- 12 Temmuz 2009
- 60.955
- 24.255
- 3.138
bir resim, iki cöp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve taraftar da bi bok yapmiyor.Transfer yapmiyorlar. Çöpte göndermiyorlar. FFP diye aniriyorlar sadece. Hiç çözüm üretme diye birşey yok. Maaşlari indirmeyi etik bulmuyorlar. 7 milyon euro verilen vasifsişz forveti satmiyorlar. yine son günü bekliyorlar. Sezon sonu sözleşmesi biten 30'luga 2.5 milyon euro veriyorlar. Gelmiş geçmiş en basiretsiz yönetim.
Gece okudum baya bi sövdüm genç emreye kulakları çınlamıştır kesinBakınız , yerli futbolcunun en büyük sorunu mental . Grosskreutz falan diyoruz ama şu skandala bakın.
Majesteleri10 @siyahalpacino 16 sa.16 saat önce
Arda Turan 2013 yılında sezon başında Fatih Terim ile görüşüp " hocam Emre Çolak çok yetenekli, 1-2 yıl kiralayın İspanya'ya " dedi.Emre çok yetenekli ama TR de bunu geliştirmiyor , üzerinde durmuyor , Avrupa da eğitim alsın 2 yıl dedi.Terim Emre'yi çağırıp anlattı durumu aynı hafta Atletico bir yıl bedelsiz kiralık istedi, villarel ise cüzzi bir rakam ile 2 yıllık kiralık istedi .Emre Çolak hocam ben bunu ailem ile görüşeyim sonra size kararımı ileteyim dedi. Gidiş o gidiş. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala Arda hocayı arayıp durumu sordu, Terim ; emre sorumsuzun önde gideni, ailem ile görüşüp size söylerim kararımı dedi ama 2 ay geçti ses yok
Bu adam hala kadroda.
Vizyon akıyo eses'tenEskişehirspor, Reims'in forvet oyuncusu David N'Gog ve Genk'te oynayan forvet Igor de Camargo ile görüşüyor. (via @AkifYER)
Ngog bize de iyi giderdi.
Degerli renktaslarim belki transfer yapamadık ama bugün itibariyle nur topu gibi bir erkek aslan aramıza katıldıyeni bir üyemiz oldu aslan memedim
Degerli renktaslarim belki transfer yapamadık ama bugün itibariyle nur topu gibi bir erkek aslan aramıza katıldıyeni bir üyemiz oldu aslan memedim
yapman gereken burakı ve umutu yollamak doumbiayı kirala ve braithwaite falan al jem tarık koray falan sat satamıyorsan pttye kirala çabanı görelim ya durum kötü borç var biz napıyoruz yatıyoruz niye geldin lan o zaman diye sorarlar adama ya bir de en kötüsü YALAN söyleme madem transfer yok taraftarımızdan özür diliyoruz bizde isteriz ama mali durumumuz çok kötü falan transfer olucak diyor çok iyi hazırlanmışmışta miş miş ara trasnfer dönemine bıktım ulan
Camargo candır keşke alınsa yetenekli adamdırEskişehirspor, Reims'in forvet oyuncusu David N'Gog ve Genk'te oynayan forvet Igor de Camargo ile görüşüyor. (via @AkifYER)
Ngog bize de iyi giderdi.
Rvp ye çöksek ne bomba olur beFener Rvpyi gönderip Doumbiayi alırsa iyi yapmış olur