Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu saatten sonraki transferler hikaye saatli bomba .kim bilir listedeki kacinci siradaki isimler bunlar .
abim almasinlar iste. suan taraftar cildiriyor diye transfer yapiyorlar yemin ederim. ben sahsen transfer felan istemiyorum bu saatden sonra gecti artik, mallik yapip uyutular bizi 2 hafta benitezle o da gelmedi lanet olsun.

Ya galiba Umut'u da o yuzden birakmadi. Yeni biri gelmeden satmak istemiyor olabilir. Bu da cok mantikli aslinda.

Ha, FFP'den bahsedilirken ne olursa olsun Burak gibi bir oyuncu satilmalidir. Finansal yuku hafifletir. Umut o kadar da degil. Zaten sene sonu gidiyor.

Umut sene sonu gitmez . Unutun kardeşim onu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazin bu forumun bende dahil en az%80 i bu günlerin gelecegini gordu.Ama capsiz bi baskan bozuntusuyla basit bi teknik direktor parçası goremedi.Onlara göre hersey gulluk gulistanlıktı.Hay ben sizin 3 kupaniza..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kweuke diyenlere çok kızıyordum ama yemin ederim bu akşam açıklansın Aydın'dan falan daha fazla sevineceğim

Denizli'de ciddi bir Burak takintisi var. Ben ilk once laf oyunu yapiyor zannediyordum ama cidden cok buyuk bir yetenek olarak goruyor herhalde.

yada dursunun bu hıyarın yerine iyi bir golcü alamayacagını düşünüyor eldekileri bari tutayım diyordur ama hayranlık varsa işi zor ne burak kalır ne denizli

ultra satılıklar bile götünü kurtaramaz buragın

Adam çıkıyor diyor ki Burak konusunda son karar ağırlıklı olarak benim. Hamza'da Umut ile sözleşme uzatırdım dedi yolladınız. Hadi göreyim şimdi ne kadar otoriten var başkan.
Bravo vallahi iyi yakaladın. Adamlar umut açıklamasından dolayı kovdular Hamza yi. Buyrun şimdi :)

Ne yalan soyleyeyim umarim soyle iyi bir ceza yeriz. Transfer cezasi arti avrupa cezasi ancak oyle adam olur ve profesyonelce yonetiliriz. Bazen en dibe vurmak gerekiyor...

Objektif olan herkes bjk'nin yonetilme seklini takdir eder. Ama unutmayalim ki onlarda bizim gibi rezil yonetiliyordu ama ne zaman uefa tekmeyi basti ve bunlar feda demek zorunda kaldi
iste o zaman profesyonellik devreye girdi ve aliskanlik haline geldi.

Bizede bu gerekli bence...

Daha durun bakalim,sezon sonu gelsin bu uyuzlar daha Sabrinin sözlesmesini yenileyecekler.Zaten bunun zemini yavas yavas hazirlaniyor,bu müsveddeler laf olsun diye bir sagbek transferi yaptilar onuda sahada sacma sapan yerlerde oynatiyor bizim bunak.Peki neden?Linnesi aldik ama hala Sabri oynuyor,Sabriyi kesemiyor dedirtmek icin.Önümüzdeki bes sene boyunca Sabri,Burak,Umut,Semih,Selcuk gibi uyuzlari izleyip bol bol küfür etmeye hazirlayin kendinizi bence.

Sneijder'in menajeri Guido Albers: "Sneijder burada mutlu. UEFA'nın kararı Sneijder'in geleceğini etkilemez."

bu yasinin hali ne öyle arkadas adam bir havalara girmis calim atip gol aticam diye bencillik yapiyor sonra da artist artist hareketler yok ya bunlarindan birsey olmaz ne yazikki bu takimin %90 degismesi lazim.

Dogru diyosun ya. 2011 tarzi negatif hava olussun istiyorum ben. Dibe vurmadan adam gibi politika izleyemeyecekler gibi.

Valla inan senden önce en çok millete iyi niyet satan bendim , negatif adamlara kızan da. Ama onlar HAKLI . Sen ben değil. Donk aldılar mesela belki olur dedim sustum ama 2.5 olmaz arkadaş olmaz verilmez

Takımın yaş ortalaması şaka gibi 13 tane 30 yaşı civarı futbolcu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt