Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala ayni seyi soyleyip duruyorsun ki haklisin suc sende
tartisma
Ya senin hiç canın sıkılmıyomu bu takımın haline cezadan kacarimiz yok artık bu mal dursundan bende bişe beklemiyorum ama avutuyoruz kendimizi kafasına saksı düşer de belki akıllı bişeler yapar diye :(

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya senin hiç canın sıkılmıyomu bu takımın haline cezadan kacarimiz yok artık bu mal dursundan bende bişe beklemiyorum ama avutuyoruz kendimizi kafasına saksı düşer de belki akıllı bişeler yapar diye :(

sikilmazmiyim, maclari bile izlemek gelmiyor, normalde aksama kadar mac beklerdim ben suanda gidip kitab okumak istiyorum onun yerine suan.
bi kac sene boyle olacak iste, napalim bizim elimdende bi bok gelmiyor

Akşam maç var ve ilk defa içimde bi heyecan yok sevinç yok ne hallere soktunuz lan bizleri ocağının batsın dursun

sikilmazmiyim, maclari bile izlemek gelmiyor, normalde aksama kadar mac beklerdim ben suanda gidip kitab okumak istiyorum onun yerine suan.
bi kac sene boyle olacak iste, napalim bizim elimdende bi bok gelmiyor
Normalde bende pek transfer istemem devre arası maksimum 1-2 oyuncu alırsın ama ceza muhabbeti kafamı kurcaliyo o yüzden bu kadar transfer istiyorum nese hep bizmi canımızı sıkcaz biraz da dursun sıksın ne bokuma oturuyo orda

Besiktas Aras Ozbiliz'i Rayo Vallecanoya kiralanmis.

Uzun yillar sonra rakipler cok profesyonel yonetiliyor.
Bizim halimiz harap.

Besiktas Aras Ozbiliz'i Rayo Vallecanoya kiralanmis.

Uzun yillar sonra rakipler cok profesyonel yonetiliyor.
Bizim halimiz harap.

Yapcek yok. Ne zaman tursun ve musti utanip, istifa ederse, o zaman cikisa geceriz. Malum su an bunlari o koltuktan indirecek bi irade görmüyorum. Tam genel kurulumuza yakisan baskan ve td

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt