Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafes zaten girmiş gireceği kadar sana ... Evinde kupa kaldırdığımın çocuğu seni gelip burda şikecileri öveceksin yok efendim marka değerinden bahsedeceksin şikecilerin (N.K.F.V.A.S) sonra neymiş itham etmişim yok yaw? Yer miyiz lan biz hadi kuşçuk gir kafesine de uğraştırma bizi adminler atın şunu zindana..

Senin gibi karaktersizler bu lafları ancak klavye başında ederler...
Benim önceki mesajlarım da ortada. Galatasaraylılığımı da kimseye ispat edecek değilim.

Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış, talibi olmayan vasat Donk'u almak yanlıştır. 29 yaşında adam alıyorsan bunun Doumbia gibi adam olması ise doğrudur.
Ve evet bu marka değeridir. Birinden bahsederler, diğerinden haberleri bile olmaz.

Ama şu var, iğrenç arap kültürü iliklerine kadar işlemiş birader senin. Hani orda sen islama şöyle inanıyon, böyle inanmıyon diye birbirini kesen insanlar var ya... Aynı bu psikolojiyle yaşıyorlar.

Birader ima ettiğin şeye dikkat et. O kafes sonra bir tarafına girmesin.
Bu Şükrü Erden'le de Emre Çolak konusunda fikir ayrılığına düştük. Hemen gitmiş beğenmiş. Oğlum ne kadar ahlaki zaafiyeti olan bir mantalite bu anlamıyorum. Nasıl bir yancılık arkadaş bu? Nooldu Şükrü biri beni fenerbahçeli, beşiktaşlı olmakla itham etti, ben de zayıf düştüm, sen de akbaba gibi çullanmaya falan mı kalktın? Eziklik resmen...

Orta çağda millet komşusunu cadı diye engizisyona ihbar edermiş. Seviye o yani.

Sert mi konuştum? Sert konuştum. Ana avrat küfür de ederdim de. Hadi dedim...

Ama bu forumun bir yönetimi varsa her önüne gelenin insanları bir şeyle itham etmesini yasaklamalı. Çünkü taraftar forumlarının çoğu üyesi fanatik. Başka takımları tutmak ayıp değil, fakat insanların da tuttuğu takıma bağlı olduğu, böyle ithamlara tahammül etmek zorunda olmadıkları unutulmamalı.

Şimdi buna küfretsem ben suçluyum öyle mi?
Ama tahrik eden?

Moderatör arkadaşı göreve davet ediyorum.

ne dion jim

bir zahmet dışarıya çık, temiz hava al

Senin gibi karaktersizler bu lafları ancak klavye başında ederler...
Benim önceki mesajlarım da ortada. Galatasaraylılığımı da kimseye ispat edecek değilim.

Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış, talibi olmayan vasat Donk'u almak yanlıştır. 29 yaşında adam alıyorsan bunun Doumbia gibi adam olması ise doğrudur.
Ve evet bu marka değeridir. Birinden bahsederler, diğerinden haberleri bile olmaz.

Ama şu var, iğrenç arap kültürü iliklerine kadar işlemiş birader senin. Hani orda sen islama şöyle inanıyon, böyle inanmıyon diye birbirini kesen insanlar var ya... Aynı bu psikolojiyle yaşıyorlar.
Kusura bakma ama elin pislik şikeci , düzenbaz , karaktersiz , namussuz , çirkef bir camia iki transfer yaptı diye GALATASARAY'ın olduğu yerde marka değerinden söz edemezsin , edersen de ben senden şüphelenirim aga hiç kusura bakmayacan o zaman bir GALATASARAY'lı asla şikecileri övemez övmemeli çünkü bizim olduğumuz yerde ancak onlar sidik yarışına girerler NOKTA!! İşi islama bağlaman da ayrı mevzu ona hiç girmiyorum iş uzar yoksa benim diyeceklerim bu kadar..

Kuşa benzemiyor.Bu konuyu fazla uzatmazsan sevinirim.

Birader ben kuşa benzemiyorum da, değilim de. Fakat hakkımda böyle saçma sapan postlar oldukça sinir bozucu. Bebenin teki kalkıp dangalak dangalak konuşacak, o mesajlar da orada durmaya devam mı edecek? Ben galatasaraylıyım. Sen de bu forumun moderatörüsün. Yetki sende yani. Beni bu ithamlara katlanmak zorunda bırakmamalısın.

Bak ben kendimi tuttum, ana avrat düz gitmedim. Forum kurallarına saygılı oldum.
Lütfen sen de gereğini yap. O mesajların silinmesini talep ediyorum. 60-70 mesajım olabilir toplamda. Ama herkes herkesi böyle rahatlıkla itham ederse buranın okunur bir yer olacağını kimse söyleyemez.

CZvmEImWcAEuzV1.jpg

Kusura bakma ama elin pislik şikeci , düzenbaz , karaktersiz , namussuz , çirkef bir camia iki transfer yaptı diye GALATASARAY'ın olduğu yerde marka değerinden söz edemezsin , edersen de ben senden şüphelenirim aga hiç kusura bakmayacan o zaman bir GALATASARAY'lı asla şikecileri övemez övmemeli çünkü bizim olduğumuz yerde ancak onlar sidik yarışına girerler NOKTA!! İşi islama bağlaman da ayrı mevzu ona hiç girmiyorum iş uzar yoksa benim diyeceklerim bu kadar..

1) Kim doğru iş yaparsa onu takdir ederim. Gomez transferi nedeniyle Beşiktaş yönetimi takdir edilmeyecek mi şimdi? Ama daha iyisini de Galatasaray yönetiminden beklerim.
2) Marka değeri Fenerbahçe'nin değil Doumbia'nın. Keza marka değeri olmayan da Galatasaray değil Kasımpaşa'dan gelen Donk. Okuduğunu anlamak önemli...
3) Galatasaray reputasyonu olmayan adam da alabilir ama bu 29 yaşında olamaz. Benim genel olarak transferde izlenmesini istediğim politika da bu hatta. Linnes transferi hakkında yazdıklarıma da bak.
4) 29 yaşında adam alacaksan da o Podolski'dir, Sneijder'dir. Takımda da en fazla 2-3 tane olmalıdır.

Ama bu niyet okumalar, insanları itham etmeler gerçekten çok seviyesiz.

Ben baskan olsam burak & umut'u aninda yollardim. Transfer yapacak param mi yok? Altyapidan 2 forvet cikartirdim. Bunlarin verdikleri katkinin 10 katini verirler idi.

Altyapidan topcu mu cikmiyor? O zaman altyapi hocalarini kovardim.

Sabri de ilk kovacagim kisilerden olurdu. Sabri, burak, umut... To be continued.

Birader ben kuşa benzemiyorum da, değilim de. Fakat hakkımda böyle saçma sapan postlar oldukça sinir bozucu. Bebenin teki kalkıp dangalak dangalak konuşacak, o mesajlar da orada durmaya devam mı edecek? Ben galatasaraylıyım. Sen de bu forumun moderatörüsün. Yetki sende yani. Beni bu ithamlara katlanmak zorunda bırakmamalısın.

Bak ben kendimi tuttum, ana avrat düz gitmedim. Forum kurallarına saygılı oldum.
Lütfen sen de gereğini yap. O mesajların silinmesini talep ediyorum. 60-70 mesajım olabilir toplamda. Ama herkes herkesi böyle rahatlıkla itham ederse buranın okunur bir yer olacağını kimse söyleyemez.

Mesaj sayısı az olan ve yeni üye olan üyelere geyik olarak sık sık kuş muamelesi yapılır.Biraz rahat davran büyütmene gerek yok.

@Serhat Firat Uzatırsanız konudan atacağım.İkinizin de kullandığı ifadeler hoş değil.

Floryaya transferden önce çöp kamyonu lazım.

Tarık sabri kemik burak umut olcan jose hakan balta olcan
Defolsunlar ffp filan zaten kalmaz.
Bunlara ek olarak En başta çöpe dursunla ekibini atmak lazım

Hani o bir futbolcu tartisilinca 'iyi olsaydi Porto alirdi' diyen futbol fakirleri gibi olsam simdi 'hehehe zamaninda istemediginiz Pato yu Chelsea aldi, demek iyi' demeliyim.

Ama insanlarin futbola bakis acisi farkli tabi ki.

chelsea 1905'de kurulmus.

ters kose pato bizde beyler

Kasımpaşa, Fode Koita'nın transferi için Blackburn Rovers ile £243.000 karşılığında anlaştı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu capsizlar transfer isini beceremiyorlar. Ffp bahane. Su dursun'un sifatina bi baksana. Pazarliga gitse "bu dilenci kim" derler (dilencileri assagilamak niyetinde söylemiyorum yanlis anlasilmasin).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt