Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de kadro zaten alternatifsiz adam almadan kimi gönderecek.

En fazla Donk geldi diye Jem gider. Eskiden göndericek adam kaynıyodu şimdi 28 var ama çoğu çöp

Bir de kadro zaten alternatifsiz adam almadan kimi gönderecek.

En fazla Donk geldi diye Jem gider. Eskiden göndericek adam kaynıyodu şimdi 28 var ama çoğu çöp

Yani bu oyuncularla şampiyon mu oluruz şu saatten sonra ? Ne demek kadro alternatifsiz,yolla alayını gerekirse A2 takımla çık maçlara madem budamaya geldiysen.Zaten şu saatten sonra bu topçularla da şampiyon olamazsın.Olabileceğin en iyi yer 3.Hala alternatif de alternatif bu sezonu düşünmeyi bırakıp geleceğe bakmadan bu işin içinden çıkılmaz.

#MustafaDenizliİstifa

Hamza kadar başınıza taş düşsün.

Bu takımın bu halde olmasının baş mimarlarından birini hâlâ övenler varsa Allah akıl fikir versin onlara.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kapustkaya 4 vermişiz kulubu 6 istiyormuş diye söylenti var burakı bile 7 ye satamıyoz adı sanı yok adamlara 6 çekiyolar işe bak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şu mantigi çözemiyorum. Burak giderse Umut mu oynayacak deniyor. Soruyorum siz bu Buragin Umut'tan iyi oldugunu mu düşünüyorsunuz. 2'side vasat topçu. Forvet Sinan oynasin. Bu 2'sidende iyi oynar.

Elimize iyi bir para geçer. Bu sene zaten şampiyon olamiyorsun. Buraga 3 sene daha 16 milyon euro mu verelim.:H

Son düzenleme:
Kapustkaya 4 vermişiz kulubu 6 istiyormuş diye söylenti var burakı bile 7 ye satamıyoz adı sanı yok adamlara 6 çekiyolar işe bak

Bunlar hep bahane. Gomez'e 9 Milyon euro istiyorlardi. Damiao 3 milyon euro istiyordu. İşlerine gelince sezon sonu sözleşmesi biten 30'luga 2.5 milyon euro veriyorlar. komisyon varsa o transfer olur.

NTV'de Açıklamaları okudum da fiyasko. Bir genç oyuncu ile görüşüyoruz Perşembe açıklama yaparım demiş. Yani Perşembeye kadar ya bir oyuncu gelecek ya da hadi yallah. Ayıptır ya vallahi ayıp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlar hep bahane. Gomez'e 9 Milyon euro istiyorlardi. Damiao 3 milyon euro istiyordu. İşlerine gelince sezon sonu sözleşmesi biten 30'luga 2.5 milyon euro veriyorlar. komisyon varsa o transfer olur.

komisyonculuk vs boş laf da.cidden bu donk u hangi akla hizmet aldık anlamıyorum.kasımpaşa nın stoperi oldu bizde orta saha.

Denizliye cok fazla yukleniliyor. Bok gibi bir kadro devraldi. Cok zayif yetersiz yeteneksiz bir kadro. Bu takim hangi taktik duzene koyarsan koy su saaten sonra ucmayacaktir. Maximum 3. olur. Lig bitti coktan, futbolcularda kafasinda bitirdi birkac futbolcu haric.

Adam diyor iste kadrom yetersiz diye. Benitezi istedim yonetim beceremedi kimi istediysem alamadilar demeye getiriyor anlayana.

Vay be nereden nereye

d9dc3b78fa6f4324486092e2e4a08a98.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

kapatin surayi yoksa kufur edip kapattircam ortaligi karistircam ..

TRANSFER YOKKKKKKKKKKKKKKK

Hamzacilara hatırlatırım hayatımda bu kadar yerin dibine girdiğim maç hatırlamıyorum
4ae1ed5e3c53e2fb30ff5e6f2a556ca8.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Şu mantigi çözemiyorum. Burak giderse Umut mu oynayacak deniyor. Soruyorum siz bu Buragin Umut'tan iyi oldugunu mu düşünüyorsunuz. 2'side vasat topçu. Forvet Sinan oynasin. Bu 2'sidende iyi oynar.

Elimize iyi bir para geçer. Bu sene zaten şampiyon olamiyorsun. Buraga 3 sene daha 16 milyon euro mu verelim.:H

mallar kendilerine korku yapmislar , burak giderse diye ...
ulan varda ne oluyor ? giden top bize gol/kontra atack olarak donuyor cunku Burak denen sahis top tutamiyor!!

Sinan /Podolski ikilisi bizi ucurur forvet hattinda .. ama ozamanda kanatlarda oynatacak adam yok ..

malumunuz yasin LESJHHHHHHHHHHH , emre ayni tas ayni okuz ..

la bu kapustkanın yerine oyuncu almış kulübü he mi?

Kaputskanın 90 dakkalık maç linki olan varmı yutuptan oyuncu anlayamıyorum full bir kaç maçını izlemem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt