Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu şartlarda sneijdere 20 muslerayada 20 verseler hayır mı diyeceğiz ??

Çok gıcık oluyorum buna.

Hele o Demirören denen azılı Galatasaray düşmanı Fener yalakası herif ile yanyana oturup pis pis sırıtmaları var ya beni benden alıyor.

Tek Terim değil daha dolu böyle adam var, mesela Adnan Polat o da Aziz ile böyleydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Takım aşkıymış,karaktermiş,adamlıkmış bunlar mazide kaldı bazıları için.Varsa yoksa milyon ero olmuş dinleri imanları.Bizim için efsane olacağına kestane oldu kendi bilir..

Çok saçma bir serbest kalma maddesi koymuş Dursun denen başkan bozuntusu. Yurt içi 20 Milyon ne abi ya, bu ülkede Sneijderi alabilecek güçte tek takım Fener var.

Eh adamın da oraya gitmeyeceği açık bir şekilde belli yani, Fenere bir sağa doksana bir sola doksana döşeyip Fenerlileri hayattan bezdiren ve sonra şampiyonluk kutlamasında tüm stadı Fener Ağlama diye inleten adam Fenere gitmez.

Daha kendi oyuncunun karakterini bilmiyorsun..

Adamın Inter deyken "Fenerbahçe ile adın anılıyor" diye soru gelmesi üzerine yav hehe misali gülmesini hatırlayın.

Yabancılar paraya bakar diyebilirsiniz ama katılmıyorum bu sadece genelleme olur, Wesley çok karakterli bir adam. Öyle düşünse zaten sahada savaşmaz adam bu dandik takım için kendini yırtmaz. Adam gerçekten seviyor burayı da bizi de takımı da.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Hiddink Sneijder'i almak isterse şaşırmam

Adamlar Ramiresi sattıktan sonra ellerine para geçti geçmese zaten Abramovichin paraları var

Gervinho 14 mio € cin e gitmis "hebei china fortune" diye bir takima

Ralf Rangnick: "İngiltere, Atınç gibi gençler için iyi bir yer değil. City'nin genç oyuncu alması, milyarderin pul koleksiyonu yapması gibi"

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren Göz: Şu ana kadar Mustafa Denizli'nin transfer listesinde ilk sırada olan isimler transfer edilemedi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luiz Adriano nerde kaldıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt