Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camargo çöpün teki. Gladbach da bile tutunamadı.

Adamın Gladbach daki tek iyi yaptığı iş ligden düşmemek için oynanan playoff maçının ilk maçında 90+ da gol atıp skoru eşitlemesiydi.

Mike Hanke denen kazmaya karşı bile forma yüzü göremedi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Giuseppe Rosssi = levante kiralı
damiao = real betis

biz bu adamları alamazmıydık kafayı yicem artık ne yapmamız gerekiyor bu adamlardan kurtarmak için külübü divan toplantısımı basalım

Bugün Denizli açıklamalarından sonra kızmayın, hazırlıklı olun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fener de Doumbia yi kiralayacakmis belki rvp gider

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Transfer yapın lan artık allah belanızı versin lan benzin döküp yakacam artık kendimi ramak kaldı . Allah belanı versin Hamza allah belanı versin dursun allah belanı versin aysal allah belanı versin sinyor terim allah belanı versin inan Kıraç allah belanı versin Hayri Kozak allah belanı versin tüpçü allah belanı versin uefa allah belanızı versin takımdaki çöp yığını geberin lan hepiniz bunaldım lan forvet istiyom lan kanat istiyom lan libero alın lan stoper alın lan hoca alın lan takıma senin de allah belanı versin denizli seninde allah belanı versin işbeceremeyen kel cenk seninde allah belanı versin memo seninde allah belanı versin senide unutmadim olum. Çıkardığınız bütün işçiler gondiklesin sizi oh be rahatladım lan ..

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapın lan artık allah belanızı versin lan benzin döküp yakacam artık kendimi ramak kaldı . Allah belanı versin Hamza allah belanı versin dursun allah belanı versin aysal allah belanı versin sinyor terim allah belanı versin inan Kıraç allah belanı versin Hayri Kozak allah belanı versin tüpçü allah belanı versin uefa allah belanızı versin takımdaki çöp yığını geberin lan hepiniz bunaldım lan forvet istiyom lan kanat istiyom lan libero alın lan stoper alın lan hoca alın lan takıma senin de allah belanı versin denizli seninde allah belanı versin işbeceremeyen kel cenk seninde allah belanı versin memo seninde allah belanı versin senide unutmadim olum. Çıkardığınız bütün işçiler gondiklesin sizi oh be rahatladım lan ..

yapmasinlar

Rezillik diz boyu: Adnan polat-Dursun özbek.....Takıma mıçtınız tebrik ederiz,ha hemza ve denizli siz zaten yaşamayın.

Top ayağına gelince kontrol edeyim derken daha şiddetli şekilde ayağından fırlayınca İngiliz seyircisi nasıl tepki gösterecek merakla bekliyorum.Lütfen Allah'ım lütfen sadece 2 maç oynasın yeter!! Gene atar gider yapsın da görelim !!!

Top ayağına gelinde kontrol edeyim derken daha şiddetli şekilde ayağından fırlayınca İngiliz seyircisi nasıl tepki gösterecek merakla bekliyorum.Lütfen Allah'ım lütfen sadece 2 maç oynasın yeter!! Gene atar gider yapsın da görelim !!!

ebesini severler zaten o yuzden gitmesini istiyorum, turkiyede bile trip atiyor herif burda ne kadar rahat oldugunu ogrensin ingiltereye giderek.
ingiliz medyada buraka bos gecmez

bos yere transfer yapmasinlar. bu kadro ve sans ile tr kupasini aliriz en azindan. bu saatden sonra transfer bize yaramaz.
Yapsinlar renktas 10 yaşında çocuk alsınlar razıyım burağı umutu semihi yasini görmek istemiyorum artık maç izlemek istemiyorum soğudum artık

Burak whu a gitsin 11 oynadigi her maci buyuk zevkle izleyecem allahim nolur..umutla sinanla bile idare ederiz skinti yok..en fazla olacagimiz 3 4 zaten burakli buraksiz degisen bisey yok

Yapsinlar renktas 10 yaşında çocuk alsınlar razıyım burağı umutu semihi yasini görmek istemiyorum artık maç izlemek istemiyorum soğudum artık

ha iste sirf bu zihniyet yuzunden umarim uefadan 100 yillik men yeriz te allahim.
illa para harcamak icin cabalanmayin artik
kapandi tranfer

ha iste sirf bu zihniyet yuzunden umarim uefadan 100 yillik men yeriz te allahim.
illa para harcamak icin cabalanmayin artik
kapandi tranfer
Ne zihniyeti kardeşim bu malları artık görmek istemiyorum takımda geçen senede çok kez dedim Hamza mal dedim bu adam kalacaksa gelmesin 4.yıldiz dedim yasin mal dedim kızdılar adam mal mal son vuruş sıfır çalım yeteneği sıfır forvete bişe demek istemiyorum agzımı bozmak istemiyorum ıkına ıkına oynanan futbol görmek istemiyorum mal olup milyon eurolari görmek istemiyorum artık takıma 4-5 takviye şart ama taş gibi adamlar olcak çöp değil ceza alcaz kacari yok transfer cezası alırsak iyice s.ctik coplerle ilk 7 ye oynarız artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt