Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak ta kaldığına göre transfer nöbetinin benim için hiç bi önemi kalmadı. Sezon başı forvet transferi yüzünden trip attığından beri Burak gidene kadar sıradan bi taraftar olarak maddi destek vermeme kararı almıştım zaten, bugünden sonra listeye Denizli de eklendi. Çekilecek çilemiz var

D5803 cihazımdan gönderildi

Lan bunca hafta bosuna mi satilmasini istedik bu nasil bir istikrar bu nasil bir sevda

sanki adamin özoglani

zorla küfür edemiyoruz

Önümüzdeki birkaç sene bjk gibi üçüncülüğe oynayacağız. Bunu not edeyim buraya.

Burak giderse gitsin elinde sinan var demesini beklerdim yazık oluyor bu takıma

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yurtdisindan futbol bilgisi olan hoca getirin lan su takima

Futboldan soguttunuz,nefret ettirmeye basladiniz adi herifler sizi.....Allah belanizi versin,hepinizi esekler sevsin rezil herifler.

famara diethou yatti

benitez yatti

milik yatti

emre mor yatti

bunlarin hepsi yatti kabul bari su burak transferini yatirma be adam.

Burak ile 2020 yilina kadar yeni sozlesme yapilacak. Yeterki dedemiz mutlu olsun..

Linnes sagbek icin alinmadi, joker olarak her pozisyonda denencek dedi Dede.

Transfer falan da yok.

Allah Belamizi vermis..

:hang:

Tribunler biatciliga devam etsin evlatlar uzulmesin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli: "Martin Benitez öncelikli istediğim isimdi. Çeşitli aşamalarda bir araya gelindi."

Ya arkadas kac milyon futbolcu var benitezden başka adam yokmu 8 mln eyroluk adam mı bu delirtiyorlar insanı

Yeminle futbol falan izleyesim kalmadı o kadar soğudum

D5803 cihazımdan gönderildi

Birisi Allah aşkına bu takım ne oynuyor? Denizli'nin sistemi, oyun anlayışı nedir anlatabilir mi birisi?

Bu takım Terim'den sorna doğru düzgün oyun anlayışıyla ya 3 maç oynadı ya da 4. Terim'in son dönemindeki dağınıklığı da katarsak 3 senedir dan dun oynuyoruz.

Denizli, Yılmaz Vurak akdar fark yaratamıyor artık.

Denizli: "Şu ana dek futbolcularımızla ilgili basında yer alan haberler sadece camiada soru işaretleri yaratıyor, hiçbiri gerçek değil."
Mustafa Denizli: "Birkaç gün sonra, muhtemelen perşembe günü bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağım."

transfer yapilmaz, Persembe gününe kadar zaten birsey olmayacak, o zaman da niye transfer yapmadi diye yalan anlatacak belli ki

Prandelli Mancini ikilisi Denizli ile Dengeoglunu dover

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir transfer var galiba

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimi bildim bileli hep Galatasaray aski ile yasadigimi bilirim ve her zaman maddi olarak katki vermeye calistim. Ama bundan sonra
maddi olarak katkida bulunursam en adi serefsizim. Bizim paramiz ile normalde 1m alamaycak oyunculara 2-3 kati fazla vererek evlatcilik oynayan bir sisteme vermem.

Kendi taraftarini kusturen bir kulup , kendi taraftarina twitterdan laf sokan bir kulup olmusuz. ALLAH BELANIZI VERSIN!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt