Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani o bir futbolcu tartisilinca 'iyi olsaydi Porto alirdi' diyen futbol fakirleri gibi olsam simdi 'hehehe zamaninda istemediginiz Pato yu Chelsea aldi, demek iyi' demeliyim.

Ama insanlarin futbola bakis acisi farkli tabi ki.
Ben pato'nun üst düzey futbol oynayabileceğini sanmıyorum ama göreceğiz.

Buda laf bitince ortaya atılan bir mevzu :D

Kaptan olmak sadece hırs yapmak,taraftarı ayağa kaldırmak değildir

Takımda sözü geçiyor ki demek ki kaptan :)

Efendiliğinden,adamlığından bahsetmeye gerek yok.Efendi diye tepki vermiyor diyen adamlar Alex'i efendi diye yere göğe sığdıramıyorlardı oda ayrı bir mevzu :) Şu son 1 ayda kanser tedavisi gören gençlere nasıl destek verdiğini görebilirsiniz.Takımı bir amaç etrafında toplamak sadece oyunculara baskı kurmakla olmaz.Sosyal sorumlulukta bir amaçtır.NBA'de felan neden yapılıyor sanıyorsunuz bunlar ?

Aydin ne anlatiyon sirf muhalefetlik yaomak icin selcuk'u koru korune aavunmayi birak kardesim. Bu sene ilk devre cok iyiydi futbol adina ama donk geldikten sobra direkt kendini cekti geriye. Ayrica sisyal sorumluluk icin kaptan olmaya gerek yok kimseye soylemeden yapabilir. Ha benim derdim aslilda selcukla degil o kankisi yok mu geldigi gunden beri en iyi oyuncumuzu kaybettik. Cok ust yerlere gidebilecekken bilal seviyesinde kaldi uzgunum ama gerck bu

Tikirti yokmu la hala?

Independiente kulubu parayi yollayin diyormus, Benitez in ucak bileti hazirmis ama cevap alamiyorlarmis. Bizimkiler kayiplara karismis :asd22:

delikanlı futbol cahilliğine vurgu yapmış yine

O degilde ufukta yine son yillarda en cok tuttugumuz secim nobeti ve td nobeti gorunuyor

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hairy cund nerde ya uzun zamandır yok transfersizlikten intiharamı girişti

Adamlar gelin alin diyor ama bizimkilerde tik yok.

Bugun aciklama yapmis 2. Baskanlari, cocugun valizi hazir diyorlarmis ama bizimkilerden haber alamiyorlarmis kac gundur :D

almıyacaksan vazgeçtik de adamlara bu kadar zormu ticaret adabı diye birşey var hem cahil hem yüzsüz bir yönetim mağlesef otel yapılana kadar ve riva peşkeş çekilene kadar başımızda kalıcaklar

Daha bizi öğrenememişler biz teklif yapar oyuncunun kafasını karıştırır kulübünün dôtunu kaldırır sonra almadan kaçarız:-) damiao tananne milik van rihjn ve ve:-)

almıyacaksan vazgeçtik de adamlara bu kadar zormu ticaret adabı diye birşey var hem cahil hem yüzsüz bir yönetim mağlesef otel yapılana kadar ve riva peşkeş çekilene kadar başımızda kalıcaklar
Bizde profesyonellik yok, senin benim gibi adamlar koskoca kulube yonetici olmus, hayatlarinda oyuncu transfer gorusmelerini yapmamis adamlar gelip oyuncu transfer edecek, ne haber veriyorlar ne pazarlik etmesini. Ayni Van Rhijn ve Tannane de oldugu gibi adamlar hala haber bekliyorlar :asd22:

Hala ne transferi bekliyorsunuz yaw?

Transfer olmayacak ve şubatta avrupadan men ve transfer yasağı yersek bu kadroyu 1-2 sene daha izleriz

ben futbol cahiligim
pato futbolcu degil
benitez 8 avroluk mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt