Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gün kala ne gelen ne giden olur. Bu dönem de yalanlarla kapanmış olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim scout ekibini ve transfer işlerine bakan yoneticileri komple degiştirmek lazım..
Bu kadar beceriksiz, iş bilmez, acemi ve komisyoncu topluluğu olamaz..
Aptal herifler..
Cok daha agır laf edecem ama susuyorum..:mad:

Astanin 10 numarasi foxi gaziantep bbsk da bizde bile oynardi adam

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1453536168553.jpg

doguuuuuuuu

Burak gitmiyor.

Denizliye sovme basligi acin. Hamzadan daha beteri varmidir derken bu bunak geldi.

Bu saatden sonra transfer yapilmasin bi zahmet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakınız , yerli futbolcunun en büyük sorunu mental . Grosskreutz falan diyoruz ama şu skandala bakın.

Majesteleri10@siyahalpacino 16 sa.16 saat önce
Arda Turan 2013 yılında sezon başında Fatih Terim ile görüşüp " hocam Emre Çolak çok yetenekli, 1-2 yıl kiralayın İspanya'ya " dedi.Emre çok yetenekli ama TR de bunu geliştirmiyor , üzerinde durmuyor , Avrupa da eğitim alsın 2 yıl dedi.Terim Emre'yi çağırıp anlattı durumu aynı hafta Atletico bir yıl bedelsiz kiralık istedi, villarel ise cüzzi bir rakam ile 2 yıllık kiralık istedi .Emre Çolak hocam ben bunu ailem ile görüşeyim sonra size kararımı ileteyim dedi. Gidiş o gidiş. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala Arda hocayı arayıp durumu sordu, Terim ; emre sorumsuzun önde gideni, ailem ile görüşüp size söylerim kararımı dedi ama 2 ay geçti ses yok

Bu adam hala kadroda.

Burak gitmiyor.

Denizliye sovme basligi acin. Hamzadan daha beteri varmidir derken bu bunak geldi.

Aslında fenerin yönetimine bizden 3-5 adam sokmak lazım.Arkadaş nerde saçma sapan işler nerde kötüsü çürüğü var hepsini biz seçiyoruz.Futbolcu olsun hoca olsun.Artık uzmanlaşmaya doğru gidiyoruz

Bruma ve Telles muhakkak takıma geri kazandırılmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt