Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şu Famara tarzı 2 milyonluk bir tane de forvet ALIN ya şey edeceğim sizin ffpsine adamlar ağlıyor Burak'ın para edeceği son senede satmam diyor . O zaman ağlama adam gibi forvet al yedek olsun razıyız. Abi üç senedir iki forvet umut Burak yeter ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denizli de istifa edecekse yonetime giydirip etsin. Yoksa Denizli gider de yonetim kalirsa, 3. bi mal TD'yle ugrasiriz.

Denizli eger istediklerim beklediklerim yapilmadi ben misyonumu gerceklestiremem diyerek istifa ederse muthis olur. Buyuk hizmet yapmis olur.

Sakam yok bizi buradan herhangi biri bile Denizli'nin yerine gelse cag atlar takim.

Son 3 aydır forvet diye yatıp forvet diye kalktık.

İnanamıyorum ya.
Her bir taraftarın ilk istediği transfer forvetti artık Burak'ı,Umut'u görmek istemiyordu. Adam olan adam bir forvet alırdı ya.
Yok böyle bir şey yemin ediyorum yok böyle bir şey.
Resmen yok sayılıyor taraftar.

anlamadıgım şey beniteze 5milyon veriyoruz ama 2.ligteki famarayı nasıl alamıyoruz

En buyuk transfer Besiktas'tan yonetici transferi olur :D

Fenerden daha çok nefret ederim bunlardan. Ancak fiko geldiğinden beri transferde, kulüp yönetiminde müthiş işler başarıyor ancak loser takım. O tarz bi başkan bizde olcak anasını ağlatırız ortalığın.

Adam çıkıyor diyor ki Burak konusunda son karar ağırlıklı olarak benim. Hamza'da Umut ile sözleşme uzatırdım dedi yolladınız. Hadi göreyim şimdi ne kadar otoriten var başkan.

Dursun şu Uefa zımbırtısını uydurarak bu dönemde de elinden gelmeyen işi yapmaktan yırttı

Uefadan bize şöyle şöyle bir uyarı gönder hem mağduru oynarım hem transferden yırtarım diye ricada bulunmuştur,onlar için de bulunmaz fırsat zaten.

Bu tezgahı kurmuştur sevgili başkanımız

besiktas suan dogru isler yapiyor, ama dilenci fikoyu unutmayalim. bizde oyle bir fiko olacakti bu taraftar rahat mi dururdu gidip en buyuk rakipimizden dilenecektik?

Transfer nöbeti yerine teknik direktör nöbeti daha mantikli olur

Bu senenin? Bence FT gittiginden beri tat yok. Mancini ile biraz olsa birseyler dogru yapiliyordu ama o kadar.
Gecen senede kabus gidiydi ama en azindan mutlu sonla bitti.Inanilmaz derecede sansliydik.Acilen sezon sonu ciddi reformlar yapilmaliydi.Gitmesi gerekenler gitmeliydi,eksikler kapatilmaliydi.Olmadi gecen sezonun 3 kupasiyla taraftarin gozunu boyariz diye dusunduler ama taraftar bugunleri cok iyi görmüstu.Gecen yaz yapmamiz gerekeni yapamadik ve 3 yilimiz cope gidecek bence

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar da hep yanar döner denİzli hani transfer kapanmıştı , o zaman kapandı niye diyordun . Çocuk musunuz anlamadım ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan çok şey istemedik bir Burak'a muhtaç olmayacağımız bir forvet istedik be. ;(;(;(;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt