Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da Burak satılırsa, Denizli'nin istifa edileceği konuşuluyor.

Ağız dolusu ALLAH BELANIZI VERSİN.

bir-tasla-iki-kus-300x218.jpg

Burak satılırsa denizli giderse ordan olay umuta sıçrasa oradan hamza durumdan faydalanıp sabri tarık ve jemi alsa oradan başkan ne oluyo lan burada deyip kongre kararı alsa ne güzel olur lan bir taşla ne kadar kuş varsa vurmuş olurduk..

Denizli bu transfere engel olursa onun ben ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Burak satılırsa Denizli istifa edecek demek...

Biraz daha dua edersek iş Dursun'un istifasına kadar gider mi acaba :D

6 dan fazla versinler

Burak şubatta gider,sezon sonu başarısızlıktan ötürü genel kurula gidilir.VİZYONU olan futboldan anlayan bir yönetim kurulu seçilir ve ilk iş laf ebesi olmayan yönetim yalakaligi yapmayacak bir teknik direktör getirir.Hoca ilk is çöpleri takımdan gönderir ve kaliteli topu bilen background u sağlam futbolcular getirilir.Hoca dinamik hücuma dayalı bir sistem kurar ve takım 60.dakikadan sonra nal toplamaz.Cimbom ligi domine eder kuşlar yine hasedinden çatlar ve biz burada kalp krizine teğet mesajlar yerine plajda güneşlenirken selfie modunda mesajlar yazarız.

Burak satılırsa denizli giderse ordan olay umuta sıçrasa oradan hamza durumdan faydalanıp sabri tarık ve jemi alsa oradan başkan ne oluyo lan burada deyip kongre kararı alsa ne güzel olur lan bir taşla ne kadar kuş varsa vurmuş olurduk..

Dostum,umut tacirliğinden dolayı raporladım :D Hakkını helal et...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt