Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak, Bullet, Dinozor Mustafa, Mickey Mouse Dursun varken ben yokum. Dayanamiyorum artik , 8 ci oldugumuzda bukadar yipranmadim. Artik bukadar cahillik, aptallik beceriksizlik dayanamiyorum, yeter.. Bu kodumun Burakin bizde kalmasi son damlasi oldu. Bunlar iki metrelik pas bile atamasken 3 Milyonlari cebe indiriyorlar. Bizde enayi gibi forma aliyoruz. Burnunuzdan fitil fitil gelsin, ****************************************** cocuklari. Haziran, Temmuzda bas bas bagrdik burda, Twitterde, bu takimin pilli bitmis, yeni kan lazim bu takima, götverenler. Yo ,ben birak 2-3 sene, 1 mac daha buraki, umutu, dino mustafyi izleyemem, kanser olurum.
Bunlar varken...sikevim böyle Galatasarayi.

Bana bye bye, renktaslarima sabirlar dilerim

seneye doğru başkanla,doğru yönetimle,doğru futbolcularla şampiyon olmazsak en adi şerefsizim.ve devamı da güzel olacak.göreceksiniz..bu kadar çilenin sonu bayramdır.

denizli gercek yuzun cıktı ortaya seni capsiz dinazor seni o dursun denen seref yoksunu da sende s. olup gideceksiniz az kaldi hainler burak denen mıymıntıyı alın yataginiza sokun yediginiz ictiginiz ayri gitmesin abv sizin

Ne yalan soyleyeyim umarim soyle iyi bir ceza yeriz. Transfer cezasi arti avrupa cezasi ancak oyle adam olur ve profesyonelce yonetiliriz. Bazen en dibe vurmak gerekiyor...

Objektif olan herkes bjk'nin yonetilme seklini takdir eder. Ama unutmayalim ki onlarda bizim gibi rezil yonetiliyordu ama ne zaman uefa tekmeyi basti ve bunlar feda demek zorunda kaldi
iste o zaman profesyonellik devreye girdi ve aliskanlik haline geldi.

Bizede bu gerekli bence...

Aynisini dusunuyorum. Ama yine de camia olarak besiktasi ve bizi karsilastirmak cok yanlis. Besiktas sonucta ucuncu buyuk, bunu da herkes biliyor icten ice. O yuzden besiktas gibi bir camiada sabir gerektiren bir politika izleyebilirsin.

Mesela herkes bizim "14 senelik bu cile bitsin artik bu sene" olayinin buyuk bir takimin sampiyon olamadigi en uzun sure diye bilir. Oysa besiktasin 15 sene sampiyon olamama durumu vardir. Ama Galatasaray, Turkiye'nin buyuk kulubudur, elitin takimidir; besiktas arabaci takimidir. Bizim camia, her ne kadar elestirsekte, surekli idari olarak bir deprem halindedir, cunku basarisizliga tahammul yoktur. Sadece ve sadece istikrarli bir sekilde basarili olanlar efsanemiz olurlar.

Besiktasta ise her sey cok daha kolaydir, bir sene daha bekleyin demek istifaya davet sebebi degildir. Bugune bugun arada sirada cektikleri acilarla ovunen bir taraftar grubu olmasi da bundandir.

Fiko besiktasi gibi bir camiayi en iyi yonetilebilecek sekilde yonetiyor. Dursunun ne yaptigi belli degil. Ama Fiko gibi bir menemenci Galatasaray'da olmaz, olamaz. Sonucta aslan, basi dik yurur renktas. Alninin akiyla cabalar. Yurtdisindaki devleri alasagi etmeye cesareti vardir hep.

Biz ne zaman ki idari kadrodaki yozlasmayi kirariz (ki yakin zamanda olacak gibi) o zaman iste bizi kimse tutamaz. Ha tabi devlet destekli fener disinda. Onlarin da gucu 4 sezonda 1 anca yetiyor iste.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 14 dk.14 dakika önce
FFP cezası 'Gider yüksek' diye geliyor. Galatasaray bunun üzerine çok kazananları tutup Linnes vb transferlerden vazgeçiyor. Akıl tutulması.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 12 dk.12 dakika önce
Tam tersine, ceza geliyor diye gerekirse elindeki bazı iyi oyunculardan bile vazgeçeceksin... Hamit'e 300-500 bin verip erken feshedeceksin.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 10 dk.10 dakika önce
Taraftarla alay eder gibi BİR KİŞİYİ BİLE göndermeyip BİR KİŞİYE BİLE indirim yaptıramıyorsan 'yönetmiyorsun' demektir. Neyi yönetiyorsunuz?

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 8 dk.8 dakika önce
Şundan eminim ki hiç kimseyi almadan 3 kişiye indirim yaptırılsa 2'sinin sözleşmesini feshedlise Galatasaray taraftarı yönetimi desteklerdi.

Denizli neyin korkusunu yasıyor anlamıyorum lig zaten gitmiş uefada lazioyu elemen mucizeye kalmıs neyın kafası bu neyın inadı satın de kardesim ben gençlerle oynıcam de ligde 5 . Mi oldun de sattık oyuncuları yeniden yapılanıyoruz haziranda genc potansiyelli adam alıcaz de mali durumu düzelticez de liderlik yap ama nerde herkes kaçısta su camiada

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Denizli de istifa edecekse yonetime giydirip etsin. Yoksa Denizli gider de yonetim kalirsa, 3. bi mal TD'yle ugrasiriz.

Denizli eger istediklerim beklediklerim yapilmadi ben misyonumu gerceklestiremem diyerek istifa ederse muthis olur. Buyuk hizmet yapmis olur.

Denizli bu yönetimin maşasi. Öyle birşey yapmaz.

her macta yonetimi durmadan istifaya davet etmek şart hem ceza meza diyip yerli leslere milyonları sacmak tam bir ihanettir ceza gelecegi yoksa bile bu yonetm yuzunden gelir

Takımın yaş ortalaması şaka gibi 13 tane 30 yaşı civarı futbolcu var.
Dedemize yakisir, bosuna yas ortalamasi baya dusmelidir demiyoruz ama anlamiyor tabiki bazilari. Bu takima acil bir sekilde 19-25 yas arasi 4-5 oyuncu alinmalidir.

Bu saatten sonra Wesley gitmez. Burada bırakmasını bile isterim. 5 alsın umurumda değil, en azından hakkını veriyor.
Bu takimda karakterini ortaya koyan lider oyuncularimizdan biridir, oburu de Nando zaten..Baska da kalmadi.

bayabayafutbol26.jpg
galatasaray-1999-kadrosu-455925.jpg
sami_yende_unutulmaz_3b048_400.jpg
Hertha+Berlin-Gs_Tugay.jpg

Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka

Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa
Sen aydınlığa ben sana hasret
Gel eritir demirleri bendeki ateş

Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş
Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş
Sen aydınlığa ben sana hasret
Gel eritir demirleri bendeki ateş

Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim

El ele olduğumuz o gün gülmek bizim
Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim
Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim

Mustafa Denizli budama dedi budama yaptı hakkını yemeyelim koskoca Galatasaray taraftarını buduyor yalanlara o da alet olmuş kendi bağımsızlığının derdinde

Kilit vurun su konuya arkadas, gördükce sinirlerim tepeme atiyor. Gözümün önüne o Dursun denen baskan bozuntusunun pis pis siritmasi, Denizli denen ihtiyarin da bosbos konusmalari geliyor.

Ha bir de Burak kazmasi var. Ona da birsey derdim de neyse artik, sinirlari asmaya gerek yok.

Profesyonel lig tarihinde 3 buyuklerin efsane baskanlari:

Galatasaray --> Faruk Suren --> 5 sene, 4 sampiyonluk

Fenerbahce --> Aziz Yildirim --> 17 sene, 6 sampiyonluk

Besiktas: Suleyman Seba --> 16 sene, 5 sampiyonluk

Diger kupalari, Avrupa basarilarini katmiyorum bile. Lutfen artik karsilastirmayin bizi su camialarla.

Aynisini dusunuyorum. Ama yine de camia olarak besiktasi ve bizi karsilastirmak cok yanlis. Besiktas sonucta ucuncu buyuk, bunu da herkes biliyor icten ice. O yuzden besiktas gibi bir camiada sabir gerektiren bir politika izleyebilirsin.

Mesela herkes bizim "14 senelik bu cile bitsin artik bu sene" olayinin buyuk bir takimin sampiyon olamadigi en uzun sure diye bilir. Oysa besiktasin 15 sene sampiyon olamama durumu vardir. Ama Galatasaray, Turkiye'nin buyuk kulubudur, elitin takimidir; besiktas arabaci takimidir. Bizim camia, her ne kadar elestirsekte, surekli idari olarak bir deprem halindedir, cunku basarisizliga tahammul yoktur. Sadece ve sadece istikrarli bir sekilde basarili olanlar efsanemiz olurlar.

Besiktasta ise her sey cok daha kolaydir, bir sene daha bekleyin demek istifaya davet sebebi degildir. Bugune bugun arada sirada cektikleri acilarla ovunen bir taraftar grubu olmasi da bundandir.

Fiko besiktasi gibi bir camiayi en iyi yonetilebilecek sekilde yonetiyor. Dursunun ne yaptigi belli degil. Ama Fiko gibi bir menemenci Galatasaray'da olmaz, olamaz. Sonucta aslan, basi dik yurur renktas. Alninin akiyla cabalar. Yurtdisindaki devleri alasagi etmeye cesareti vardir hep.

Biz ne zaman ki idari kadrodaki yozlasmayi kirariz (ki yakin zamanda olacak gibi) o zaman iste bizi kimse tutamaz. Ha tabi devlet destekli fener disinda. Onlarin da gucu 4 sezonda 1 anca yetiyor iste.

Aynen öyle kardeşim. İmzamı atarım...
Artık her şey çok daha göz önünde. Liseliler bile pes edecek durumdalar. Ne zaman bu kulüp taraftarlara açılır o zaman yükselişimiz başlar.

ula forvet almadılar ciddi ciddi medyada destekledi bunları harbi harbi komplo teorileri gerçek çıktı milli takıma oyuncu besliyoruz resmen şaka gibi gitmezsen adam değilsin şerefinde oyktur burak insan istenmediği yerde kalırmı ya

Profesyonel lig tarihinde 3 buyuklerin efsane baskanlari:

Galatasaray --> Faruk Suren --> 5 sene, 4 sampiyonluk

Fenerbahce --> Aziz Yildirim --> 17 sene, 6 sampiyonluk

Besiktas: Suleyman Seba --> 16 sene, 5 sampiyonluk

Diger kupalari, Avrupa basarilarini katmiyorum bile. Lutfen artik karsilastirmayin bizi su camialarla.
fenerin ki 5,hatta 4 te olabilir 2011 malum.2001 de var. 2004 de var aslında...say say bitmiyo.

ama 20ye 18 öndeyiz : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt