Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
rvp ye çöksek ne bomba olur be
sm-g925f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
:d :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rvp ye çöksek ne bomba olur be
sm-g925f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Transfer yapın lan artık allah belanızı versin lan benzin döküp yakacam artık kendimi ramak kaldı . Allah belanı versin Hamza allah belanı versin dursun allah belanı versin aysal allah belanı versin sinyor terim allah belanı versin inan Kıraç allah belanı versin Hayri Kozak allah belanı versin tüpçü allah belanı versin uefa allah belanızı versin takımdaki çöp yığını geberin lan hepiniz bunaldım lan forvet istiyom lan kanat istiyom lan libero alın lan stoper alın lan hoca alın lan takıma senin de allah belanı versin denizli seninde allah belanı versin işbeceremeyen kel cenk seninde allah belanı versin memo seninde allah belanı versin senide unutmadim olum. Çıkardığınız bütün işçiler gondiklesin sizi oh be rahatladım lan ..
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapsinlar zenkeye bile razıyım artık o dereceye getirdileryapmasinlar
bos yere transfer yapmasinlar. bu kadro ve sans ile tr kupasini aliriz en azindan. bu saatden sonra transfer bize yaramaz.Yapsinlar zenkeye bile razıyım artık o dereceye getirdiler
Top ayağına gelinde kontrol edeyim derken daha şiddetli şekilde ayağından fırlayınca İngiliz seyircisi nasıl tepki gösterecek merakla bekliyorum.Lütfen Allah'ım lütfen sadece 2 maç oynasın yeter!! Gene atar gider yapsın da görelim !!!
Yapsinlar renktas 10 yaşında çocuk alsınlar razıyım burağı umutu semihi yasini görmek istemiyorum artık maç izlemek istemiyorum soğudum artıkbos yere transfer yapmasinlar. bu kadro ve sans ile tr kupasini aliriz en azindan. bu saatden sonra transfer bize yaramaz.
Yapsinlar renktas 10 yaşında çocuk alsınlar razıyım burağı umutu semihi yasini görmek istemiyorum artık maç izlemek istemiyorum soğudum artık
Ne zihniyeti kardeşim bu malları artık görmek istemiyorum takımda geçen senede çok kez dedim Hamza mal dedim bu adam kalacaksa gelmesin 4.yıldiz dedim yasin mal dedim kızdılar adam mal mal son vuruş sıfır çalım yeteneği sıfır forvete bişe demek istemiyorum agzımı bozmak istemiyorum ıkına ıkına oynanan futbol görmek istemiyorum mal olup milyon eurolari görmek istemiyorum artık takıma 4-5 takviye şart ama taş gibi adamlar olcak çöp değil ceza alcaz kacari yok transfer cezası alırsak iyice s.ctik coplerle ilk 7 ye oynarız artikha iste sirf bu zihniyet yuzunden umarim uefadan 100 yillik men yeriz te allahim.
illa para harcamak icin cabalanmayin artik
kapandi tranfer