takımı diye zırvalıyordu,Burak ve Umut yeter diyordu.İşte bunların mantığı böyle;çok gol atınca forvetler iyi,çok gol yiyince defans ve kaleci kötü.Halbuki attığımız gollerin az bir kısmını Burak ve Umut ikilisi atmış ve Burak'ın attığı gollerden 3 tanesi penaltı ve organize bir şekilde bilinçli attığımız gol sayısı çok az.Hala da bu takıma forvet gerek yok diyen başka spor branşlarıyla ilgilensin.

Ayrıca satılık medya Fernandao ve Van Persie'ye rağmen Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı olduğunu söyler ama konu Galatasaray olunca forvete gerek yok falan diye gevelerler.Tabii maksat Galatasaray'ın zarar görmesi.

Fb tvde Galatasaray-fenerbahce maçı var bakalım bizim Genç Aslanlar nasılmıs

Dün A Spor'da Taner Karaman diye biri Galatasaray'ın forvete ihtiyacı yok ligin en çok gol atan takımı diye zırvalıyordu,Burak ve Umut yeter diyordu.İşte bunların mantığı böyle;çok gol atınca forvetler iyi,çok gol yiyince defans ve kaleci kötü.Halbuki attığımız gollerin az bir kısmını Burak ve Umut ikilisi atmış ve Burak'ın attığı gollerden 3 tanesi penaltı ve organize bir şekilde bilinçli attığımız gol sayısı çok az.Hala da bu takıma forvet gerek yok diyen başka spor branşlarıyla ilgilensin.

Ayrıca satılık medya Fernandao ve Van Persie'ye rağmen Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı olduğunu söyler ama konu Galatasaray olunca forvete gerek yok falan diye gevelerler.Tabii maksat Galatasaray'ın zarar görmesi.
ah be Drogbaa keşke daha erken gelseydin ne çabuk vazgeçtik senden :(

burak yılmaz gitseydi keşke yerine fernando torres'i alırdık simeone istemiyormuş onu atleticoda artık hem

Bizim bebeler baya iyi yalnız dk 7 oldu fenerin bebeleri orta sahayı geçemedi :D

Luiz Adriano bitmis, kaynak italyan gazetesi!

"İtalyan La Republica gazetesi, Galatasaray ile Milan'ın Luiz Adriano'nun transferi konusunda anlaştıklarını yazdı.

Gazete, sarı-kırmızılıların Brezilyalı golcüyü kiralamayacağını 8 milyon euro'ya bonserisini alacağını yazdı. Gazete, Luiz Adriano transferinin Burak Yılmaz'ın West Ham'a gitmesini de beklediğini iddia etti. Milan'ın da Adriano'dan gelecek parayı da üzerine koyarak Ajax'tan El Ghazi'yi 15 milyon euro'ya transfer etmeye hazırlandığını yazdı."

Kurtulalım diye diye elimizde oyuncu kalmıcak bize çaktırmadan Muslera Sneijderi satmak istiyo Dursun bence

katiliyorum.

acikcasi ben bu ffp olayina pek de inanmiyorum; daha dogrusu dursun'un agzindan cikan hicbir söze itibar etmiyorum. yalancinin önde gideni oldugunu her defasinda kanitladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt