Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degerli renkdaslarim ben burda Burak Yilmaz'in avukatligini yapmiyorum. Ama takimda Tarik, Semih, Jem, Sabri, Umut, Hamit ... Gibi adamlar varken ve bunun üstüne takimda forvet olmadigi halde takimin en skorer ismi olan Buragi yollamak kusura bakmayin'da gördügüm en Büyük saçmalik olur. Burak yilmazi saticaksan Sat.. Kiralama! Sattigin anda yerine düzgün forvet al.. Canimi ye

Yahu gören de bi bok sanacak. Bu sezon attıgı golerin hepsini A2'den bi eleman getir o da atar rahatça. Takım bok ve burak 10 gol atınca en iyi skorer oluyor e gelip ben mi atıcam tabii ki o atacak GS'nin forveti adam. Sağında Poldi, solunda Wesley oynuyor adamın kazara bile atarsın..

Doumbia'yi yarin Fener alirsa forumda baya şehit olur. Bizim yönetim toptan ölse üzülmem.

Degerli renkdaslarim ben burda Burak Yilmaz'in avukatligini yapmiyorum. Ama takimda Tarik, Semih, Jem, Sabri, Umut, Hamit ... Gibi adamlar varken ve bunun üstüne takimda forvet olmadigi halde takimin en skorer ismi olan Buragi yollamak kusura bakmayin'da gördügüm en Büyük saçmalik olur. Burak yilmazi saticaksan Sat.. Kiralama! Sattigin anda yerine düzgün forvet al.. Canimi ye
evet katılıyorum bu konuda haklısın sabri dururken burak satılması saçma en son gelecek adamları ilk satıyolar tamam burakta satılmalı ama hamit gibi rızık reis hala yatarak para kazanıyo

Doumbia'yi yarin Fener alirsa forumda baya şehit olur. Bizim yönetim toptan ölse üzülmem.
valla ben dursunun o gülüşünü görmek istemiyorum tvde böyle uyanık gibi görünen ama çok gereksiz bir yönetim topluluğu görmemiştim.

Adamlarin forvet hatti Rabjn Van Persie Doumbia Fernandao

Bizim forvet hatti umut burak

EVLAT ACISI YASA DENIZLI.

Osmanliya attigi golü o atmadi. ahmet şahin mal yedi golü. Verim olarak Umut daha az zarar veriyor. 2'side sonuçta berbat forvet. Sinan'in oynadigi topuda Burak oynayamaz. Burak'i tribünler iyice bellesin öyle gitsin diye düşünüyorsun belkide

Buragin gecen hafta attigi golü umut atsin Kadiköyün Orta yuvarlaginin içine sicharim

https://www.youtube.com/watch?v=ZXMxB0Cmm2w

Buyur.

ooo bide llorise sokmus
yeni forvete gerek yok

Peşindeyiz!@PesindeyizApp 37 sn.38 saniye önce
“Kulüpte heyecanlı bir durum var mı?" Dursun Özbek: “Her gün büyük bir heyecanla (!) uyanıyoruz"

işte dediğim buydu pişkin bir adam bu yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum canımız kadar sevdiğimiz Galatasaray kimlere emanet

12 Milyon daha az harcayan biz, alınan başarılar ortada. NTVSpor'un hali içler acısı. İki haberin arasındaki fark.

CZuyZ-zUYAEuBI5.png
CZuyZxVUsAEwNH0.png

Osmanliya attigi golü o atmadi. ahmet şahin mal yedi golü. Verim olarak Umut daha az zarar veriyor. 2'side sonuçta berbat forvet. Sinan'in oynadigi topuda Burak oynayamaz. Burak'i tribünler iyice bellesin öyle gitsin diye düşünüyorsun belkide

Buragin gecen hafta attigi golü umut atsin Kadiköyün Orta yuvarlaginin içine sicharim

https://www.youtube.com/watch?v=ZXMxB0Cmm2w

Buyur.

Umut o zamanlar fizik gucuyle mucadelesiyle fark yaratiyordu hatta ilk sezonunda bize de yararli oldu ama artik olmus bitmis durumda.

Su adami nasil Kasimpasaya gondermedin denizli ?

nasıl transferler yapmışız ki elimizde ki adamlara teklif bile gelmiyor,nasıl paralar veriyoruz ki gelen gitmek istemiyor.aşağı tükür sakal ,yukarı tükür bıyık.bir de çıkmışlar hala analiz ekibinin süperliğinden bahsediyorlar.asıl lan hepsini yöneticiler, sizlerde gidin köprüden atın aşağıya kendinizi kurtulalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt