Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.095
- 10.883
- 2.838
hala ayni seyi soyleyip duruyorsun ki haklisin suc sende
tartisma
yusufcum fifayı hangi platformda oynuyorsun acaba bırak şimdi transferi falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala ayni seyi soyleyip duruyorsun ki haklisin suc sende
tartisma
Ya senin hiç canın sıkılmıyomu bu takımın haline cezadan kacarimiz yok artık bu mal dursundan bende bişe beklemiyorum ama avutuyoruz kendimizi kafasına saksı düşer de belki akıllı bişeler yapar diyehala ayni seyi soyleyip duruyorsun ki haklisin suc sende
tartisma
yusufcum fifayı hangi platformda oynuyorsun acaba bırak şimdi transferi falan
Ya senin hiç canın sıkılmıyomu bu takımın haline cezadan kacarimiz yok artık bu mal dursundan bende bişe beklemiyorum ama avutuyoruz kendimizi kafasına saksı düşer de belki akıllı bişeler yapar diye
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
atari 2600da oynuyorum egemenim, gel online takilalim
yazik betüh bende 7800 var uymaz
tüh bende 7800 var uymaz
Normalde bende pek transfer istemem devre arası maksimum 1-2 oyuncu alırsın ama ceza muhabbeti kafamı kurcaliyo o yüzden bu kadar transfer istiyorum nese hep bizmi canımızı sıkcaz biraz da dursun sıksın ne bokuma oturuyo ordasikilmazmiyim, maclari bile izlemek gelmiyor, normalde aksama kadar mac beklerdim ben suanda gidip kitab okumak istiyorum onun yerine suan.
bi kac sene boyle olacak iste, napalim bizim elimdende bi bok gelmiyor
Niasse ' nin 100x küçük torunları oyunda var mı![]()
Aydın niye ceza yedi ?aydin aslan ceza yemis
onun yoklugunda bu yakisir
kuveykeeeeeee
Bu adamı Dursun'a benzeten tek kişi değilimdir umarım.
Besiktas Aras Ozbiliz'i Rayo Vallecanoya kiralanmis.
Uzun yillar sonra rakipler cok profesyonel yonetiliyor.
Bizim halimiz harap.
Hızlı giden atın moku seyreg düşermiş şaşırmadım burocku satabileceğimiz şu günlerde ban yemesi isabed olmuşaydin aslan ceza yemis
onun yoklugunda bu yakisir
kuveykeeeeeee