Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez vu kazma bu kadar yaklaşmıltı gitmeye .. Abv bunak abv bunak

Bari Benitez alinsa, hic yoktan iyi su Yasin i gorunce sinirleniyorum ister istemez..

nöbet iptal beyler 17 numara kalıyormuş dolayısıyla transfer yok üçkağıtçı başkan yine yalan sıktı koca dönem kimseyi alamadılar 3 gündemi transfer yapıcaklar herhangi bir teşebbüsde de bulunmadıklarına eminim...

Mustafa Denizli: "Martin Benitez olmadı bir isim daha var istediğim, görüşmeler sürüyor."

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bunak Denizli: "Martin Benitez olmadı bir isim daha var istediğim, görüşmeler sürüyor."

Mustafa Denizli: "Sonra da UEFA sorunu ortaya çıktı. UEFA ile mali çerçevede yapılan anlaşma bizi oldukça zorlayacak."

Ya arkadas kac milyon futbolcu var benitezden başka adam yokmu 8 mln eyroluk adam mı bu delirtiyorlar insanı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

durum benitez degil dursun özbek suana kadar basarabildigi birsey yok eger fransa ikinci liginden topcu alamiyorsan vay haline ,kisaca dursun özbek para bulamiyor kaynak saglayamiyor ,fenerin en kötü döneminde bile iki is adamindan kaynak sagladilar sow aldilar bunu bile yapacak kapeste yok dursun özbek de.

Mustafa Denizli: "Olağanüstü durumlar olmazsa bu transfer döneminde hiçbir futbolcumuz takımdan ayrılmayacak. Buna müsaade etmem."

:red:

Schalt2.jpg

Gitmez yahu kimse gitmez..

Galatasaray'ı soyuyorlar ondan sonra da utanmadan da tar aftar gsstore ye diyorlar komedi..

Yani harcayın ki daha da yolalım diyorlar..

Toplu iğne alırsam namerdim bu yerli soygunculuğu bitene kadar

Hem Uefa zorlayacak diyorsun hem yüksek maaş alan adamları yollamıyorsun?

UEFA ila yapilan bir anlasma mi var ne diyor bu bunak

Benim anlamadigim ceza alacagimiz gun gibi belliyken uefa aciklayinca mi transferlerden vazgecildi?

Taraftari oyalamak bu olsa gerek...

Biz neden Drogba gidince Drogba'nın maaşını Selçuk ve Burak arasında paylaştırdık bilen var mı ?

Neyse ya. Belki de en hayirlisi budur.

Boylelikle buyuk revizyonu yapanlar Dursun-Denizli mentalitesinde degil, Galatasaray'a yakisan hirs ve profesyonellikteki bir yonetim olur.

Mustafa Denizli: "Olağanüstü durumlar olmazsa bu transfer döneminde hiçbir futbolcumuz takımdan ayrılmayacak. Buna müsaade etmem."

:red:

burda bence denizliye kizilacak birsey yok adam forvetmi aldinda adam alindeki iki forvetten vazgecsin mecburiyetlikten baska birsey degil.

Bu dakika itibariyle Galatasarayla ilgimi askıya alıyorum. Ne zamanki baskan ve teknik direktor değişir,veledi zina "evlatlarımız" defolup gider;işte o zaman tekrar maçları takip ederim.

Bencillik mi bu? Ne bok derseniz deyin ama yeter artık. Ruh hastası ettiniz ulan taraftarı. Kansızlar kitapsızlar

Son düzenleme:
De Marke@demarkesports 2 dk.2 dakika önce

Sen değil misin budayacağım diyen? Sen değil misin 3-4 kişi aramızdan ayrılacak diyen? Yalancıyı şey yapmıyorlar nasılsa. Basacaklar 5 sene ceza göreceksin para lazım lan para para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt