Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmeli futbolcumuza karaktersiz diyen karakterini gözden geçirsin derim

Sanırım Denizli'nin dediği genç transfer de olmayacak bir iki güne belli olur dedi gene olmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bize gelen yöneticilere, teknik direktöre büyü mü yapıyorlar nedir, onların gözüne Burak ile Umut nasıl iyi bir oyuncu olarak görülüyor.

Hayirdir ?

Buraga sovulurken Burak sozlesmeli futbolcumuz degilmiydi ?

Sabriye de sovduk burda..

Odana posterlerini asip seni zevke getiren cakma kaptan selcuga karaktersiz dedim diye mi karakterimiz yokmus ?

Selcugun ne oldugunu herkes biliyor.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Sen kendine nasıl baktığınla alakalı o

Karaktersiz demedim karakterini gözden geçirsin dedim

Sen Selçuk'a takımının kaptanına da karaktersiz dersen Galatasaraylılığını bile sorgulayabilirsin bence

Bu arada haberin vardır sanırım forumda sözleşmeli futbolculara hakaret yasak bilgin olsun

di marzio fenerbahçe'nin doumbia transferinde sona yaklaştığını yazmış.
Adam bu devre arası transferinde adımızı ağzına hiç almadı. Neden alsın *********************? Neticede gittik Kasımpaşa'dan Donk'u aldık. Haliyle anamızın ligiyle ve anamızın liginin takımlarıyla ilgilenmiyor insanlar. İşte marka değeri bu.
1443-kusicinkafessecimi.jpg

Daha iki gün önce Di Marzio bizimle ilgili Luiz Adriano haberini yapmisti.

Sen kendine nasıl baktığınla alakalı o

Karaktersiz demedim karakterini gözden geçirsin dedim

Sen Selçuk'a takımının kaptanına da karaktersiz dersen Galatasaraylılığını bile sorgulayabilirsin bence

Bu arada haberin vardır sanırım forumda sözleşmeli futbolculara hakaret yasak bilgin olsun
Ayni hassasiyeti Burak konusunda Sabri konusunda da goster o zaman samimiyetine inanayim.

Bana laf atip biyerlere gelemezsin. En fazla kendini rezil edersin.

adamlarda bile heyecan var bizde sabriyi burağı hamiti kaç sene daha çekicez diye düşünürüz

Sabri burak hamit umut tarık jem gibileri oldukça bize baharlar gelmez ve işin tuhafı ne zaman bunlar arındırılsa ertesi sene biri mutlaka musallat edilir

Burakla Selcuk gibi karaktersizlerin şözlesmelerini kim 5 seneyle uzatti

2013/14 2 oyuncu satilmasi gerekirken bizim ultravizyonlu başgan bunlarla 5 sene uzatti

Manyak yillik ücretle

şimdi Burak neden 3m avroluk maaşini biraksin
Ozamanin sartlari onu gerektiriyordu cunku.Yabancinsinirlamasindan kaynaklanan en iyi yerli oyuncular bizdeydi o kosullarda.Elmanderi oynatamadik,rierayi gondermek zorunda kaldik neden bahsediyosun

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duzgun bir yapilanma icin kulubun liselilerin elinden kurtarilip satisa cikarilmasi lazim halka acilmasi lazim yani sonra zaten kulubu alan adamin sirketi olacagi icin duzgun bir yapilanmaya gider kim kendi sirketini batirmak komisyoncularla doldurmak ister kimse sonrasinda teknik ekibe duzgun bir direktor bir sportif direktor ve onlara uygun scout ekibi kurar evet takimimizin gelenek haline getirecegi bir taktigi olur mesela barcadaki gibi kim giderse gitsin ayni taktik barcada degismiyor buyuk capta kucuk capli degisiklikler disinda bir sistem uzerine kurulu futbol artik bir sistem oyunu yani futbol takimi bir makine endustriyel futbol bize bunu dayatiyor takimlari makinelestiriyor ve bu carklarin duzgun calismasi icin bir sistem gerekiyor ama bizim takimda sistem adina bir sey yok siz goruyor musunuz takimin bir taktigi var mi yok takimin carklarinin duzgun calismasi icin kulup satisa cikmalidir o zaman her sey rayina oturacak sistem getirilecek chelsea barca juve gibi sistem takimi ancak o zaman olabiliriz cunku yoksa kim gelirse gelsin 3 yil basari 2 yil yatis seklinde gider bu dongu

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni hassasiyeti Burak konusunda Sabri konusunda da goster o zaman samimiyetine inanayim.

Bana laf atip biyerlere gelemezsin. En fazla kendini rezil edersin.

Sen kimsin ki beni rezil edeceksin ? :)

Takımının kaptanına hakaret edip karaktersiz dersen tepkide yersin

Adama saygın yoksa renklere olsun.Var mı o saygı sende ?

Mesela demişsin ki Selçuk'un ne olduğunu herkes biliyor anlatta bilelim ?

Antremanları takip et bakalım Sneijder yanından ayrılmıyor niyeyse.Benfica maçında golden sonra Podolski Selçuk'a doğru koşuyor golü kutlamak için.Şimdi gelelim siz bu adamı nelerle suçluyorsunuz ;

Siz bu adamı çetecilikle suçluyorsunuz.Yabancılara karşı tavır almakla suçluyorsunuz.Hoca göndermekle suçluyorsunuz.Başkan göndermekle suçluyorsunuz.Hatta ileri gidip transferlere bile karıştığını söylüyorsunuz

4 yılda 3 kere şampiyon olurken orta saha tandeminde oynarken başarılı bir oyun ortaya koyarken başarıyı Melo'ya biçiyorsunuz(Şaşırmadım) Çünkü aynı adamlar geçen senede başarıyı Sneijder ve Musleraya biçtiler.Bazılarına göre bu adamlar bizi tek başlarına şampiyon yaptı :D

Kimse Hakan Baltanın attığı kafa golünü,Yasinin çıkışını,Burak'ın 15-16 golünden bahsetmek istemiyor

Şimdi size soruyorum biz mi yerli seviciyiz yoksa siz mi yabancı sevicisiniz ?

Hadi bakalım cevap bekliyorum

Ozamanin sartlari onu gerektiriyordu cunku.Yabancinsinirlamasindan kaynaklanan en iyi yerli oyuncular bizdeydi o kosullarda.Elmanderi oynatamadik,rierayi gondermek zorunda kaldik neden bahsediyosun

yabanci siniri var diye 5 yillik kontrat mi verilmek gerekiyordu? Güldürmeyin

yabanci siniri var diye 5 yillik kontrat mi verilmek gerekiyordu? Güldürmeyin
Yahu ozamanlar cikip dedinmi selcuk burak niye 5 yillik anlasildi diye.Burda yabanci sinirlamasi varken selcuk ilk geldiginde ya da burak hepimiz bayram etmistik.Suan boş yapiyosun ozamanin kosullarini yok sayiyosun.Yabanci sinirlamasinin serbest kalacagini nerden bilebilirdi adamlar.

Burakı satmayan ve satılmasına karşı gelen kim varsa Allah bin belasını versin. Bu dönem son şansımızdı bence, artık kontratının sonuna kadar bu takımda kalır karaktersiz. Seneye de sembolik olarak kontratında bir indirime gider millet vefa vs diye orgazm olur yine.

Bu kazma 30 yaşında hiç çekilmiyor bir de 1-2 sene sonra düşünün halini. Bu herif yüzünden yeni forvet de alınmıyor. Herif yılda topu topuna 15-20 gol atıyor, Avrupadan ortalama bir forvet zaten bu sayılara ulaşır bizim kadar çok pozisyona giren bir takımda. Denizli geldiğinden beri pozisyona girme konusunda da geriledik yani bunu da söylemek lazım, Hamza hıyarı varken daha çok pozisyona giriyorduk, genelde T.D. degisiklikleri bir takıma pozitif yansır ama bizde tam tersi oldu.

Budamacı ihtiyar hayatının son vurgununu yaptı bize imza atarak. 1,5 yıl için 4,5 Milyon ohh ne ala.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt