- 16 Haziran 2010
- 208.709
- 162.393
- 6.838
Luiz Adriano falan gelmeyecek bosuna hayallere kapanmayin, Milan 10 milyon euro dan asaga satmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde de yalanlandı Denizli dedesi habire diyo umudum yok transfer yok diyeEl Ghazy haberi yalanlandi, transfer falan yokmus Milan da.
Menajeri piyasa yapmaya çalışıyor, siz de bizim adriano'yu alacağımıza(bonservisiyle) inanıyorsunuz:38573:
rüyada bile alamayız biz bu dursun en güzel hayallerin katiliAynen öyle rüyada görsem hayra yormam.
bizde de yalanlandı Denizli dedesi habire diyo umudum yok transfer yok diye
bitti transfer haber bile yok duyum yok bişey yok herkes ölmüşş..fener bile van persie ve fernandao ya rağmen Doumbia yı almak için uğraşıyoItalya daki haberler bir kac gun onceki haberlerin tekrari, yani ne El Ghazi Milana gidecek ne de Luiz Adriano bize gelecek malesef. Zaten alamayiz.
Denizli nin dedigi gibi transfer yapamiyorlar.
bitti transfer haber bile yok duyum yok bişey yok herkes ölmüşş..fener bile van persie ve fernandao ya rağmen Doumbia yı almak için uğraşıyo
Van Persie ayrilirsa (ki zannetmiyorum) Doumbia gelecekmis onun yerine. Fener transfer yapmasini biliyor zaten, bizimkiler de haftalarca pazarlik yapar eli bos geri doner anca.
bari haberler duyumlar çıkmasa da heyecanlanmasak çünkü o transferin yattığını kesin olarak biliyoruz burda Benitez çıktığında heyecan yaptık kesin oldu dediler sonra bi baktık aa arada fark varmış bonservis çok istemişler madem öyleydi Arjantine niye gittin akıllı işbecer bi işi de çöz sana da uyuzum.Van Persie ayrilirsa (ki zannetmiyorum) Doumbia gelecekmis onun yerine. Fener transfer yapmasini biliyor zaten, bizimkiler de haftalarca pazarlik yapar eli bos geri doner anca.
10-15milyon auro harcasan bile ceza gelmeyebilir yada hiç para harcamazsın ceza gelebilir.. bu işin hiç alakası yok transferle başka girdileri çıktıları kontrol etmek gerekir Dursunda onları çözemezDursun bizi durdurmk için geldi herhalde. Uefa daha sana belgeli birşey dememiş. Uefadan men aliriz diyor. Sonra biz bunu degiştirebilriiz diyor. Ortada fol yok yumurta yok Niye böyle birşeyi ortaya atiyorsun. Yangina körükle gidiyorsun. Medya'nin eline koz veriyorsun. Hani aziz demişti ya sizi degişiterecegiz diye. Bu dursun, aziz'in adami mi diye düşünmüyor degilim. Herif'in dogru yaptigi birşey yok.:red: