Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0044193b2d824a08b3c530f7d07e49b9.jpeg

bir resim, iki cöp

Transfer yapmiyorlar. Çöpte göndermiyorlar. FFP diye aniriyorlar sadece. Hiç çözüm üretme diye birşey yok. Maaşlari indirmeyi etik bulmuyorlar. 7 milyon euro verilen vasifsişz forveti satmiyorlar. yine son günü bekliyorlar. Sezon sonu sözleşmesi biten 30'luga 2.5 milyon euro veriyorlar. Gelmiş geçmiş en basiretsiz yönetim.

Putin satin alsa kulubu. Ne lise, ne tayyip ne aziz tanir. Ortaligi duman ederiz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yok mu bizi satın alacak arap baba yiğitler ?

Yahu birkaç tane çöpü gönderin bari

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

82ffaffa48d3e94b8c6b4f3ef6953b94.jpg

Ulan??

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapmiyorlar. Çöpte göndermiyorlar. FFP diye aniriyorlar sadece. Hiç çözüm üretme diye birşey yok. Maaşlari indirmeyi etik bulmuyorlar. 7 milyon euro verilen vasifsişz forveti satmiyorlar. yine son günü bekliyorlar. Sezon sonu sözleşmesi biten 30'luga 2.5 milyon euro veriyorlar. Gelmiş geçmiş en basiretsiz yönetim.
Ve taraftar da bi bok yapmiyor.

Degerli renktaslarim belki transfer yapamadık ama bugün itibariyle nur topu gibi bir erkek aslan aramıza katıldı :D yeni bir üyemiz oldu aslan memedim

Di Marzioya gore Fener, Doumbiayi aliyor.

Bizim taraftar da Burak denen karaktersi herife arabesk duygusal klipler yapiyor gitme diyor.

Bakınız , yerli futbolcunun en büyük sorunu mental . Grosskreutz falan diyoruz ama şu skandala bakın.

Majesteleri10@siyahalpacino 16 sa.16 saat önce
Arda Turan 2013 yılında sezon başında Fatih Terim ile görüşüp " hocam Emre Çolak çok yetenekli, 1-2 yıl kiralayın İspanya'ya " dedi.Emre çok yetenekli ama TR de bunu geliştirmiyor , üzerinde durmuyor , Avrupa da eğitim alsın 2 yıl dedi.Terim Emre'yi çağırıp anlattı durumu aynı hafta Atletico bir yıl bedelsiz kiralık istedi, villarel ise cüzzi bir rakam ile 2 yıllık kiralık istedi .Emre Çolak hocam ben bunu ailem ile görüşeyim sonra size kararımı ileteyim dedi. Gidiş o gidiş. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala Arda hocayı arayıp durumu sordu, Terim ; emre sorumsuzun önde gideni, ailem ile görüşüp size söylerim kararımı dedi ama 2 ay geçti ses yok

Bu adam hala kadroda.
Gece okudum baya bi sövdüm genç emreye kulakları çınlamıştır kesin

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalyaspor'u protesto etmek için tesislere giden taraftarlar, karşılarında Eto'o'yu görünce selfie çekip geri döndü

yapman gereken burakı ve umutu yollamak doumbiayı kirala ve braithwaite falan al jem tarık koray falan sat satamıyorsan pttye kirala çabanı görelim ya durum kötü borç var biz napıyoruz yatıyoruz niye geldin lan o zaman diye sorarlar adama ya bir de en kötüsü YALAN söyleme madem transfer yok taraftarımızdan özür diliyoruz bizde isteriz ama mali durumumuz çok kötü falan transfer olucak diyor çok iyi hazırlanmışmışta miş miş ara trasnfer dönemine bıktım ulan

yapman gereken burakı ve umutu yollamak doumbiayı kirala ve braithwaite falan al jem tarık koray falan sat satamıyorsan pttye kirala çabanı görelim ya durum kötü borç var biz napıyoruz yatıyoruz niye geldin lan o zaman diye sorarlar adama ya bir de en kötüsü YALAN söyleme madem transfer yok taraftarımızdan özür diliyoruz bizde isteriz ama mali durumumuz çok kötü falan transfer olucak diyor çok iyi hazırlanmışmışta miş miş ara trasnfer dönemine bıktım ulan

İşte tamda problem burda adamlarda çaba yok.Gündeme tonla haber geliyor.Transfer olsun ffp olsun.Ama ortada somut bir adım yok.O zaman ne için geldin göreve ?

Amaç o koltuga oturup taraftardan kaçıp 3-5 tv programına çıkmak mı ? Böyle yönetilecekse o koltuk boş kalsın daha iyi

Hic transfer yapmasaydik keske.

Simdi durduk yere Donk'u dusunup sinirleniyorum.

Donk ne ulan ?
Cildirmamak elde degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt