Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak yerine Emenikeyi alırsa fena söveceğım

2-3 haftadır neler çekiyoruz

Dahi baskan sozlesmesine yurtdisi 7m yurtici 20m € maddesi koydurttu hatirlatayim. Vizyona bak sanarsin yurticine gidecek adam daha kendi oyuncusunun karakterinden bi haber kulup
Yıl sonunda 7,5 devre arası 20 milyon o şartı da sanırım Sneijder koydurmuş ha başkanımız zaten beceriksizler kralı o ayrı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer olmayacagina göre büyük ihtimal büyük mustafa 2. yarinin büyük bi bölümünde böyle oynatacak takimi...

muslera
sabri chedjou denayer balta
donk selcuk
sinan sneijder olcan
umut​

10 versinler dursun ehhe para kazandik diye satmazsa neyim

Snejder'i 2 Çin kulübü istiyomuş Albers Istanbula gelcekmis bugun kaynak: ali naci sığırı

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

West Ham'ın teklifine 'evet' cevabı veren Burak Yılmaz, göndermeye karşı çıkan teknik direktör M.Denizli ile dün bir görüşme yaptı (Fanatik)

“Gitmek istiyorum hocam” diyen Burak’ın bu tavrı karşısında, Mustafa Denizli’nin de, “Hayırlısı olsun o zaman” sözleriyle geri adım attı.

Slaven Bilic: "West Ham’da forvet sorunu var. Ama sonuçta her şey kulübün bu dönemde transfer yapıp yapmayacağı kararına bağlı." (Hürriyet)

Slaven Bilic: "Eğer yönetim yeni oyuncu alınmasına sıcak bakarsa, Burak ve Emenike listemde yer alıyor."

Slaven Bilic: "İkisi de dünyanın her yerinde oynayabilecek kalitede futbolcular. Burak çok iyi bir golcü." :)

Oyle sacma bir yonetimimiz varki takimin en onemli oyuncusuna "20 verirlese kendi ozel ucagimizla yollariz" diyor. Tovbe estafirullah.

Da #SanPaolo a... #SanSiro? Ecco il 'Caçula' #GuilhermeArana,il mancino che piace all'#Inter https://t.co/K6u7QIapxL

Mancini reis para harcatmaya bayılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt