Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Closed-shop.jpg

Yazin bu forumun bende dahil en az%80 i bu günlerin gelecegini gordu.Ama capsiz bi baskan bozuntusuyla basit bi teknik direktor parçası goremedi.Onlara göre hersey gulluk gulistanlıktı.Hay ben sizin 3 kupaniza..

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece onlar değilki bu yerli sevici medyanın gazına gelip sene başında west hamdan 10 milyon euro teklif geldiğinde burakı satanı bizde satarız diyen, melo satılınca göbek atan adamlar vardı.aynı adamlar yine bu medyanın gazıyla denizli en isabetli tercih diyip duruyorlardı.aynı kişiler şimdi burak gitsin,denizli gitsin,melo niye gitti diyorlar.

Bu uyuşmuş kendini taraftar zanneden grup allah sizi de bildiği gibi yapsın.şimdi oturun izleyin burakı.el birliğiyle bitirdiniz koca takımı.

denizli paramı verin gideyimin derdinde.tazminatı ödeyip kovsunlar beni diye kıvranıp duruyor.hayır eufa dan ffp cezası gelmek üzere işte bundan daha iyi ortam mı olur yüksek maaşlı adamlardan kurtulup yeni bir vizyon açabilmek için klübe.hamit ten hayır gelmeyeceği besbelli anlaş 3-5 fesh et kontratını gitsin.ne koparırsan kar adamdan artık.basına dibine kadar sözleşmelerin gereğini yapmaya çalışıyoruz diyeceğine futbolcuların hepsinden yüzde atıyorum 15 indirim istedik de at taraftarın önüne bu paragöz futbolcuları bak nasıl tıpış tıpış indirim yapacaklar.hele atıorum sadece 3-4 futbolcu şunlar şunlar indirim yaptı de sen öbür yapmayanlar bak bakalım stada çıkabiliyormu bir daha.bir kriz ortamı varsa ona göre yönet şu klübü yaw.bu sene neyi başarmış bu futbolcularda hala sözleşmelerinin gereklerini yerine getirmeye uğraşıyoruz diyorsun.indirim istiyoruz futbolculardan diye açıklama yap işte.

denizli ye bak kimseye yollamayacakmış..i sana mutluluklar jem in le umut unla tarığın la.sanki bunlar olmasa takımda bu takım 10.bitirecek ligi.etkileri ne oynana futbola kocaman sıfır.eline fırsat geçmiş işte yolla şu saçma sapan para alan adamları açıklamada yap ffp için bazı arkadaşlarımızdan ayrılmak zorundayız vs diye işte.

o değilde hiç mi şu yönetimde kafası çalışan normal düşünebilen bir allahın kulu yok yaw.linnes i almışsın veriyorsun 1 milyon euro tarığa veriyorsun daha fazlasını yaw.yolla işte adamı kirala maaşını ödeyin de para istemiyoruz de,ne bilem 1/3 ünü biz verelim maaşının gerisini siz ödeyin de klüplere yeterki şu ortamda sen tasarruf etmek için çabaladığını göster işte.hiç kimseyi yollamayacaklarmış.sen hamit e 3,tarık çamdal a 1.3,umut a 1.8 sabriye 1.6 ödemeye devam et bu arkdaşlar zaten takımın belkimiği bunlar olmazsa takım küme falan düşer herhalde.

Son Sözümüz Galatasaray 20 dk. ·

Evet beyler bugün Galatasaray Linnes hariç her futbolcusuna maç başı primi ödedi.
Bende sizler için derledim düzenledim. Kulüp bu kadar ekonomik sıkıntıdayken ne harcıyor diye.
Bu kadar sıkıntıdayken ayrıcada grubu lider bitirmen garantiyken 3.lig takımı için bu paraları çöpe atmak bence mantıksız yorumlarınızı bekliyorum
--------------------------------------------------------
Eray İşcan: 15bin Tl
Chedjou:10 bin Euro
Carole: 15 bin Euro
Koray Günter: 5 bin Euro
Tarık: 10 bin Euro
Yasin: 10bin Euro
Jose: 10bin Euro
Emre: 15 bin Tl
Umut: 15bin Euro
Sinan:6bin Euro
Jem: 15 bin Eurp
Olcan:15bin Euro
---------------------
30bin Tl: 9bin € + 111bin€
120,000 € bu rakamda (Türk Parasıyla 392,000 Tl Yapar.) (Galibiyet primi 36 bin €)

sezon sonu denizli gider hamza döner yada ft euro da mıçarsa geri gelir bu devran böyle sürer

Linnes chedjou denayer carole
Donk Selçuk emre
Sneijder
Poldi Sinan

Santrfor yok !!! Poldi ve Sinan kanat+merkez hucum bölgesine yakın oynamalılar. En iyi kadro ve system bu bence mevcut kadro ile. Selçuk'un yerine daha dinamik ısıran ve tek pas tekniği olan oyuncu olmalı gerçi.

muslera

Linnes - chedjou - denayer - carole

Selcuk

Emre c. ----- sneijder

Sinan ---------------- podolski

Transfer​

İçimden bir his denizli istifa edecek diyor , sebep verilen transfer sözlerinin yerine getirilmemesi ve yangın yerini terketme düşüncesi...

Sanmam Denizli Melo,Telles,Bruma,Amrabat'ı gönderip yerlerine adam almayacak kadar MAL değil.

adamlar gıttı badem gozlu oldular :D hamzayı savunmayaym burda ama meloyu kenara ayırmak lazım melo kendı gıtmek ıstedı..telles e herkes gelişmeyecek satalım ıyı bı fıyata dendı bruma gelısmedı cok kotu kıralayalım dendı amrabata gurescı yollayalım dendi..bunları soylemedık dıyorsanız konularında mevcut. hatta meloya gıtmesı daha ıyı hersene aynısını yapıyor dıyenler bıle oldu..duruma gore degısmenın bı anlamı yok...

İçimden bir his denizli istifa edecek diyor , sebep verilen transfer sözlerinin yerine getirilmemesi ve yangın yerini terketme düşüncesi...

denizli ıstıfa etmez ılk geldıgınde de soylemıstım yerlıler ıcerısınde en sinsi adamdır kendısı...yakında oyle demeçler oyle hamleler gorecegız kı kovdurmak zorunda kalacak sonra da tazmınatı catır catır yıyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt