Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş biz neden hiç fırsat transferi yapmıyoruz. Rubindeyken Gökhan Töre'yi, Hoffenhaim'dayken Eren'i çok rahat çok uyguna alabilirdik. Ama gidiyoruz bunların yerine o anki formu en iyi olan topçuya para bayılıyoruz.

D5803 cihazımdan gönderildi

İyi iyi güzel haberler bunlar, kulüp iyice karışsın ki tamamen dibe batsınki bişeyler değişsin. Yoksa bu akılsızlar ordusu aynı tas aynı hamam devam edecekler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuşmayı en son umut için yapan kişi şuan bursada çalışıyor denizli ye şimdiden iran da başarılar .. Dursun başkanım böyle lafları sevmez :)

bu hesap yüksek ihtimal fake ama denizli hamzanın umut için söylediği bir lafı burak için çok daha önceden söylemişti zaten "yürüyebildiği sürece bu takımda oynar"

Arkadaş biz neden hiç fırsat transferi yapmıyoruz. Rubindeyken Gökhan Töre'yi, Hoffenhaim'dayken Eren'i çok rahat çok uyguna alabilirdik. Ama gidiyoruz bunların yerine o anki formu en iyi olan topçuya para bayılıyoruz.

Frei, Oğuzhan, Aras, Muhammed Demir, Töre, Eren, Salih gibi oyuncuların hepsini kaçırdık biz gidip yiğit yekta tarık gibi adamlar aldık

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Denizli sadece gereksiz topçuları yollasa kraldı bugün, kimse puan kayıplarıyla ilgilenmeyecekti bile. Kusura bakmasında Hamzaoğlu'nun oynattığı ezik topun yarısını bile oynatamayan hocanın ağlamaya hakkı yok.

Komisyonları kim yiyecek bakınız JPK şimdi halı saha maçına gidiyorum 1 kişi eksikmiş komşunun oğlu JPK olsa çağırmam adam Koca Galatasaray da oynuyor vay arkadaş böyle düzenin ben..

S.a renktaşlar uzun süredir girmiyordum Burakın gideceğini öğrenince koştum lütfen bana gitti deyin :D

O listeye şimdi de Aras eklendi.

Sakatlık falan yaşamazsa seneye bu zamanlar süper futbolcuymuş keşke biz alsaydık mesajları okuruz.

a6c6735802030ed12fc7736bbecace61.jpg

Sayın denizli ne oldu bizim budama işi?

Ne oldu gittimi burak

36dd76002bc836037ab6350ae5b5d6ef.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ya 10 bin takipçisi olan fake açılmış twitlere bile inanıyorsunuz artık, bu kadar saf ve iyi niyetli olmayın. En basitinden geçmiş twitlere bakıp sahte olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denizli istedigi oyuncular söz verilmesine ragmen alinmadigi icin sirf yönetime giciklik olsun diye buraki satttirmak istemiyor
birde su var, burak satilip yerine adam alinmazsa,formsuz sneijder poldi arti forvette Umut oynarsa ilk dörde girmemiz mümkün degil

Denizli istedigi oyuncular söz verilmesine ragmen alinmadigi icin sirf yönetime giciklik olsun diye buraki satttirmak istemiyor
birde su var, burak satilip yerine adam alinmazsa,formsuz sneijder poldi arti forvette Umut oynarsa ilk dörde girmemiz mümkün degil

burak kalırsa ilk dörde girmemiz garantimi diyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt