Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luiz Adriano falan gelmeyecek bosuna hayallere kapanmayin, Milan 10 milyon euro dan asaga satmiyor.

bizde de yalanlandı Denizli dedesi habire diyo umudum yok transfer yok diye

Italya daki haberler bir kac gun onceki haberlerin tekrari, yani ne El Ghazi Milana gidecek ne de Luiz Adriano bize gelecek malesef. Zaten alamayiz.

Denizli nin dedigi gibi transfer yapamiyorlar.

Italya daki haberler bir kac gun onceki haberlerin tekrari, yani ne El Ghazi Milana gidecek ne de Luiz Adriano bize gelecek malesef. Zaten alamayiz.

Denizli nin dedigi gibi transfer yapamiyorlar.
bitti transfer haber bile yok duyum yok bişey yok herkes ölmüşş..fener bile van persie ve fernandao ya rağmen Doumbia yı almak için uğraşıyo

bitti transfer haber bile yok duyum yok bişey yok herkes ölmüşş..fener bile van persie ve fernandao ya rağmen Doumbia yı almak için uğraşıyo

Van Persie ayrilirsa (ki zannetmiyorum) Doumbia gelecekmis onun yerine. Fener transfer yapmasini biliyor zaten, bizimkiler de haftalarca pazarlik yapar eli bos geri doner anca.

Noray Nakış: "Benitez'i Real Madrid ve Porto istedi. Biz Porto'nun önerdiği ücreti kabul etmedik."

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noray Nakış: "Real Madrid'in planını biliyoruz. Alıp başka takıma ya da ikinci takımları Castilla'ya verecekler. Bundan dolayı reddettik."

Noray Nakış: "Beni rahatsız eden bir şey var. Fatih beyle görüştük, müzakereler başladı. Sonrasında Galatasaray'dan ne arayan ne soran var."

Noray Nakış: "Kendisine orada nerede kalacağını, neler yapacağını gösterdim. Tek şey kaldı: Torbadan formayı çıkarıp üstüne giydirmek."

Van Persie ayrilirsa (ki zannetmiyorum) Doumbia gelecekmis onun yerine. Fener transfer yapmasini biliyor zaten, bizimkiler de haftalarca pazarlik yapar eli bos geri doner anca.

Dursun bizi durdurmk için geldi herhalde. Uefa daha sana belgeli birşey dememiş. Uefadan men aliriz diyor. Sonra biz bunu degiştirebilriiz diyor. Ortada fol yok yumurta yok Niye böyle birşeyi ortaya atiyorsun. Yangina körükle gidiyorsun. Medya'nin eline koz veriyorsun. Hani aziz demişti ya sizi degişiterecegiz diye. Bu dursun, aziz'in adami mi diye düşünmüyor degilim. Herif'in dogru yaptigi birşey yok.:red:

O değil de Sinan'ın forvette iyi olması ve Bur ************** a rakip olması Bur **************'ı etkileyebilir,moralini bozabilir.O yüzden Sinan'ı göndermeleri gerekiyor.Çok önemli.Transfer de yapılmasın aman Bur ************** üzülür falan.

bari haberler duyumlar çıkmasa da heyecanlanmasak çünkü o transferin yattığını kesin olarak biliyoruz burda Benitez çıktığında heyecan yaptık kesin oldu dediler sonra bi baktık aa arada fark varmış bonservis çok istemişler madem öyleydi Arjantine niye gittin akıllı işbecer bi işi de çöz sana da uyuzum.

Indipendiente 2.Başkanı Noray Nakış: "Benitez henüz 22 yaşında. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Galatasaray'a büyük katkısı olur."

Noray Nakış: "Arjantin milli takımı için de büyük bir yetenek ama şanssızlığı önünde Messi, Agüero ve Tevez gibi çok önemli isimler var."

Noray Nakış: "Onun Galatasaray'a gitmesini çok istiyorum. Bunu da açıkça beyan ediyorum. Mustafa hoca ve Cenk Ergün'e de söyledim."

Noray Nakış: "Benitez'i Real Madrid ve Porto istedi. Biz Porto'nun önerdiği ücreti kabul etmedik."

Noray Nakış: "Real Madrid'in planını biliyoruz. Alıp başka takıma ya da ikinci takımları Castilla'ya verecekler. Bundan dolayı reddettik."

Noray Nakış: "Şimdi Porto'nun önerdiği ücreti reddederken, Galatasaray'a bu ücretin çok altında 'evet' demek doğru olmazdı."
Noray Nakış: "Galatasaray, yüzde 60'şını peşin ödeyelim, geri kalan yüzde 40'lık kısmı 2 yıllık süreçte ödeyelim diyor."

Noray Nakış: "Bizim oyuncuyu kesin olarak satmak gibi bir düşüncemiz yok. Acelemiz de yok. İstediğimiz şey belli."

Noray Nakış: "Beni rahatsız eden bir şey var. Fatih beyle görüştük, müzakereler başladı. Sonrasında Galatasaray'dan ne arayan ne soran var."

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun bizi durdurmk için geldi herhalde. Uefa daha sana belgeli birşey dememiş. Uefadan men aliriz diyor. Sonra biz bunu degiştirebilriiz diyor. Ortada fol yok yumurta yok Niye böyle birşeyi ortaya atiyorsun. Yangina körükle gidiyorsun. Medya'nin eline koz veriyorsun. Hani aziz demişti ya sizi degişiterecegiz diye. Bu dursun, aziz'in adami mi diye düşünmüyor degilim. Herif'in dogru yaptigi birşey yok.:red:
10-15milyon auro harcasan bile ceza gelmeyebilir yada hiç para harcamazsın ceza gelebilir.. bu işin hiç alakası yok transferle başka girdileri çıktıları kontrol etmek gerekir Dursunda onları çözemez

boldladigim kisim hep yaptigimiz, ayni v Rhijn ve Tannane de oldugu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt