Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimdaki ceteciligin ve Burakla Selcuk gibi karaktersizlerin rahatliklarin sonucu A.Albayraktir.

Adam FT sezonunda bu kazmalarin poposunu kaldirdi ceremesini biz cekiyoruz ve cekmeye devam edecegiz

Sent from my HTC One using Tapatalk
Atakancım yanılıyorsun bence albayrak faşist biri değil adamı en çok sevenler meloyla sneijderdi

Atakancım yanılıyorsun bence albayrak faşist biri değil adamı en çok sevenler meloyla sneijderdi
Dogrudur Ozicim lakin yerlileri gerexsiz simartan adamda kendisidir. Onuda sevmiyorum :D

Ben yabancilarin bokunu yerim be bokunu (kolpacino ekrem abi versiyonu)

Sent from my HTC One using Tapatalk

Boşverin beyler...yönetim bizim m kadar düşünüyorlar mı....

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

1443-kusicinkafessecimi.jpg

Birader ima ettiğin şeye dikkat et. O kafes sonra bir tarafına girmesin.
Bu Şükrü Erden'le de Emre Çolak konusunda fikir ayrılığına düştük. Hemen gitmiş beğenmiş. Oğlum ne kadar ahlaki zaafiyeti olan bir mantalite bu anlamıyorum. Nasıl bir yancılık arkadaş bu? Nooldu Şükrü biri beni fenerbahçeli, beşiktaşlı olmakla itham etti, ben de zayıf düştüm, sen de akbaba gibi çullanmaya falan mı kalktın? Eziklik resmen...

Orta çağda millet komşusunu cadı diye engizisyona ihbar edermiş. Seviye o yani.

Sert mi konuştum? Sert konuştum. Ana avrat küfür de ederdim de. Hadi dedim...

Ama bu forumun bir yönetimi varsa her önüne gelenin insanları bir şeyle itham etmesini yasaklamalı. Çünkü taraftar forumlarının çoğu üyesi fanatik. Başka takımları tutmak ayıp değil, fakat insanların da tuttuğu takıma bağlı olduğu, böyle ithamlara tahammül etmek zorunda olmadıkları unutulmamalı.

Şimdi buna küfretsem ben suçluyum öyle mi?
Ama tahrik eden?

Moderatör arkadaşı göreve davet ediyorum.

Burak Galatasaray'daki en kötü sezonu 2013/14 sezonuydu. O kadar kötüydü ki Mevlüt Erdinç bile Buraktan daha çok katki saglardi.

Selçuk yerine ayni oyuncu olmasa Inler alinabilirdi. Veya Chedjou'yu satip Tasci getirebilirdik

Imkanlar vardi

Burada 5 yil uzatmayi dogru buluyorsan seninle tartismanin anlami yok

iyi forumlar
Taşcimi guldurme beni:)
Selçuk ve burak yerlileri bence tekrardan soyluyorum ki yapilicak en mantikli transfer hamleleriydi bak altini cizerek soyluyorum ozamanin sartlarina gore.
Ayrica bu adamlarla 4 yilda 3 şampiyonluk kazanmissin ki demekki dogru hamle istatiksel olarak.
İnler ile selcuk ayni pozisyon degillerki inleri melonun yerini doldurmak icin alirsin.İnler defansif agirlikli her iki yonunu oynayamaz bence.
Sanada iyi forumlar

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birader ima ettiğin şeye dikkat et. O kafes sonra bir tarafına girmesin.
Bu Şükrü Erden'le de Emre Çolak konusunda fikir ayrılığına düştük. Hemen gitmiş beğenmiş. Oğlum ne kadar ahlaki zaafiyeti olan bir mantalite bu anlamıyorum. Nasıl bir yancılık arkadaş bu? Nooldu Şükrü biri beni fenerbahçeli, beşiktaşlı olmakla itham etti, ben de zayıf düştüm, sen de akbaba gibi çullanmaya falan mı kalktın? Eziklik resmen...

Orta çağda millet komşusunu cadı diye engizisyona ihbar edermiş. Seviye o yani.

Sert mi konuştum? Sert konuştum. Ana avrat küfür de ederdim de. Hadi dedim...

Ama bu forumun bir yönetimi varsa her önüne gelenin insanları bir şeyle itham etmesini yasaklamalı. Çünkü taraftar forumlarının çoğu üyesi fanatik. Başka takımları tutmak ayıp değil, fakat insanların da tuttuğu takıma bağlı olduğu, böyle ithamlara tahammül etmek zorunda olmadıkları unutulmamalı.

Şimdi buna küfretsem ben suçluyum öyle mi?
Ama tahrik eden?

Moderatör arkadaşı göreve davet ediyorum.

Bas küfürü rahatla böyleleri hakediyor

Selçuk olmasaydı 2012'de ki şampiyonluğu alabilir miydik ?

İnler gelecekmiş güldürmeyin kendinize

Futbolda dün yoktur bazı futbolcular bunu anlamıyor geçen sene şampiyon olduk ya her sene mi olacaz kafası var işte busene ki halimizin sebeplerinden biri de bu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen. Önümüzde Euro 2016 var.

Sen yönetim olarak adama rest çekmelisin, seni süresiz kadro dışı bırakırız gitmezsen diye. Bak bakalım o zaman nasıl bavullarını topluyor.

Etik metik umrumda değil, bu adamdan kurtulmak için bazı şeylerden feragat edeceksin. Mesela ülkenin tüm eleştiri Okları sana yönelecek, sallamayacaksım bile böyle şeyleri. Medya seni (Galatsarayı) yerden yere vuruyorsa bil ki doğru yoldasın.

Gına geldi artık bu kazmadan, bu herif gitmediği için de doğru dürüst forvet alınmıyor takıma yok küsmesin etmesin diye. Ya küseceksen s.olup gidersin ju kadar kolay, iyice çiftliğe döndü kulüp.

Adamlar başımıza ağa kesildi son yıllarda. Kankalar istediği gibi at koşturuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir de adamı bonservis pazarlığını yapıyorlar.Gerekirse bedava gönder.31 yaşındaki adama talip var diye sevineceğimize 1-2 milyon euronun hesabını yapıyoruz.Üstelik olay sadece para da değil sinerji meselesi.Taraftar illallah etmiş artık.Buraka da yazık bize de yazık.

Kafes zaten girmiş gireceği kadar sana ... Evinde kupa kaldırdığımın çocuğu seni gelip burda şikecileri öveceksin yok efendim marka değerinden bahsedeceksin şikecilerin (N.K.F.V.A.S) sonra neymiş itham etmişim yok yaw? Yer miyiz lan biz hadi kuşçuk gir kafesine de uğraştırma bizi adminler atın şunu zindana..

Kuşa benzemiyor.Bu konuyu fazla uzatmazsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt