Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sözleşmeli futbolcumuza karaktersiz diyen karakterini gözden geçirsin derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir ?
Sözleşmeli futbolcumuza karaktersiz diyen karakterini gözden geçirsin derim
Hayirdir ?
Buraga sovulurken Burak sozlesmeli futbolcumuz degilmiydi ?
Sabriye de sovduk burda..
Odana posterlerini asip seni zevke getiren cakma kaptan selcuga karaktersiz dedim diye mi karakterimiz yokmus ?
Selcugun ne oldugunu herkes biliyor.
Sent from my HTC One using Tapatalk
di marzio fenerbahçe'nin doumbia transferinde sona yaklaştığını yazmış.
Adam bu devre arası transferinde adımızı ağzına hiç almadı. Neden alsın *********************? Neticede gittik Kasımpaşa'dan Donk'u aldık. Haliyle anamızın ligiyle ve anamızın liginin takımlarıyla ilgilenmiyor insanlar. İşte marka değeri bu.
Ayni hassasiyeti Burak konusunda Sabri konusunda da goster o zaman samimiyetine inanayim.Sen kendine nasıl baktığınla alakalı o
Karaktersiz demedim karakterini gözden geçirsin dedim
Sen Selçuk'a takımının kaptanına da karaktersiz dersen Galatasaraylılığını bile sorgulayabilirsin bence
Bu arada haberin vardır sanırım forumda sözleşmeli futbolculara hakaret yasak bilgin olsun
çare = UNAL AYSAL + LUCIEN FAVRE
adamlarda bile heyecan var bizde sabriyi burağı hamiti kaç sene daha çekicez diye düşünürüz
Ozamanin sartlari onu gerektiriyordu cunku.Yabancinsinirlamasindan kaynaklanan en iyi yerli oyuncular bizdeydi o kosullarda.Elmanderi oynatamadik,rierayi gondermek zorunda kaldik neden bahsediyosunBurakla Selcuk gibi karaktersizlerin şözlesmelerini kim 5 seneyle uzatti
2013/14 2 oyuncu satilmasi gerekirken bizim ultravizyonlu başgan bunlarla 5 sene uzatti
Manyak yillik ücretle
şimdi Burak neden 3m avroluk maaşini biraksin
Satarız nasılsa burak umut varken ihtiyaç yok sinanahttps://www.footmercato.net/breves/info-fm-sinan-gumus-plait-a-monaco_170533
Monaco ve Spartak Moskova Sinan'i izliyormus. 3 milyon gibi rakam dan bahsediliyor.
Ayni hassasiyeti Burak konusunda Sabri konusunda da goster o zaman samimiyetine inanayim.
Bana laf atip biyerlere gelemezsin. En fazla kendini rezil edersin.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ozamanin sartlari onu gerektiriyordu cunku.Yabancinsinirlamasindan kaynaklanan en iyi yerli oyuncular bizdeydi o kosullarda.Elmanderi oynatamadik,rierayi gondermek zorunda kaldik neden bahsediyosun
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu ozamanlar cikip dedinmi selcuk burak niye 5 yillik anlasildi diye.Burda yabanci sinirlamasi varken selcuk ilk geldiginde ya da burak hepimiz bayram etmistik.Suan boş yapiyosun ozamanin kosullarini yok sayiyosun.Yabanci sinirlamasinin serbest kalacagini nerden bilebilirdi adamlar.yabanci siniri var diye 5 yillik kontrat mi verilmek gerekiyordu? Güldürmeyin